Dodaj firmu

Veterinarska Apoteka Vetmax veterinarski lekovi

U našoj veterinarskoj apoteci u Zemunu možete dobiti prave savete prepiane lekove od doktore veterinarskee medicine, ali i kupiti svu opremu, hranu i suplemente.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Veterinarski lekovi - Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Veterinarski lekovi - Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdravlje i ishranu Vašeg ljubimca. U okviru naše veterinarske apoteke nalazi se i pet shop u kojem možete kupiti najkvalitetniju hranu i opremu za Vašeg ljubimca.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Veterinarski lekovi Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Veterinarski lekovi - Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Vet for 5 Veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta koja je specijalizovana za malu praksu odnosno rad sa manjim kućnim ljubimcima, psima i mačkama na Čukarici.
Pročitaj više

Ratka Mitrovica 75ž, (Ugao Jovana Mikića i Ratka Mitrovića)
Čukarica, Beograd

Kao i ljudi, i naši kućni ljubimci se ponekad razbole, ili im je prosto potrebna prevencija da do određenog oboljenja ne bi došlo, a u tome pomazu veterinarski lekovi. Zbog toga, pored pravilne ishrane, važno je obratiti pažnju i na suplemente koji na primer, podižu imunitet ili pospešuju rad određenog organa ili sistema organa, kao i na lekove koji štite od unutrašnjih parazita ili od spoljašnjih parazita kao što su buve i krpelji.

U našem tekstu moći ćete da se upoznate bliže sa lekovima koji se koriste u veterini, kao i o tome šta je namenjeno mačkama, a šta psima i slično.

Veterinarski lekovi za pse

I kada neko ima sasvim malo štene, ono će se veoma brzo susresti sa prvim vakcinama za zaštitu od zaraznih bolesti kao i sa prvom vakcinom protiv besnila. Osim toga, dobiće i tableticu koja čisti od glista, tj. od endoparazita.

Ostali lekovi su antibiotici, koji se koriste kod raznih upala i infekcija, zatim antiprotozoici, kortikosteroidi, hormoni, antihelmintici, ektoantiparazitici (lekovi protiv spoljašnjih parazita – vaši, buva, krpelja...)...

Veterinarski lekovi za mačke

I mace imaju svoje boljke i neprijatelje, i zbog toga postoji niz lekova, vakcina i suplemenata (dodataka ishrani) koji će im pomoći da dugo godina ostanu vitalne i zdrave, te da im sam životni vek bude značajno duži.

Na primer, ispitivanja su pokazala da ako se koristi pravilno izbalansirana hrana, a tu se pre svega misli na kupovnu suvu hranu za mačke i pse, da im se na taj način život produžava za nekoliko godina u odnosu na raniji period kada se akcenat nije stavljao ovakvu ishranu.

Lekovi koji se upotrebljavaju za lečenje i prevenciju bolesti mačaka su između ostalih, analgetici, antihistaminici, antiinflamatorni i antireumatski proizvodi, dezinficijensi, vitamini, razni dodaci ishrani...

Lekovi za pse

Veterinarska medicina pruža mnoštvo mogućnosti da pomognete svom psu, i ako je mlad, pa mu je potrebno dodati vitamine u ishranu da bi bio još energičniji, ili ako je pas star, pa je neophodno vratiti vitalnost i snagu.

Izbor sredstava u terapiji je izuzetno širok, proizvodnja je savremena a distribucija dobro organizovana, tako da su lekovi i preparati lako dostupni krajnjim korisnicima.

Primera radi, neki lekovi služe samo za preventivu, kao što su lekovi iz grupe za preveniranje pojave srčanog crva. Međutim, dobro je da znate da takve lekove ne smete davati psu na svoju ruku, već se pre toga mora obaviti takozvani mali ili veliki test na srčanog crva (to se radi uzimanjem krvi psa i njenom analizom), pa ako su rezultati negativni, veterinar će preporučiti određeni preparat iz ove grupe koji se nakon toga uzima jednom mesečno dok traje sezona komaraca (pošto su oni prenosioci pomenutog parazita), dakle u toplijem delu godine.

Lekovi za mačke

Firme koje rade distribuciju, često se bave ujedno i proizvodnjom, kako lekova, tako i kozmetičkih preparata. Odnos sa kupcima je besprekoran, a kvalitet proizvoda je izuzetno visok. Cilj je da se stalno podiže nivo kvaliteta pruženih usluga, što se pre svega postiže dobro organizovanom distribucijom veterinarskih lekova, veterinarskih vakcina, premiksa i veterinarske opreme.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane