Dodaj firmu

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Kavezi za pse Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Kavezi za pse Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Kavezi za pse Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se u Starom Gradu. U ponudi ima veliki izbor hrane, opreme, kozmetike i vitamina za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Višnjićeva 9
Stari grad, Beograd

Kavezi za pse ili transporteri za pse, zatrebaće nam kada se odlučimo za odlazak na put sa svojim ljubimcem, ili prosto,  kada se naš pas ne oseća dobro, pa ćemo ga u transporteru prebaciti do veterinara. 

Ako putujete vozom, u transporteru određene veličine, vaš ljubimac ide sa vama u kupe. Ukoliko letite avionom, ako je pas manji od 30 cm, biće sa vama u transporteru, a ukoliko je veći, moraće u prostor za prtljag. 

Tokom puta, vaš ljubimac će biti najsigurniji u transporteru. Potrebno je da transporter bude određene veličine kako bi vašem psu pružio komfor. Da putovanje u transporteru za njega ne bi bilo traumatično iskustvo, potrebno je da se najpre u kući dobro upozna sa svojom privremenom kućicom. Da provede neko vreme u njemu, onjuši, osmotri, na neki način privikne se i prihvati. Možete čak uraditi i probu, odnosno par puta provozati kolima svog ljubimca kada ga smestite u transporter. Kada dođe dan putovanja, obavezno na transporter zalepite nalepnicu sa vašim brojem mobilnog telefona i imenom. 

Ukoliko na put ne idete vozom ili avionom, već svojim kolima, transporter vam je takođe neophodan, jer ukoliko bi prilikom vožnje, vašem psu glava visila kroz prozor automobila, to bi bilo opasno i za njega i za vas. Transporter ćete staviti na zadnje sedište i obezbediti ga sigurnosnim pojasom. Tako će pas biti osiguran a i biće mu dovoljno komforno. U transporter možete staviti neku omiljenu igračku vašeg ljubimca, da bi se zabavljao i osećao opušteno, te da bi bio miran.

Transporteri za pse – iskustva

Pored komfornosti, možete izabrati transporter za psa koji ima kaiš, pa isti možete nositi preko ramena. U ponudi su i transporteri koji imaju ručku i točkove, pa je olakšano kretanje. Postoje i žičani transporteri ili kavezi, u različitim veličinama, i uglavnom za veće pse. 

Kavezi i transporteri za pse – cene

Žičani kavezi od 6700 do 7800 dinara, sve do 12900 za auto-transporter, a transporteri od 1750 do 4800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane