Stomatološka ordinacija Beloica

  • 8
4.81 | 16 ocena

O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELOICA


Privatna stomatološka ordinacija Beloica počela je sa radom devedesetih godina. Opremljena je najsavremenijim stomatološkim priborom i aparatima. Zbog toga smo dospeli u sam vrh naše delatnosti i okupili veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Svoj dolazak kod nas možete zakazati telefonom ili putem email-a. Stomatološka ordinacija Beloica nalazi se u ulici Ivana Đaje 15, na opštini Vračar, nedaleko od Hrama Svetog Save.

Usluge stomatološke ordinacije Beloica:


U ordinaciji Beloica velika pažnja se posvećuje prevenciji nastanka oralnih oboljenja kako kod dece tako i kod odraslih. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanju, lako, brzo i precizno radimo dijagnostiku, kako bismo rešavanju oralnih problema pristupili na pravi način.

Naš stručni tim stomatologa sastoji se od iskusnih stomatologa i specijalista dečje i preventivne stomatologije i ortopedije vilica, kao i stručnih konsultanata iz oblasti stomatološke protetike, parodontologije, oralne hirurgije i implantologije.

Popravka zuba kao i ostale stomatološke intervencije obavljaju se brzo, stručno, kvalitetno i što je najvažnije bezbolno. Pridružte se našim zadovoljnim pacijentima.

Radno vreme ordinacije Beloica je:
Ponedeljkom i petkom 11-19h
Utorkom, sredom i četvrtkom 13-19h

Stomatološka ordinacija Beloica, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

17.06.2017 02:20
Sara Stosic
Beloica je jedna od najboljih stomatoloskih ordinacija za koje znam u Beogradu
16.06.2017 02:57
Dragan Simic
Sve pohvale za najbolju stomatolosku ordinaciju na Vracaru
15.06.2017 04:42
Nikola Bozic
Ja imam 4.5 godine i jako sam se uplasio kad sam saznao da imam dva kvarna zubica. Nekoliko dana cak nisam mogao da zaspim od straha i plakao sam. Posle sam se upoznao sa doktorom Milosem Beloicom. Na pocetku sam bio jako besan i ljut na njega, ali je on za casak izlecio moju ljutnju. Onda smo se sve dogovorili i odmah popravili jedan zubic, a posle dva dana i drugi - bez ijedne suzice!!! Ja sad imam diplomu za hrabrost i zdrave zubice. Zato svi drugari koji se plase zubara - pravac kod doktora Milosa i nista ne brinite!!!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija Beloica
  • Beloica stomatoloska ordinacija,
  • Beloica zubarska ordinacija,
  • stomatološka ordinacija Beloica vracar,
  • stomatološka ordinacija Beloica radno vreme