O nama - Stomatološka ordinacija LAVIN DENTAL CLINIC


Stomatološka ordinacija LAVIN DENTAL CLINIC pruža sasvim novo iskustvo kada je reč o stomatološkoj usluzi, uz moderan pristup zasnovan na primeni digitalne tehnologije i najkvalitetnijih materijala. U našem timu nalaze se iskusni i kvalifikovani stručnjaci iz različitih oblasti moderne stomatologije, koji su maksimalno posvećeni svakom pacijentu.

Opremljena po visokim evropskim standardima, stomatološka ordinacija LAVIN DENTAL CLINIC garantuje maksimalnu udobnost i sigurnost pacijenata u samom centru Beograda. Za svakog pacijenta brižljivo se izrađuje detaljan plan lečenja koji će efikasno zadovoljiti sve stomatološke potrebe i savršeno se uklopiti u predviđen budžet lečenja.

LAVIN DENTAL CLINIC nudi kompletnu stomatološku uslugu:

Ponosno ističemo da je LAVIN DENTAL CLINIC specijalizovana za oblast implantologije i u svom radu koristi Zimmer i Straumann zubne implante premijum kvaliteta. Ugradnjom ovih implanata izrađenih od biokompatibilnog materijala nisu ugroženi zdravi zubi, čuva se zdravlje vilične kosti na duži period i vraća se sposobnost pravilnog žvakanja.

Stomatološka ordinacija LAVIN DENTAL CLINIC nudi i usluge u oblasti dentalnog turizma, a naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju oko celokupne organizacije dolaska. Pored vrhunske stomatološke usluge po najvišim standardima, ostavljamo Vam dovoljno vremena da se upoznate sa bogatom kulturom i prirodnim lepotama Beograda, uz lokalnog vodiča i obezbeđen prevoz od i do aerodroma.

Konsultacije sa našim renomiranim stomatolozima u ordinaciji su BESPLATNE!

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: LAVINDentalClinic
Instagram: @lavindentalclinic

Stomatološka ordinacija LAVIN DENTAL CLINIC, Morelova 29, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 03:15
Katarina Predojevic
LAVIN DENTAL CLINIC Stomatološka ordinacija je izbor cele moje porodice! Odlazimo kod njih i ja, i moj suprug, i naša deca... I svi smo zadovoljni. Preporučujemo ih dalje, pre svega zbog profesionalne usluge, a onda i zbog veoma povoljnih cena. Pozdrav od porodice Predojević!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu LAVIN DENTAL CLINIC Stomatološka ordinacija
  • LAVIN DENTAL CLINIC,
  • LAVIN DENTAL CLINIC Stomatološka ordinacija,
  • Stomatološke ordinacije Vračar,
  • Stomatolog na Vračaru,
  • LAVIN DENTAL CLINIC Beograd,
  • LAVIN DENTAL CLINIC Stomatološka ordinacija radno vreme