Dodaj firmu

A-Z Vet pet shop i veterinarska apoteka

Pet shop i veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Veliki izbor suplemenata, vitamina, kao i svi neophodni lekovi u našoj apoteci
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Vitamini za mačke Pet Club

PetClub je online prodaja suplemenata za pse i mačke. Dostava na teritoriji Beograda ali i cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Vitamini za mačke - Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdra...
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Vitamini za mačke Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Vitamini za mačke - Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Vitamini za mačke - Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3. 000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, ...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Mačke su veoma probirljive kada je hrana u pitanju, ali sigurni smo da neće imati ništa protiv ukusnih vitamina za mačke. O čemu se tačno radi, i zbog čega biste trebali da svojoj krnenoj ljubimici priuštite ovu suplementaciju, saznajte u nastavku našeg teksta.

Vitamini za starije mačke

Mačke dožive dublju starost od pasa, jer psi žive oko deset do petnaest godina, u najvećem broju slučajeva, a to pre svega zavisi koje je rase pas. Na primer, kod velikih rasa pasa, stradaju kosti i kukovi, dok srce ostaje zdravo, ali takav pas nije funkcionalan, pa često mora da se uspava. Sa druge strane, mali psi žive duže, jer nemaju opisani problem, a isti slučaj je i sa macama, koje su tema ove naše priče.

Da biste pomogli svojoj maci da doživi svoj puni životni vek, koji je obično oko dvadeset godina, najbolje će biti da od malena uvedete suplementaciju u ishranu.

Kao i psi, i mačke se vakcinišu, iako mnoge od njih ne izlaze u spoljnu sredinu i čak ceo svoj život provedu u kući ili stanu. Takođe, postoje mace koje žive u dvorištima kuća. U oba opisana slučaja, vaša maca može da dođe do raznih zaraznih klica, jer vi njih prosto možete da unesete u kuću na svojim cipelama. To bi značilo da ni mačke koje žive u kućnim uslovima ne mogu da budu zaštićene.

Sa druge strane, po dvorištu, mačka svašta traži i svuda se zavlači, jer je ova životinja po svojoj prirodi veoma radoznala. Upravo zbog te svoje osobine može da bude izložena tome da pokupi neki virus ili bakteriju, sa čiime njen organizam neće moći da se izbori. Možda do svega toga ne mora ni da dođe, ako koristite suplementaciju u israni vaše mačke. Ova suplementacija se ogleda u tabletama koje su zapravo dodaci ishrani i to su vitamini za mačke.

Vitamini za mlade mace

Mlade mace, kao i mala deca, nemaju razvijen imunitet, njihov organizam je još slab, tako da može da ga napadne bilo šta. Iako koristite premium hranu, koja sadrži sve što treba vašoj krznenoj ljubimici, uvek je dobra odluka da sve to pojačate upotrebom vitamina za mlade mace. Ovi vitamini su tačno izbalansirani potrebama  mladog organizma mačke, tako da je korisno da odmah počnete sa korišćenjem.

Suplementi i vitamini za mačke

Kao i kod svih ljudi, u toku bolesti, ili nakon preležane bolesti, što se naziva periodom rekonvalescencije, dobro je da ishrana bude sa što više proteina, minerala i vitamina, i stoga je suplementacija više nego dobro došla.

U vašoj veterinarskoj apoteci možete da kupite suplemente i vitamine za mačke. Isto tako, moguće je poručivanje i preko interneta, a za sva pitanja, ljubazno i stručno osoblje apoteke vam stoji na raspolaganju.

Odgovorićete na pitanja koliko godina ima vaša maca, u kakvom je zdravstvenom stanju, da li živi u spoljnim ili kućnim uslovima, i na osnovu svega toga će vam biti preporučena suplementacija.

*Za sve dodatne i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj strani našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst o vitaminima za mačke.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane