Dodaj firmu

Veterinarska Apoteka Vetmax vitamini za pse

U našoj veterinarskoj apoteci u Zemunu možete dobiti prave savete prepiane lekove od doktore veterinarskee medicine, ali i kupiti svu opremu, hranu i suplemente.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Vitamini za pse Pet Club

PetClub je online prodaja suplemenata za pse i mačke. Dostava na teritoriji Beograda ali i cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Vitamini za pse Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Vitamini za pse - Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Vitamini za pse - Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Vitamini za pse - Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdravlje i ishranu Vašeg ljubimca. U okviru naše veterinarske apoteke nalazi se i pet shop u kojem možete kupiti najkvalitetniju hranu i opremu za Vašeg ljubimca.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Vitamini za pse

Kao što postoje vitamini i razni suplementi za ljude, isto tako u prodaji mogu da se nađu i vitamini za pse. O čemu se tačno radi, saznajte u nastavku našeg teksta. Pronaći ćete dosta korisnih i zanimljivih informacija koje mogu pomoći vašem psu da se oseća bolje, da bude razigraniji, sa više energije i veseliji. Nastavite da nas čitate.

Vitamini za pse za imunitet

Svi znamo da se psi vakcinišu dva puta godišnje, jednom protiv zaraznih bolesti, a drugi put protiv besnila. Može da se kaže da su psi zaštićeni ovim vakcinama, ali ipak nije loše da se uvede dodatna pomoć u vidu suplemenata koje psi koriste u redovnoj ishrani.

Zarazne bolesti se nalaze svuda, posebno što su psi u kontaktu sa drugim psima, a isto tako njuškaju svašta po teritoriji kojom se šetaju. Zbog toga je uvek dobra odluka da svom psu ojačate imunitet. Ovo može da se odnosi i na situaciju kada je pas preležao neku bolest, gde je bio podvrgnut terapiji, primanju injekcija, davanju lekova i slično. Osetljivom psećem organizmu, svakako će značiti pomoć u vidu dodatnih vitamina za pse.

Vitamini za starije pse

Kao i kod ljudi, imunitet nam je najjači kad smo mladi i jaki, a sa godinama, i sa starenjem organizma, ta prirodna odbrambena sposobnost organizma opada. U starije pse spadaju svi koji su prešli sedmu godinu života, jer postoje vrste koje žive kraće, i to su obično veliki psi, poput vučjaka ili nemačkog ovčara, retrivera, boksera, čau čaua i slično, i njihov životni vek je oko deset do dvanaest godina.

Sa druge strane, male rase žive duže, ali i oni ulaskom u poznije godine zahtevaju dodatnu negu, u vidu vitamina za starije pse.

Vitamini za štence

Nasuprot starijim psima, imamo štence, čiji imunitet je isto tako slab, zato što organizam tih pasa nije ojačao. Oni i pored vakcina mogu dobiti neku bolest, stoga je vaša dobra odluka da kupite vitamine za pse, ili štence. Šta ćete tačno da kupite, najbolje će znati da vam kažu u veterinarskoj apoteci, gde ćete se posavetovati sa stručnim licima.

Vitamin C za pse

Vitamin C za pse može da pomogne vašem ljubimcu u periodu kada se nalazi u rekonvalescenciji, ali isto tako i kod raznih oboljenja.

B vitamin za pse

Vitamin B za pse je važan kod metaboličkih procesa, jačanja nervnog sistema, imunog sistema, organa za varenje i slično.

D vitamin za pse

Psima je dobro povremeno davati i vitamin D. On se nalazi u vidu ukusnih tableta, koje će vaš ljubimac rado pojesti. Ove tablete jednostavno stavite u hranu koju dajete ljubimcu, ili kada ga hranite poslasticama, nezavisno od obroka.

Uvek je dobro da se posavetujete sa veterinarom o tome šta bi vašem psu moglo da pomogne da se oseća bolje, posebno ako se radi o periodu nakon preležane bolesti ili je reč o mladom ili starom psu. Suplementacija je odlična pomoć.

*Za sve precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane