Dodaj firmu

Woodmark kućice za pse

Unikatne ručno rađene kućice za pse, od prirodnih materijala u Beogradu. Različiti modeli sa imenom vašeg ljubimca u M, L, XL, XXL veličini
Pročitaj više

Milana Mijailovića Miće 55
Barajevo, Beograd

Pet Shop Luna 73

Pet Shop Luna 73 novootvoreni objekat on nudi najsavremeniju opremu za Vaše kućne ljubimce, kao i najkvalitetniju hranu i vitamine za njihov rast i razvoj.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 9
Borča, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Kucice za pse Rustik Etno

Ulepšajte Vaše dvorište, baštu restorana ili lokal kvalitetnim drvenim nameštajem koje izrađuje firma Rustik Etno. U našem proizvodnom programu nalazi se preko 40 artikala, po najpovoljnijim cenama u odnosu na kvalitet koji nudimo, uz obezbeđenu montažu
Pročitaj više

Palih Boraca Male Moštanice 115
Obrenovac, Beograd

Etno Bašta

Bilo da Vam je potrebna izgradnja novih igraonica ili rekonstrukcijapostojećih, Etno Bašta je prava adresa za Vas. Naša oprema za dečijaigrališta izrađuje se od mekog i tvrdog drveta, a među najpopularnijeproizvode ubrajaju se: ljuljaške, klackalice, kućice, vozići, tobogani.
Pročitaj više

Palih Boraca 113
Obrenovac, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Ukoliko imate kuću sa dvorištem, veoma je verovatno da će imati kucice za pse. Nekada su ljudi ovakve kućice sami pravili, ali je mnogo bolje i čak jeftinije rešenje da kupite već gotovu. Pet shop prodavnice nude veliki izbor kućica za pse koji podrazumeva velike, male, stilizovane i razne druge kucice, a tu je i ostala oprema za pse. 

Naravno, u zavisnosti od rase vašeg psa, to jest, od njegove veličine, tako ćete i birati, a pri tome paziti da to bude kućica koja će pružati komfor i biti topla. Pas će voleti svoj dom, a zaštitu u njemu će uvek pronaći kada su niske ili visoke temperature, kada duva jak vetar, pada kiša ili sneg.

Kućica bi trebalo da bude izrađena od drveta, (jela, smreka, kanadska topola...), koje je zaštićeno najkvalitetnijim sandolinom u dva sloja i prelakirano. Obratite pažnju da bude dobro izolovana kao i na to da bude odignuta od tla. 

Kućice za pse – iskustva

Ove kućice su obično izolovane stiroporom, debljine oko 3 cm, a zidovi bi trebalo da budu debljine oko 5- 9 cm. Poželjno je da dno bude obloženo vodootpornim lesonitom. Od zemlje trebalo bi da su podignute oko 5 cm, kao i da poseduju plastične nogare, što će sprečiti truljenje. Vrlo je važno da se kućica lako montira i demontira, što je posebno važno kada želite, recimo, da skinete krov da biste očistili unutrašnjost. 

Kućice za pse poseduju i ograđene terase, kao i prozore sa šalonima. Takođe, možete nabaviti i plastična vrata. 

Boju i oblik kućice, možete birati po želji. 

Na kraju, ostaje samo da na kućicu svog ljubimca stavite natpis: „Home, sweet home“!

Kućice za pse – cene

Cene variraju u zavisnosti od veličine, materijala za izradu i slično, a kreću se od 6600 do 24300 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane