Dodaj firmu

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Pet Shop Luna 73

Pet Shop Luna 73 novootvoreni objekat on nudi najsavremeniju opremu za Vaše kućne ljubimce, kao i najkvalitetniju hranu i vitamine za njihov rast i razvoj.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 9
Borča, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Oprema za pse Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Oprema za pse Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Arčijev Svet Pet shop

Pet vet Arčijev svet Pet shop nalazi se na Novom Beogradu. Kutak za ljubimce u kome ćete pronaći sve za vaše kuce i mace, od hrane preko opreme za pravilan rast i razonodu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Princ pet shop

Obezbedite kraljevsku ishranu, negu i zabavu za Vašeg ljubimca, posetite pet shop Princ na Vračaru. Pored velikog izbora hrane i opreme za pse, mačke, glodare, ptice i ribice, iz naše ponude izdvajaju se moderno dizajnirana odelca, krevetići i igračke.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 35
Vračar, Beograd

Oprema za pse Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Oprema za pse Pet shop Buvara

Pet shop i veterinarska apoteka Buvara nudi Vam sve za kućne ljubimce na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Nudimo Vam mogućnost da sakupljajući “buve” (bodove) ostvarite popust i do 15%
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Salon za pse i pet shop Vet Alfa team

Kajmakcalanska 39a
Vračar, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se u Starom Gradu. U ponudi ima veliki izbor hrane, opreme, kozmetike i vitamina za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Višnjićeva 9
Stari grad, Beograd

Pet Shop Lesi

Ruzveltova 12
Zvezdara, Beograd

Franc Premium pet shop

Pet shop sa premium hranom, opremom, kozmetikom i igračkama za vaše ljubimce. Za pse, mačke, glodare i ptice u centru Beograda.
Pročitaj više

Višnjićeva 2b
Stari grad, Beograd

Oprema za pse je danas veoma raznovrsna. Pas je postao član vašeg domaćinstva, i trebalo bi mu obezbediti sve što mu je potrebno da bude zadovoljan i srećan i da vas i vašu porodicu takođe učini srećnima. Pas ima svoje potrebe, koje nisu prevelike, ali moraju biti zadovoljene. 

Počnimo od osnovnog. Kao što mi koristimo tanjire, tako će i vašem psu biti potrebna posebna činija za hranu i druga za vodu. Dobro je kupiti ove posude od rostfraja, jer je to nerđajući materijal. Takođe, bitno je da izaberete činiju koja oko svoje osnove ima gumu, koja će značiti da pas prilikom hranjenja ne pomera i ne juri činiju po sobi. 

Kao što mi imamo krevet, pas mora imati svoj kutak gde će spavati. Postoje ležaljke ili jastuci za pse, koji su komforni, mekani, i vašem psu će svakako biti udobno. Uglavnom, psu je najvažnije da bude blizu vas. 

Psa ćete morati izvoditi barem tri puta dnevno u šetnju, a za to vam je takođe potrebna oprema. Povodac, koji može biti fleksibilan, ili običan, naravno trebaće vam i ogrlica. Vratnu ogrlicu češće koriste veće rase pasa, jer ih je tako lakše kontrolisati, a prsne povodce, odnosno am za pse, obično koriste psi manjih pasmina. Ukoliko imate psa agresivnije i veće rase, verovatno ćete morati da mu kupite korpu za njušku. Ova korpa je poželjna i kod manjih pasa ukoliko pas ima lošu naviku da svašta stavlja u usta.

Kada dođe jesen i počnu kiše, vašem psu bi trebalo nabaviti kabanicu, posebno ako mu je dlaka duga, pa se lako namokri, a teško osuši. Za prohladne dane, ispod 5 stepeni, poželjno bi bilo da ima džemperić, ovo je najčešće deo opreme pasa manjih rasa. Za zimu, neophodno je odelce, ili nepromočivi skafander, pa će vašem psu biti prava radost da uživa u snegu.

Ako imate pudlu, maltezera, bišona ili dugodlake rase pasa, biće neophodno da raščešljavate dlaku da bi ona bila glatka i sjajna. Za to će vam poslužiti specijalan metalni češalj i metalna četka. 

Biće vam potrebna i četkica za zube. Iako zube ne peru svaki dan po nekoliko puta kao ljudi, svakako ovaj rekvizit morate imati. 

Pelene za pse, upotrebićete ukoliko imate štene koje još nije naučilo osnovna higijenska pravila. Ukoliko psa vozite u automobilu, kupićete prekrivač za zadnji deo auta, kao i zaštitnu pregradu od aluminijuma, te zaštitu za sedište. Ukoliko ste odgovoran vlasnik, trebalo bi da imate i torbicu za higijenske kesice. 

Kada nabavite sve što vam je neophodno, sve što vam preostaje jeste da uživate u čovekovom najboljem prijatelju!

Oprema za pse cene

Posude za hranu i vodu, od 350 do 1350 dinara

Flexi povodci, od 1225 do 1850 dinara. 

Prsni povodci, odnosno am i povodac, od 850 do 2960 dinara.

Korpe za njušku psa, od 350 do 2230 dinara.

Ležaljke za pse, od 1050 do 7180 dinara.

Četke za pse, od 350 do 1700 dinara.

* Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane