Dodaj firmu

Veterinarska Apoteka Vetmax zastita od krpelja i buva

U našoj veterinarskoj apoteci u Zemunu možete dobiti prave savete prepiane lekove od doktore veterinarskee medicine, ali i kupiti svu opremu, hranu i suplemente.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Zaštita od krpelja i buva - Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Zastita od krpelja i buva Canis Et Felis veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta „Canis Et Felis“ nalazi se u Sopotu. Jedna je od najkompletnijih veterinarskih ambulanti za lečenje, vakcinaciju, preglede i ultrazvčnu dijagnostiku
Pročitaj više

Kneza Miloša 48a
Sopot, Beograd

Pet Vet Shop

Pet Vet Shop obezbeđuje samo najbolje za Vašeg ljubimca bilo da su u pitanju hrana, kozmetika, oprema ili igračke. Pored toga, u našoj ponudi nalaze se preparati za negu kože i zuba, vitamini, suplementi i veliki broj poslastica za ljubimce.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 96a
Zvezdara, Beograd

Zaštita od krpelja i buva - Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdravlje i ishranu Vašeg ljubimca. U okviru naše veterinarske apoteke nalazi se i pet shop u kojem možete kupiti najkvalitetniju hranu i opremu za Vašeg ljubimca.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Zastita od krpelja i buva Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Princ pet shop

Obezbedite kraljevsku ishranu, negu i zabavu za Vašeg ljubimca, posetite pet shop Princ na Vračaru. Pored velikog izbora hrane i opreme za pse, mačke, glodare, ptice i ribice, iz naše ponude izdvajaju se moderno dizajnirana odelca, krevetići i igračke.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 35
Vračar, Beograd

Zaštita od krpelja i buva Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Zaštita od krpelja i buva - Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Zastita od krpelja i buva jako je vazna, pogotovo kada udjemo u topliji deo godine koji je vreme kada vlasnici sa svojim ljubimcima provode veliki deo dana napolju, u prirodi. Tome se svi unapred radujemo, ali u igri i zabavi možemo zaista uživati, samo ako svog četvoronožnog prijatelja zaštitimo od neželjenih gostiju.

Zaštita od krpelja

Krpelji mogu biti zaista opasni, kako za psa tako i za čoveka. Naime, pored običnih krvopija, postoje i one koje su zaražene, tj. krpelji koji prenose Lajmsku bolest. Nezaštićen pas koji je zadobio ujed zaraženog krpelja zahteva posebnu negu, a nažalost, događa se da stariji i onemoćali psi ne mogu da se izbore, pa se cela situacija završava na najgori mogući način.

Dakle, ne bi trebalo da čekate da pas odreaguje na parazite, već je najbolje da preventivno osigurate svog prijatelja. Na tržištu postoji niz preparata protiv krpelja, na primer, to su specijalne ogrlice, ampule ili tablete.

Zaštita od buva

Buve su veoma opasne, zbog toga što ih vaš pas može uneti u kuću. One se u kući sakrivaju na raznim mestima, kao što su pukotine, parket i slično. Nemojte da dozvolite da celu kuću morate da čistite od buva, kada je mnogo bolje da kupite neke od preparata koji će odbijati buve od vašeg psa čak i u najgušćoj travi.

Zaštita od krpelja za pse i mačke

Ako niste sigurni koje sredstvo da odaberete kao preventivnu zaštitu, tada je dobra odluka da se konsultujete sa veterinarom. U praksi, mnogi preparati su se pokazali kao efikasni i mogu ubiti i odrasle buve, jaja i larve, a tako isto i krpelje u svim njihovim fazama.

Zaštita od buva za pse i mačke

Pse i mačke bi trebalo pregledati, i posebno obratiti pažnju na delove oko ušiju, vrata kao i na svim onim mestima gde je dlaka gusta. Primera radi, ako četkate psa deo po deo, najlakše ćete moći da primetite ako se zakačio neki krpelj.

Buve su male i crne, i takođe ih je moguće zapaziti kada se razgrne dlaka, posebno duž kičme.

Zaštita od krpelja prodaja

U našoj zemlji, krpelje možete da zateknete tokom čitave godine, pa čak i u decembru, na primer, kada većina vlasnika to ne očekuje. Buve i krpelji su ektoparaziti koji se najčešće nalaze u visokoj travi, žbunju, ali i na drveću, a udarna sezona im je tokom najtoplijih letnjih meseci. Krpelji uz pomoć usnog aparata koji se naziva rilica, probijaju kožu psa i hrane se krvlju.

To možete da primetite i pregledom kože psa, jer na mestu uboda koje predstavlja ulazno mesto infekcije nastaje oštećenje kože. Osim spomenute Lajmske bolesti, krpelji prenose i babeziozu (krpeljsku groznicu), erlihiozu, anaplazmozu i druge.

Preparate za zaštitu pasa i mačaka od buva i krpelja možete da kupite u veterinarskim apotekama i pet šopovima, a takođe i online putem.

Zaštita od krpelja i buva – cena:

Cene preparata su različite, u zavisnosti da li se radi o ogrlici, ampulama, prašku ili tabletama. Mi ćemo navesti primer da je cena ogrlice za pse male i srednje veličine oko 3000 dinara i ovu zaštitu možete da koristite tokom šest – sedam meseci.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane