Dodaj firmu

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Princ pet shop

Obezbedite kraljevsku ishranu, negu i zabavu za Vašeg ljubimca, posetite pet shop Princ na Vračaru. Pored velikog izbora hrane i opreme za pse, mačke, glodare, ptice i ribice, iz naše ponude izdvajaju se moderno dizajnirana odelca, krevetići i igračke.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 35
Vračar, Beograd

Kavezi za ptice Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Kavezi za ptice Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Kavezi za ptice Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se na Voždovcu. U svojoj ponudi ima sve za kućne ljubimce; hranu, opremu, preparate, vitamine za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Braće Srnić 23a
Voždovac, Beograd

Pet Shop Lesi

Ruzveltova 12
Zvezdara, Beograd

Kavezi za ptice su neophodni svakom vlasniku papagaja. Možda ptica koja je u kavezu ne može da leti, ali ćemo se mi potruditi da joj to nadomestimo ljubavlju koju joj pružamo, dobrom negom, ishranom, interakcijom sa njom, da joj ne bi nedostajalo njeno prirodno okruženje. Ptica u ovakvim uslovima može živeti jako dugo, biti zdrava, srećna i voljena.

Lepo je ptice držati u paru, ali i držanje jedinke same ima svojih prednosti. Recimo: papagaj će pre naučiti da govori, bolje će oponašati i biće privrženiji vlasniku.

Kavez koji odaberete ne sme biti mali. Ptica mora da ima prostor za igru. Ukoliko to nije ispunjeno, ptica može postati nervozna i to može ispoljavati na različite načine, kao što su vrištanje i samoranjavanje. Jednostavno rečeno – što je kavez veći, vaša ptica je srećnija. Ptica u njemu provodi najveći deo dana, pa je potrebno da može nesmetano raširiti krila. 

Oblik kaveza je veoma bitan, i opšteprihvaćeno mišljenje je da je pravougani kavez bolji od okruglog. Zašto? U okruglom kavezu, ptica će stalno gledati oko sebe tražeći potencijalnu pretnju. Takođe, ptica će vam biti zahvalna ako jednu ili dve stane kaveza stavite uz zid. 

Materijal od koga je izrađen kavez ne bi trebalo da bude od cinka, recimo, jer sadrži štetne toksine. Najbolji izbor je kavez od nerđajućeg čelika. U kavez bi trebalo staviti razne prečke, kako bi ptica na njima stajala, skakutala sa jedne na drugu, spavala. Pošto su ptice uredne životinje, one žele negovati svoje nokte i kljun, a vi im pomozite u tome, nabavkom jedne betonske prečke. Nije loše staviti i maleno ogledalo, jer sve ptice to vole, kao i razne prilagođene igračkice koje ćete pronaći u pet shop-u, a sve da bi vaš pernati prijatelj bio u dobroj fizičkoj i mentalnoj kondiciji. 

Kavez bi trebalo da se otvara sa gornje strane ili od napred, na to obratite pažnju. Ovo ptici daje osećaj slobode, a naročito je važno da ti otvori budu dosta veći od ptice da ona može nesmetano prolaziti.

Vaš pernati, šareni ljubimac u potpunosti zavisi od vas, i na vama je da mu obezbedite najbolje moguće uslove. Uz malo truda, u tome ćete sasvim sigurno uspeti.

Kavezi za ptice cene

Cene variraju od 1330 dinara, sve do 29000 dinara za kavez sa žicama od mesinga.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane