Dodaj firmu

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Transporter za mačke Jelisaveta pet shop

Pet shop na Zvezdari sa hranom i opremom za mace, kuce, glodare, ribice, ptice.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 41
Zvezdara, Beograd

Arčijev Svet Pet shop

Pet vet Arčijev svet Pet shop nalazi se na Novom Beogradu. Kutak za ljubimce u kome ćete pronaći sve za vaše kuce i mace, od hrane preko opreme za pravilan rast i razonodu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Transporter za mačke Pet shop Zoo Lane

Pet Shop u Beogradu na Dušanovcu, gde možete pronaći sve za vaše kućne ljubimce. Pet Shop - Šumice.
Pročitaj više

Tomazeova 32
Voždovac, Beograd

Ukoliko imate macku, pre ili kasnije trebace vam transporter za mačke. Imati krznenu ljubimicu u kući znači mnogo toga: svakoga dana neko će vas čekati kada se vratite sa posla da se sa vama mazi; dok pijete kafu, maca će vam umilno sedeti u krilu a kada vam je dosadno, posmatraćete njene ludorije za raznoraznim igračkama...

Ipak, nekada se javlja potreba da svoju mezimicu odvedemo kod veterinara, jer ima određen zdravstveni problem. Ne možemo macu tek tako nositi u gradskom prevozu, već joj je za to potreban poseban transporter. I u drugim situacijama, neophodan je ova mini-kućica za mace, a to je kada putujemo negde na odmor, ili iz bilo kog razloga mačku treba da prebacimo sa jednog prebivališta na neko drugo.

Transporter za mačku

Pošto volimo svoju kućnu ljubimicu, želimo da se ona uvek oseća prijatno, pa ćemo veliku pažnju posvetiti upravo izboru transportera. Mačke naravno nisu navikle na ovo svoje privremeno boravište, i zbog toga bi trebalo birati transporter koji je odgovarajućih dimenzija i izrađen od kvalitetnog materijala, sa posudom za vodu, hranu i sl.

Transporter za izložbe mačaka

Mačke su prave lepotice, pa ne čudi potreba mnogih vlasnika da ih prijave na raznorazne izložbe. Transporter za mačke predstavlja jedan od najvažnijih delova opreme. Dok traje izložba, mace su smeštene u kavezima koji su posebno prilagođeni.

Kao neopdhodna oprema za svaki kavez smatra se određeni teški tepih ili nešto slično što se nalazi na dnu kaveza. Osim toga, trebalo bi imati dve ili tri zavese na zidovima sa strane. Naravno, ovakav kavez za izložbe mora da ima posudicu za vodu ali i mačiji toalet.

Prodaja transportera za mačke

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave prodajom opreme za kućne ljubimce, možete da pronađete različite vrste transportera za mačke. Ovi artikli su predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz fotografiju i detaljan tekstualni opis.

U opisu se navode tačne dimenzije transportera, od kog materijala je izrađen, šta se sve sadrži u njemu, i na kraju, prikazana je cena. Poručivanje transportera za mace možete da obavite i online putem, a dostava se vrši putem pošte na vašu adresu.

Kao što smo naveli u dosadašnjem tekstu, transporter birate prema veličini, kao i težini vaše ljubimice. Transporter može da ima i točkiće, kao biste lakše prenosili svoju krznenu lepoticu.

Često se događa da mace putuju sa nama avionom. Pored raznih formalnosti koje ćete morati da ispunite da bi vaša mezimica letela sa vama, veoma je važno da odaberete dobar transporter. Avio kompanije propisuju posebne uslove koji se odnose na veličinu kaveza, dok se pod opštim pravilima smatra da mačka može da stoji na nogama, da se okreće, kao i da leži u neutralnom položaju.

Dimenzije transportera za let avionom su 45 x 30 x 20 cm i 55 x 40 x 20 cm, dok zajedno sa težinom životinje ne sme da pređe šest do deset kilograma.

Transporter za mačke – cena:

Cene transportera za mačke kreću se od 1500 dinara pa sve do 19000 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane