Dodaj firmu

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Pet Shop Luna 73

Pet Shop Luna 73 novootvoreni objekat on nudi najsavremeniju opremu za Vaše kućne ljubimce, kao i najkvalitetniju hranu i vitamine za njihov rast i razvoj.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 9
Borča, Beograd

Pet Vet Shop

Pet Vet Shop obezbeđuje samo najbolje za Vašeg ljubimca bilo da su u pitanju hrana, kozmetika, oprema ili igračke. Pored toga, u našoj ponudi nalaze se preparati za negu kože i zuba, vitamini, suplementi i veliki broj poslastica za ljubimce.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 96a
Zvezdara, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Ogrlice za macke Pet shop Napast

Bilo da Vam je potrebna hrana, oprema ili igračke za Vašeg ljubimca, pet šop Napast nudi široku paletu proizvoda vrhunskog kvaliteta. U našoj ponudi možete naći sve što Vam je neophodno za pse, mačke, ptice, glodare, ribice, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 126
Čukarica, Beograd

Ogrlice za macke Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Ogrlice za macke Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Ogrlice za macke Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Ogrlice za macke Pet shop Buvara

Pet shop i veterinarska apoteka Buvara nudi Vam sve za kućne ljubimce na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Nudimo Vam mogućnost da sakupljajući “buve” (bodove) ostvarite popust i do 15%
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Salon za pse i pet shop Vet Alfa team

Kajmakcalanska 39a
Vračar, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se na Voždovcu. U svojoj ponudi ima sve za kućne ljubimce; hranu, opremu, preparate, vitamine za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Braće Srnić 23a
Voždovac, Beograd

U raznim azilima nalaze se izgubljene mačke. Pitanje je da li bi one tu bile, napuštene i same, da su nosile ogrlice za macke sa identifikacijskim oznakama? Svakome se može desiti da zaluta i da se izgubi, pa naravno i macama, koje inače važe za veoma radoznala stvorenja. Ako bi se to i dogodilo, ukoliko maca nosi ogrlicu, velika je verovatnoća da će biti nađena i vraćena vama, na sveopštu radost i olakšanje.

Ogrlice za mačke iskustva

Postavlja se pitanje, da li će mačka prihvatiti ogrlicu oko vrata, te da li se ona može istom ozlediti? Prema jednom sprovedenom istraživanju, od ukupnog broja maca koje su nosile ogrlice, nijedna se nije ozledila, a većina je sasvim prihvatila ogrlicu. 

Ukoliko želite da vaša maca prihvati ogrlicu, morate biti uporni, jer ima tvrdoglavih maca. Najpre, kada joj prvi put stavite ogrlicu, nemojte je ostavljati samu, već je nadzirite. Ako je ona uporno pokušava skinuti, i posle dva sata, recimo, oslobodite je ogrlice, pa onda kroz neko vreme, pokušajte ponovo. Otpor je normalan u početku.

Veoma je važno da ogrlica ne bude stegnuta, jer će gušiti macu, već između macinog vrata i ogrlice ostavite dva prsta prostora, ali ne sme biti ni labavo, jer će mačka ogrlicu prebaciti preko usta. U svakom slučaju, sa stavljanjem i skidanjem, potrebno je nastaviti sve dok se maca ne navikne na nešto novo što joj se pojavilo na vratu, pa je zbog toga, prirodno, iznenađena i iznervirana. 

Ogrlice sa sigurnosnom kopčom, elastične, reflektujuće, sve su to neki od tipova ogrlica. Elastične ogrlice su zgodne, iz razloga, ako se maca zakači za nešto, ogrlica usled svoje elastičnosti, sama sklizne maci preko glave. Pošto se mačke svuda šunjaju i zavlače, uvek postoji mogućnost da se negde zaglave. Prednost ogrlice sa sigurnosnom kopčom je u tome što će se kopča automatski otkopčati ako je pritisne veća težina, što bi značilo da je mačka negde zapela.

Suština nošenja ogrlice je identifikacija mačke, i ta ogrlica na kojoj je pločica sa vašim imenom i adresom, svakako je bolje rešenje od nekog zvončića ili priveska.

Ogrlice za mačke cena

Od 136 do 298 dinara.

*Cene su date orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane