Dental Step Stomatološka ordinacija

  • 5
  • %
5.00 | 9 ocena

DENTAL STEP STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Dental Step Stomatološka ordinacija se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u bloku 25, u blizini Kombank Arene, Hotela IN, restorana Novak i sedišta velikog broja kompanija i banaka, kao i u blizini auto puta E-75 čime je lako dostupna velikom broju pacijenata.

U našoj savremeno opremljenoj ordinaciji, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, višegodišnje iskustvo, strpljenje i ljubaznost naseg doktora Stepana Stepanovića, svaki vaš stomatološki problem može biti rešen potpuno bezbolno, i u skladu sa najvišim estetskim standardima. Svakom pacijentu pristupamo indivindualno i sa maksimalnom pažnjom, a zahvaljujuci praćenju savremenih trendova i konstantnom stručnom usavršavanju, obezbedjujemo vam vrhunsku uslugu.

U prijatnom ambijentu naše ordinacije pružamo stomatološke usluge iz sledećih oblasti:

1. bolesti zuba (sanacija karijesnih lezija i zbrinjavanje zuba estetskim ispunima, kompozitna nadogradnja zuba, lečenje kanala korena zuba ).
2. stomatološke protetike (metalokeramičke i bezmetalne krunice, totalne i parcijalne pločaste proteze, skeletirane proteze i protetske nadoknade na implantatima).
3. parodontologije (uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga sa zuba, obrada parodontalnih džepova, hirurška terapija parodontopatije ).
4. oralne hirurgije i implantologije (rutinsko i komplikovano vađenje zuba, vađenje impaktiranih umnjaka i očnjaka, incizija apscesa i ugradnja implantata)
5. estetske stomatologije (izbeljivanje vitalnih i avitalnih zuba, fasete kompozitne i keramičke, postavljanje nakita za zube – cirkona)
6. ortopedije vilice (fiksni i mobilni ortodontski aparati).
7. dečje i preventivne stomatologije (uklanjanje mekih i čvrstih naslaga i obučavanje u održavanju oralne higijene, sanacija karijesnih lezija i zbrinjavanje mlečnih zuba, vađenje mlečnih zuba, zalivanje fisura i aplikacija koncentrovanih fluorida ).

Pregled i konsultacije sa našim stomatologom su BESPLATNI.

Dodjite da vas uverimo u sve gore navedeno!

Adresa: ul.Antifašističke borbe br.19, lokal 71, Novi Beograd

Radno vreme:
ponedeljak – petak 10-20h
subota 10-15h

Zakažite Vaš termin, pozovite nas telefonom: 064/444-3060
U hitnim slučajevima takodje smo vam dostupni na broju telefona: 064/5810-795

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 03:24
Milos Mandic
Napravite korak ka zdravlju svojih zuba i izaberite Dental Step Stomatološku ordinacija. Znam da zvuči kao neka reklama, ali sam ja tako razmišljao kada sam birao zubare... hteo sam najbolje za sebe. Sada odlazim redovno, cene su povoljne, a usluga na najvišem mogućem nivou. Pozdrav od Mande iz Beograda!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dental Step Stomatološka ordinacija
  • Dental Step Stomatološka ordinacija,
  • Dental Step Stomatološka ordinacija radno vreme,
  • Dental Step kontakt telefon,
  • Dental Step,
  • Stomatolog,
  • Zubar,
  • Proteza,
  • Plombiranje zuba