Zoran Veselinović travar - terapeut

4.0 | 27 ocena
Ulica: Slobodana Penezića 145, Guncati, Barajevo
Grad: Beograd
Opština: Barajevo
Zoran Veselinović travar - terapeut
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama


Travar i terapeut Zoran Veselinović bavi se spravljanjem čajeva od lekovitih trava, već više od 33 godine, pomažući pri tom obolelim osobama do njihovog potupnog izlečenja ili olakšanja tegoba. Znanje i iskustvo stečeno tokom godina minulog rada travara Zorana Veselinovića usmerilo je ka pronalaženju adekvatnih prirodnih rešenja za brojne probleme koji muče savremene ljude.

LEČENJE KANCERA I BENIGNIH TUMORA

Ovim obolenjima prethodi nepravilna i obilna ishrana životinjskog porekla, mali unos vode u toku dana, slabo pranje i ne sterilisanje namirnica sa pijace ili svoje bašte, česte bakterijske, gljivične, virusne i parazitne infekcije, unos aditiva, emulgatora i raznih konzervansa, što sve čini da naše telo biva previše zakišeljeno a organizam sve nemoćniji da ih razgradi i izbaci iz sebe. A kada to i uspe da učini, „nagradimo“ ga novim unosom hemije i životinjskih belančevina.

TRAVARI koji se bave LEKOVITIM BILJEM i lečenjem ovakvih obolenja, moraju da vole svoj posao i ljude, a uzimajući u obzir stanje obolelog, da ga nauče i upute na pravilnu i redukovanu ishranu po njegovoj krvnoj grupi, preporuče mu određene vitaminsko-mineralne preparate i vrstu fizičkih aktivnosti kako bi se pobedilo bolesno stanje i sve dovelo u normalu. Obolelom je potrebna vera u Boga koga se setimo u bolesti i nevolji kao i disciplina da sve sprovede i pobedi bolest.

LEČENJE RAKA, jednom terapijom, traje zavisno od faze bolesti u kojoj se nalazite od 6 do 10 nedelja. Sastoji se od biljne terapije u vidu čajeva, tinktura, mikstura, eliksira i melema, zavisno od potrebe. Sve se spravlja od probranog bilja, većinom iz uvoza zbog zagađenosti naših prostora bombardovanjem. Pre početka terapije potrebno je uraditi analize tumor markera, kao i po završetku terapije.

Kako bi se efikasno pobedila određena obolenja neophodna je izuzetna doza samodiscipline obolelog odnosno čišćenje organizma od štetnih elemenata posebno pripremljenim čajevima i tinkturama.
Lečenje raka, steriliteta i tumora travama moguće je ukoliko pojedinac prvenstveno shvati ozbiljnost zdravstvenog stanja u kom se nalazi, promeni način svoje ishrane i kompletan imunološki sistem podigne na viši nivo kako bi isti dao adekvatan odgovor na obolele ćelije.

Takođe veoma je važno da ishrana pojedinca bude usklađena sa njegovom krvnom grupom kao i da vitamini i minerali koji se uzimaju budu srazmerni svakom zasebnom slučaju. Kada se organizam privikne na ovakvu redukovanu ishranu, stvaraju se dobri uslovi za izlečenje i koriste bezbedni preparati za uništavanje malignih ćelija.

Kontakt telefoni:
011/ 830 12 05
063/ 749 39 29 -Zoran Veselinović
064/93 50 461 - Sandra Veselinović

email: zoranveselinovic56@gmail.com

Lečenje raka, steriliteta i tumora travama.
Biljni eliksiri u službi Vašeg zdravlja.

Travar i terapeut Zoran Veselinović, Barajevo, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  25.12.2019 12:20

  Ja sam imao problema sa sinusima i sa kasljem i dao mi ne nekoliko tinktura sa raznim travama i nakon prvog dana sam vec video neverovatan pomak i tako je trajalo 7-8 dana , taman kada sam popio sve sto mi je dao oko 10. Dana proslo me je sve. Preporuka za sve kojima medicina ne pomaze

  Ana Milosavljevic
  21.06.2017 01:38

  Travar i terapeut Zoran Veselinovic bavi se spravljanjem cajeva od lekovitih trava, vec vise od tridset tri godine,pomazuci pri tom obolelim osobama do njihovog potupnog izlecenja ili olaksanja tegoba.

  Firme u blizini

  Kartalin, Vatroslava Lisinskog 19, Palilula, Beograd
  Etarska ulja Vitalia Farm, Stevana Brakusa 4, Čukarica, Beograd
  Biljna apoteka Spasilda, Braće Miladinov 6, Zvezdara, Beograd
  Royal line internet prodaja, Zaplanjska 32, TC Stadion, Voždovac, Beograd
  Siberian Wellness SD, Terazije 32, Stari grad, Beograd