O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DS DENT


Stomatološka ordinacija DS dent je osnovana 2005. godine.Od prošle godine se nalazimo u ulici Šumatovačka 132b, na Vračaru.

Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Svetlana Lisičić. Diplomirala je na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizirala je na Klinici za ortopediju vilica i postala vrhunski stručnjak u toj oblasti. Pohađala je brojne kurseve posebno iz oblasti ortodoncije i estetske stomatologije, u zemlji i inostranstvu.

Stomatološka ordinacija DS dent nudi sledeće usluge:

U našoj ordinaciji pratimo svetske trendove u stomatologiji i koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu. Naši pacijenti mogu biti sigurni da će im se pružiti najbolja moguća usluga i dati stručan savet o pravilnoj nezi zuba i desni.

U cilju lečenja nepravilnog rasporeda i odnosa zuba i vilice koristimo fiksne i mobilne ortodontske aparate. Mobilni su uglavnom vezani za uzrast pacijenta i ograničenih su mogućnosti, dok su mnogo bolji rezultati postignuti sa fiksnim aparatima.

Ukoliko imate problema sa nedostatkom jednog ili više zuba, rešenje postoji. Tu su implanti, metalokeramičke i bezmetalne krunice, mostovi...

Kak bi Vaši zubi bili beli, nudimo mogućnost beljenja zuba čime se uklanjaju mrlje i diskolorizacija sa površine zuba, a sama procedura je potpuno bezbolna.

Vaš zdrav i blistav osmeh je naš cilj!

Radno vreme:
ponedeljak – petak: 11 – 19 časova

Stomatološka ordinacij DS Dent
Adresa: Šumatovačka 132B, Vračar, Beograd
Facebook: DS Dent stomatološka ordinacija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija DS DENT
  • DS dent,
  • DS dent Stomatološka ordinacija,
  • Stomatološke ordinacije na Vračaru,
  • Stomatolog na Vračaru,
  • Stomatološka ordinacija DS dent Beograd,
  • DS dent radno vreme