Dodaj firmu

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Blam pet shop

Nudimo Vam bogat izbor hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce. Kod nas možete kupiti i ribice - zlatne japanke, kao i corner filtere za akvarijum.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 74v, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Oprema za macke Pet shop Dr. Doggy

Prepustite brigu o Vašem ljubimcu pravim profesionalcima, posetite pet shop Dr Doggy na šest lokacija u Beogradu. Kao jedan od najstarijih pet shopova možemo da ponudimo najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za Vaše ljubimce, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Kirovljeva 17
Čukarica, Beograd

Arčijev Svet Pet shop

Pet vet Arčijev svet Pet shop nalazi se na Novom Beogradu. Kutak za ljubimce u kome ćete pronaći sve za vaše kuce i mace, od hrane preko opreme za pravilan rast i razonodu.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Princ pet shop

Obezbedite kraljevsku ishranu, negu i zabavu za Vašeg ljubimca, posetite pet shop Princ na Vračaru. Pored velikog izbora hrane i opreme za pse, mačke, glodare, ptice i ribice, iz naše ponude izdvajaju se moderno dizajnirana odelca, krevetići i igračke.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 35
Vračar, Beograd

Pet shop Simba

Pet Shop Simba nalazi se u Starom Gradu. U ponudi ima veliki izbor hrane, opreme, kozmetike i vitamina za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Višnjićeva 9
Stari grad, Beograd

Pet Shop Lesi

Ruzveltova 12
Zvezdara, Beograd

Oprema za mačke Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Oprema za macke, slatka i korisna. „Vreme provedeno sa mačkama, nikada nije protraćeno“, napisao je nekada davno Sigmund Frojd. Ako je ovaj poznavalac ljudske duše tako mislio, onda to svakako jeste istina. Ako se vratite umorni sa posla, mačka će svakako imati relaksirajuće dejstvo na vas, jednostavno, svojom umiljatošću, potrebom za igrom i maženjem, i privrženošću vama. 

I vi se za ovo morate revanširati maci, tako što ćete joj omogućiti lep i lagodan život u vašem domu. U pet shopovima mozete pronaći sve za mačke.

Osnovno što morate obezbediti vašoj maci, kada je tek uzmete iz odgajivačnice, jesu posude za vodu i hranu, te posip za mace. Pošto mačke vole čistoću, a sa druge strane, ne vole plastiku, moraćete da se potrudite da posude budu uvek čiste, a izrađene od stakla, keramike ili čelika. Oko osnove posude, trebalo bi da bude guma, da bi posuda stajala na jednom mestu, i da je mačka ne bi „jurila“ po sobi dok jede. 

Posip za mace, ili macin toalet, uvek mora biti uredan, jer tako maca voli, a volite i vi. Postoje negrudvajući i grudvajući posipi, koji imaju veliku moć upijanja, a napravljeni su od gline, peska, drvenih granula, i oni sprečavaju skupljanje tečnosti na dnu posude, kao i širenje bakterija. 

Mačke se same sređuju i doteruju, ali nije loše da im s vremena na vreme i vi pomognete u tome. U tu svrhu, postoje šamponi za kupanje maca, šamponi za suvo pranje, te raznorazni mirisi i puderi. Vaša maca biće prava dama!

Ukoliko vaša maca boravi u domu, a povremeno želite da je prošetate, tu su povodci za mace, fleksibilni i u različitim bojama.

Pošto mačke vole da grebu i da se svuda penju, dobro je nabaviti grebalicu, penjalicu i ležaljku, po sistemu 3 u 1. Kupićete im i još neke zanimljive igračke i uživati posmatrajući kako se maca igra.

Četka za rašćešljavanje dlake i četkica za zube, takođe su neophodan pribor. 

Mačke vole da spavaju i da se izležavaju, u tu svrhu moraćete nabaviti ležaljku za vašu macu. Interesantno je postoje i ležaljke za radijator. Ovu ležaljku zakačite za to grejno telo, ubacite macu u nju i uživaće do mile volje, u toploti, što mačke najviše vole!

Oprema za mačke cene

Ležaljke za mace, od 1790 do 5990 dinara

Posipi za mace, od 299 do 1990 dinara (cena zavisi od proizvođača, sastava, kao i težine)

Am sa povodcem za macu od 890 do 1200 dinara, fleksi povodac 1090 dinara

Činije – posude za mace, od 220 do 1050 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate pet shop prodavnice ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane