Jelena Dental Centar

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - JELENA DENTAL CENTAR


Jelena Dental Centar je moderno opremljena stomatološka ordinacija koja se punih 7 godina nalazi na istoj adresi u Borči. U prijatnom ambijentu veselih tonova dostupne su usluge iz svih oblasti stomatologije, od strane vrhunskih stručnjaka i uz upotrebu visokokvalitetnih materijala, po pristupačnim cenama.

Na čelu ordinacije nalazi se dr Jelena Deepak, sa dugogodišnjim iskustvom na polju estetske stomatologije i protetike. Direktni saradnici ordinacije su i specijalisti iz drugih grana stomatologije, koji se, po potrebi, uključuju u rad ordinacije.

Jelena Dentar Centar nudi usluge iz sledećih oblasti:

Zdravi zubi i privlačan osmeh su ono što prvo primetimo u komunikaciji sa nekom osobom. Upravo iz tog razloga, ordinacija Jelena Dental Centar pruža usluge popravke i lečenja zuba, uz upotrebu estetskih (belih) plombi. Dugogodišnje iskustvo, individualni pristup svakom pacijentu, primena savremene opreme i kvalitetnih materijala, garancija su visokog standarda stomatološke usluge.

Jelena Dental Centar nudi sve vrste protetskih radova: krunice, fasete, mostovi, implantati... Svi protetski radovi izrađuju se primenom najkvalitetnijih metalo-keramičkih ili bezmetalnih materijala, tako da ispunjavaju najviše estetske zahteve. U našoj ordinaciji vršimo ugradnju zubnih implantata vodeće švajcarske kompanije Straumann, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Pored stomatoloških usluga, Jelena Dental Centar pruža i usluge iz oblasti estetske medicine, kao što su hijaluronski fileri za popunjavanje bora oko usana (marionete, nazolabijalne brazde), bora na čelu, povećanje jagodica, oblikovanje i uvećanje konture usana. Sve navedene procedure izvodi sertifikovan doktor sa iskustvom.

Radno vreme:
ponedeljak i petak od 09-19h
utorak, sreda i četvrtak od 10-19h
subota od 10-14h

Za hitna stanja smo dostupni i van redovnog radnog vremena

Jelena Dental Centar, Valjevskog odreda 106, II sprat, stan 7, Borča, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Jelena Dental Centar
  • Jelena Dental Centar,
  • Jelena Dental Centar Borča,
  • Stomatolog Jelena Dental Centar,
  • Stomatolog Borča,
  • Jelena Dental Centar stomatolog Beograd,
  • Stomatološka ordinacija Jelena Dental Centar radno vreme