Tinktura Beograd

Adresa: Slobodana Penezića 145, Guncati, Barajevo
Beograd
Adresa: Titova 10
Beograd
Adresa: Stevana Brakusa 4
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tinktura
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tinktura

Od najdavnijih vremena poznato je lekovito dejstvo biljaka na ljudski organizam. Tinkture su zapravo, tečni ekstrakti biljaka. To su koncentrisani biljni preparati, u kojima su lekoviti sastojci biljaka izvađeni u tečnom obliku. 

Tinktura od koprive

Da bi se dobila tinktura od koprive koriste se ponajviše njeni listovi, ali i stabljika i koren. Kopriva je veoma delotvorna kod anemičnih ljudi, kao i osobama koje su sklone urinarnim infekcijama. Ukoliko imate problem sa izbacivanjem viška vode iz organizma, tinktura koprive može pomoći, jer je dobar diuretik. Pri tome, koristi se i za jačanje korena kose i sprečavanje njenog opadanja, a poznato je i dejstvo koprive kod jačanja imuniteta.

Tinktura od gaveza

Gavez se smatra jednom od najlekovitijih biljaka. Nezamenljiva je pri lečenju bolova u kostima, gihta i reumatskih oboljenja. Tinktura ove biljke se preporučuje kod problema sa proređenim koštanim tkivom i kod izraslina na kostima. Takođe, pomaže kod smanjenja bola u kostima koji je prouzrokovan promenama vremena. Tinktura od gaveza je delotvorna i kod upala mišića i grčeva, kao i kod proširenih i otvorenih vena.

Tinktura od nevena

Kada govorimo o tinkturama, ili biljnim kapima, možemo reći da su one neka vrsta ekstrahovanog i konzerviranog biljnog čaja. Tinktura nevena se koristi za čišćenje jetre i kože, zatim za regeneraciju organizma, obnavljanje tkiva, kod hemoterapije, zarastanja rana, protiv gljivica... Smiruje upale i podstiče rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Tinktura od divljeg kestena

Ukoliko patite od tegoba izazvanih kostoboljom ili proširenih vena, tinktura od divljeg kestena veoma vam može pomoći. Svoju primenu, divlji kesten nalazi i kod lečenja hroničnog tuberkuloznog oboljenja kože, kao i kod lečenja hemoroida. 

Tinktura od crnog oraha

Od plodova crnog oraha, dobijamo tinkturu koja pomaže kod ubijanja parazita u organizmu. Obično se uz upotrebu tinkture od crnog oraha preporučuje i terapija belim pelinom, kao i karanfilićem. Možda se pitate zašto je potrebno da se ove tri tinkture zajedno koriste, a odgovor je u tome da tinkture crnog oraha i pelin ubijaju odrasle parazite, dok na larve parazita deluje karanfilić.
 

Tinktura od virka

Tinktura od virka može biti delotvorna i blagotvorna kod sledećih stanja: pojačanog menstrualnog krvarenja, kod menstrualnih grčeva koji su praćeni bolovima, kod cisti, mioma i polipa, upale jajnika, fibroida i endometrioze, benignih hiperplazija tkiva. Takođe, tinktura zaustavlja povećanje šećera u krvi, ublažava reumatske tegobe i pomaže izbacivanju vode iz organizma. 

Tinktura od ruzmarina

Ukoliko patite od loše cirkulacije, tinktura od ruzmarina vam može pomoći na taj način što omogućava bolju prokrvljenost i grejanje tela, i to i iznutra i spolja. Delotvorna je kod bolesti srca i krvotoka. 

Tinktura od joda

Jod ima dosta lekovitih svojstava. Neka od njih su da čisti arterije, da sprečava srčani i moždani udar, kao i druge bolesti koje izaziva ateroskleroza. Tinktura joda uravnotežuje hormone, posebno štitne žlezde, smanjuje tegobe dijabetesa, i deluje protiv parazita, gljivica i vurusa. 

Tinktura od pelina

Ukoliko koristite tinkturu od pelina, to može imati blagotvorne efekte na probavu, jačanje imuniteta, kao i pri regulaciji krvnog pritiska. Sprečava mučninu i pomaže kod varenja, a ako koristite tinkturu od pelina zajedno sa tinkturama od karanfilića i crnog oraha, može biti veoma efikasna u borbi protiv parazita u organizmu.

Tinktura cena

Za tinkture je potrebno izdvojiti u proseku od 600 do 900 dinara, u zavisnosti koja biljka vam je potrebna. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Po meni, ubedljivo jedno od najboljih resenja po pitanju Tinkture je da posetite centar Alba i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.
Petar Jankulovski
Mora da moze tinktura da se pre ili kasnije pronadje po nesto povoljnijim cenama nego obicno. Neke prosecne cene za tinkturu u Beogradu se krecu u proseku 20 - 30 eura sto ipak morate priznati i nije neka previse velika cena.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju ona nije ni malo jeftina kako god da okrenete.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, tinktiura je nesot sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, kod nje je veoma vazan kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Milen Jovanovic
osnovni je problem u tome sto je ovo nesto sto treba da se veoma plati. Sve drugo je manje vazno i bitno.
Jovana Milinkovic
Problem sa njom je u svakom slucaju sto treba da se dosta plati. Sve drugo je manje - vise gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
Cene za nju su veoma skupe tako da se u svakom slucaju ne isplati.
Lea Stankovic
Ukolikos e vec za nju odlcuite, bice bolje da se prvo sa nekim dobro u napred posavetujete.
Mihajlo Nastasovic
Pre svega je ona u svakom slucaju nesto sto treba da se debelo plati kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Licno smatram da je tinktura kako god da okrete jedan veliki problem. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Todor Markovic
Sto se nje licno tice, mislim da je veoma vazno da se na vreme odlcuite za kvaltiet. SVe drugo je daleko gore resenje.
Marta Dencevic
Koliko samo mogu da tvrdim, tinktura je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, osnovni problem kod tinkture je u tome sto se to mora bas onako dobro i debelo da se plati.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, tinktura je ipak nesto posebno.
Ljubinka Sreckovic
Samo po ovom pitanju treba da se odlucite za neko provereno mesto kako bi ovaj vid alternativne medicine mogao da ima neki rezultat.
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da tinktura uvek moze da bude problematicna, posebno ukoliko je ne dobijete na nekom bas proverenom mestu.
Nikolina Pantelic
Samo po ovom pitanju treba da se odlucite za kvalitet i vise nista oko toga ne treba da brinete.
Marko Petrovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Po meni je ovo metoda u koju mozete da imate puno poverenje da vas niakda nece izneveriti.
Nikolina Pantelic
Po pitanju tinkture, slobodon treba da posetite mesto koje se zove Vitali Farm koje je na daleko poznato po kvalitetnim lekovima iz oblasti alternativne medicine.
Jana Stankovic
Po meni, ubedljivo jedno od najboljih resenja po pitanju Tinkture je da posetite centar Alba i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
ovo je mestu nesto sto vam sigurno moze pomoci izelcenju mnogih problema.