VIGOR DENT Stomatološka ordinacija

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA VIGOR DENT


Stomatološka ordinacija VIGOR DENT je privatna ordinacija koja nudi profesionalne i kvalitetne usluge iz svih grana stomatologije. Rad sa visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača, savremena oprema, ljubazno osoblje i moderno uređen ambijent u kome se pacijenti osećaju prijatno, samo su neke od prednosti naše ordinacije.

Sa željom da Vaš osmeh uvek bude savršeno zdrav i blistav, ordinacija VIGOR DENT nudi širok dijapazon stomatoloških usluga za sve članove porodice. Iskusni i stručni tim stomatologa praktikuje individualni pristup svakom pacijentu, što garantuje visokoprofesionalnu uslugu, po pristupačnim cenama.

Zahvaljujući primeni najsavremenije opreme, sve procedure i intervencije u našoj ordinaciji su maksimalno prijatne i gotovo bezbolne. U našem radu se koriste materijali renomiranih proizvođača koji su poznati po kvalitetu i dugotrajnosti, što značajno doprinosi poboljšanju oralnog zdravlja naših pacijenata.

Stomatološka ordinacija VIGOR DENT praktikuje i rad sa decom školskog uzrasta što podrazumeva punu posvećenost stomatologa koji sve usluge izvodi nežno i kvalitetno. Posebna pažnja je posvećena edukaciji najmlađih pacijenata o važnosti redovne posete stomatologu u cilju prevencije bolesti usta i zuba.

Idealna lokacija kod Kineskog tržnog centra u bloku 70 na Novom Beogradu i veliki broj linija gradskog prevoza čine ordinaciju VIGOR DENT lako dostupnom iz različitih delova grada. Zato što brinemo o lepoti Vašeg osmeha, prvi pregled u ordinaciji je BESPLATAN!

Radno vreme:
ponedeljak – sreda – petak od 12-20h
utorak i četvrtak od 10-16h

Stomatološka ordinacija VIGOR DENT, Jurija Gagarina 81, lokal 18, iza Kineskog tržnog centra, blok 70, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu VIGOR DENT Stomatološka ordinacija
  • VIGOR DENT,
  • VIGOR DENT Stomatološka ordinacija,
  • Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu,
  • Stomatolog Novi Beograd,
  • VIGOR DENT Beograd,
  • Stomatološka ordinacija VIGOR DENT radno vreme