Dodaj firmu

Alfa Pet

Bilo da ste vlasnik psa, mačke, papagaja, glodara ili ribica, pet shop Alfa Pet je prava adresa za Vas. U našoj u našoj ponudi imamo sve što je Vašem ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano, po veoma pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 44
Vračar, Beograd

Hrana za papagaje Pet Spot

Pet Spot shop sve za kućne ljubimce nalazi se na Čukarici u okviru Mega Maxija (bivši tempo Ada). Jedan od najvećih lokala sa preko 10000 artikala hrane, opreme i lekova za kućne ljubimce
Pročitaj više

Obrenovački put 3 (Mega Maxi Ada)
Čukarica, Beograd

Pet Shop Luna 73

Pet Shop Luna 73 novootvoreni objekat on nudi najsavremeniju opremu za Vaše kućne ljubimce, kao i najkvalitetniju hranu i vitamine za njihov rast i razvoj.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 9
Borča, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Princ pet shop

Obezbedite kraljevsku ishranu, negu i zabavu za Vašeg ljubimca, posetite pet shop Princ na Vračaru. Pored velikog izbora hrane i opreme za pse, mačke, glodare, ptice i ribice, iz naše ponude izdvajaju se moderno dizajnirana odelca, krevetići...
Pročitaj više

Maksima Gorkog 35
Vračar, Beograd

Hrana za papagaje Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljn...
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Arčijev Svet Pet shop

Pet vet Arčijev svet Pet shop nalazi se na Novom Beogradu. Kutak za ljubimce u kome ćete pronaći sve za vaše kuce i mace, od hrane preko opreme za pravilan rast i razonodu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Moja ljubav pet shop

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima.
Pročitaj više

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula, Beograd

Hrana za papagaje Pet shop Atos i Maša

Pet shop ATOS I MAŠA Vam nudi veliki izbor kvalitetne konzervirane i suve hrane za ljubimce, kao i opremu, igračke, transportere, jastuke i krevete. U okviru našeg pet shopa se nalazi i veterinarska apoteka u kojoj ćete pored potrebnih terap...
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Pet shop Bio Dar

Sve što Vam je potrebno za kućnog ljubimca možete pronaći u Pet shopu Bio Dar u Beogradu, na teritoriji opštine Voždovac. Naš pet shop nudi Vam široku paletu proizvoda za ishranu i negu Vaših ljubimaca.
Pročitaj više

Kokanova 8
Voždovac, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se u Starom Gradu. U ponudi ima veliki izbor hrane, opreme, kozmetike i vitamina za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Višnjićeva 9
Stari grad, Beograd

Pet Shop Lesi

Ruzveltova 12
Zvezdara, Beograd

Koja je najbolja hrana za papagaje? Kada se vratimo umorni sa posla, iscrpljeni od napornog radnog dana i gužve u saobraćaju, nema lepše muzike za uši od cvrkutanja vašeg pernatog ljubimca. Pa još ako vam sleti na rame i otpeva nešto na uvce, to bi bio potpun ugođaj!

Naravno, da bi vaša ptica bila ovako vesela i vas činila srećnim, kao i za svako živo biće najvažnija je pravilna ishrana. 

Pošto papagaji žive u stanu, i ne mogu dolaziti do različite hrane do koje bi došli da žive u prirodi, ishrana bi trebalo da im bude još raznovrsnija. U ishrani, najvažniji su ugljeni hidrati, jer papagaji imaju veoma brz metabolizam i troše velike količine energije. 

Esencijalni vitamini i aminokiseline, takođe su potrebne vašem pernatom ljubimcu. Aminokiseline i proteini utiču pozitivno na rast perja. Iako je za nas to nešto normalno, za papagaja može biti stresno, ukoliko ne unosi hranljive materije koje podstiču ovaj rast. Proteini iz povrća često nisu dovoljni, pa je u ishranu papagaja potrebno uključiti namirnice životinjskog porekla, kao što su sir, riba, piletina, barena jaja... 

Suštinu ishrane trebalo bi da predstavlja voće i povrće uz dodatak životinjskih proteina. Najbolji izbor je mešana hrana koju kupujemo u pet shop-ovima. Ako ishranu dopunjavamo jabukom, recimo, bitno je znati da ptici treba dati celu voćku a ne iseckanu na komadiće. Papagaj će se zabavljati dok se bude trudio da pojede jabuku i dan će mu biti zanimljiviji. 

U prodavnici za kućne ljubimce možete kupiti mineralno-kalcijumski štap, koji je važan za zdrave kosti i mišiće papagaja, a ujedno je i veoma lepa zanimacija. Po savetu veterinara dodaćete određene vitamine i suplemenate, ukoliko se sumnja na nedostatak određenih vitamina i minerala. Afrički sivi papagaj će, na primer, odlično napredovati od dodatnog unosa kalcijuma.

Hrana za kanarince

U sastavu hrane za kanarince, najčešće ćete naći svetlo seme, seme repice i kupusa, sitne semenke, oljuštenu zob, seme lana, konoplju i proso. Dodaje se i seme nigera i perile, kao i  heljda. Fabrička hrana je obično kompletna hrana uz koju nije potrebno dohranjivanje sem uz savete veterinara. 

Hrana za ptice

Pomenimo hranu namenjenu ručnom hranjenju ptice. Ponekim pticama je ovo neophodno, ili recimo, tek rođenim pticama. Ovo je visoko energetska hrana, koja obezbeđuje pravilan rast i razvoj a formulisana je na osnovu naučnih ispitivanja.

Hrana za ptice, papagaje, kanarince, cena

Pakovanja od 500 grama hrane, cene su od 230 do 260 dinara, preko hrane za ručno hranjenje od 1950 dinara, sve do peletirane hrane za velike ptice i papagaje – 10 kg – 8060 dinara. 

*Cene su date orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane