Dodaj firmu

Cemu sluzi Metatron i da li želite da znate u kakvom je stanju vaš organizam? Ukoliko vodite računa o svom zdravlju, onda je svakako odgovor DA na prethodno postavljeno pitanje.

U ovom tekstu saznajte više o tome šta je to metatron, za šta se koristi, koja je cena pregleda i druge korisne i zanimljive informacije.

Šta je to metatron?

Za početak, krenimo od definicije pojma metatron. Radi se o jednom kvantnom aparatu, koji je u stanju da pregleda čitav organizam čoveka. Moguće je da se dobije čitava slika bolesti koja već postoji u organizmu, ali i da se otkriju bolesti koje su u začetku i za sada, ne daju nikakve simptome. U tome je poseban značaj metatrona.

Kako se koristi?

Metatron ne samo što otkriva bolesti u poodmaklom i ranom stadijumu, već on i leči, uz pomoć Meta tretmana. Otkrivanje bolesti se vrši tako što aparat čita promene u DNK, i na osnovu jedne takve analize, može da odredi kakvo je stanje organa i tkiva u trenutku kada se radi pregled.

Za šta je namenjen?

Namenjen je pre svega, za ranu dijagnostiku mnogih bolesti, ali i za one koje su već u odmaklom stadijumu. Kao što smo naveli, metatron aparat može i da leči uz pomoć određenih tretmana.

Metatron hunter

Metatron hunter je aparat koji se koristi pri pregledima, dijagnostici i tretmanima. Može da spreči bolest da napreduje, ili da ona uopšte nastane, a to se postiže balansiranjem frekvencija ili se upotrebljavaju određeni prirodni preparati.

Metatron hunter 4025

Od čega se sastoji aparat metatron hunter 4025? Pre svega, on ima rezonantnu komoru, induktor i interfejs. Sve što se radi, radi se uz pomoć softvera i računara.

Metatron Nis

Softver ima u sebi sve frekvencije, svih organa i delova tela, što znači da može da postigne poređenje u odnosu na zdrav model i da shodno tome, vrši korekcije.

Hunter 4025 Nis

Možemo da zaključimo da je aparat metatron hunter zaista jedan jedinstven sistem koji doprinosi analizi našeg tela, stanja njegovih sistema organa, organa i tkiva, i u stanju je da primeti i najmanje promene. Dobro je da se i u ovom slučaju rukovodimo starom narodnom izrekom da je bolje sprečiti nego lečiti, tako da je veoma korisno da proverite svoj organizam, i da mirno spavate ako je sve u redu, a ako nije, onda ćete biti u mogućnosti da bolesti lečite i pre nego što su one pokazale svoje prve znake i simptome.

Metatron cena

Cena za pregled na aparatu metatron hunter 4025 je oko 9000 dinara u proseku.

Metatron hunter cena

Da biste proverili svoje zdravlje putem aparata metatron hunter, potrebno je da izdvojite u proseku oko 9000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane