Blam pet shop

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - BLAM PET SHOP

Blam pet shop Vam nudi hranu i opremu za Vaše kućne ljubimce. Pored hrane i opreme u našem prodajnom objektu u Dušana Vukasovića 74v možete kupiti i ribice, kao što su na primer zlatne japanke ili corner filteri za akvarijum.

Za godinu dana koliko postojimo stekli smo poverenje brojnih vlasnika kućnih ljubimaca, zato što imamo bogatu ponudu. Mi se dobro razumemo u potrebe vaših kućnih ljubamaca, jer smo i sami veliki ljubitelji životinja, a imamo i kuce i mace.

U našem prodajnom objektu imamo bogat asortiman hrane: Royal Canin, N&D, Josera, Trainer, Taste of the wild, Hunters, Fun dog, Premil, Cibau, Friskies, Pedigre, Tomi, Matisse, Versele Laga...

U ponudi imamo: N&D konzerve za pse sa ukusima jagnjetine, borovnice, pačetine, kokosa. Imamo i Ok cat hranu (light, sterilisane) za mace sa ukusom piletine, zatim koske od presovane goveđe kože, moksi konzerve za mace sa ukusom piletine, jetre, govedine, divljači i ribe. Takođe, u ponudi imamo i picnic poslastice sa piletinom i govedinom. Ovo je, naravno, samo deo naše ponude za Vaše kućne ljubimce, a u to ćete se uveriti kada nas posetite.

Pored hrane za kuce i mace imamo i razne igračke, kao i metalne činije za vodu i hranu, flašice za vodu....

Važno je da znate da sve ono što Vam je potrebno, a trenutno nemamo u Blam pet shop-u, to nije nikav problem, zato što ćemo svaki traženi proizvod nabavati u roku od dva-tri dana.

Napominjemo, da za porudžbinu hrane, odnosno kupovinu celog džaka dobijate popust 10%.

Napominjemo da se Blam pet shop nalazi na spratu, pa u slučaju da Vam penjanje uz stepenice predstavlja problem, ne brinite imamo rešenje i za takve situacije. To znači da ćemo mi da Vam iznesemo hranu niz stepenište.

Mi obožavamo životinje i očekujemo Vas zajedno sa vašim kucama i macama kako bismo se upoznali.

Dobro došli!

Radno vreme:

ponedeljak-petak: od 9 do 21 h
subota: od 9 do 16 h
nedelja: ne radimo

Blam pet shop

Adresa: Dušana Vukasovića 74v, Novi Beograd

Email: petshopblam@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Pet shop
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Blam pet shop
  • Blam pet shop,
  • Blam pet shop Novi Beograd,
  • pet shop na Novom Beogradu,
  • pet šop Blam Beograd,
  • Blam pet shop radno vreme