Dodaj firmu

Ukoliko imate kuću sa dvorištem, veoma je verovatno da će imati kucice za pse. Nekada su ljudi ovakve kućice sami pravili, ali je mnogo bolje i čak jeftinije rešenje da kupite već gotovu. Pet shop prodavnice nude veliki izbor kućica za pse koji podrazumeva velike, male, stilizovane i razne druge kucice, a tu je i ostala oprema za pse. 

Naravno, u zavisnosti od rase vašeg psa, to jest, od njegove veličine, tako ćete i birati, a pri tome paziti da to bude kućica koja će pružati komfor i biti topla. Pas će voleti svoj dom, a zaštitu u njemu će uvek pronaći kada su niske ili visoke temperature, kada duva jak vetar, pada kiša ili sneg.

Kućica bi trebalo da bude izrađena od drveta, (jela, smreka, kanadska topola...), koje je zaštićeno najkvalitetnijim sandolinom u dva sloja i prelakirano. Obratite pažnju da bude dobro izolovana kao i na to da bude odignuta od tla. 

Kućice za pse – iskustva

Ove kućice su obično izolovane stiroporom, debljine oko 3 cm, a zidovi bi trebalo da budu debljine oko 5- 9 cm. Poželjno je da dno bude obloženo vodootpornim lesonitom. Od zemlje trebalo bi da su podignute oko 5 cm, kao i da poseduju plastične nogare, što će sprečiti truljenje. Vrlo je važno da se kućica lako montira i demontira, što je posebno važno kada želite, recimo, da skinete krov da biste očistili unutrašnjost. 

Kućice za pse poseduju i ograđene terase, kao i prozore sa šalonima. Takođe, možete nabaviti i plastična vrata. 

Boju i oblik kućice, možete birati po želji. 

Na kraju, ostaje samo da na kućicu svog ljubimca stavite natpis: „Home, sweet home“!

Kućice za pse – cene

Cene variraju u zavisnosti od veličine, materijala za izradu i slično, a kreću se od 6600 do 24300 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Idi na vrh strane