O nama - APOSTOLOSKI DENTAL CENTAR STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Ukoliko imate veliki strah od stomatoloških intervencija i niko Vam se do sada nije dovoljno posvetio da Vam pomogne u prevazilaženju straha, koji Vam je stajao na putu iskrenog i lepog osmeha, dođite kod nas.

Mi nismo sumorna, hladna ordinacija, već pravi profesionalci koji će na brižan i manje bezbolan način proći sa Vama kroz intervenciju koja Vam je potrebna.

Vreme je da se Vaš osmeh ponovo vrati na Vaše lice i u tome nam pomaže najkvalitetnija medicinska oprema, inovativnog dizajna, zbog koje ćete se osećati sigurno a ne uplašeno.

Savremena medcinska tehnologija samo je dodatak našem iskustvu i pomaže nam u cilju rešavanja najsloženijih stomatoloških intervencija.

Zajedno ćemo uraditi procenu zdravstvenog stanja Vaše vilice i zuba, pažljivo slušajući Vaše želje i očekivanja. Iako su naši pacijenti na početku zabrinuti, vrlo brzo steknu poverenje, i na svaki sledeći pregled dolaze sa novim osmehom.

Za svakog pacijenta pravimo individualan plan lečenja, kao i terapiju koja se koristi tokom lečenja.

DENTALNI TURIZAM:

Ukoliko dolazite iz inostranstva, to je odlična prilika da vratite svoj osmeh na lice i uradite željenu stomatološku intervenciju po znatno povoljnijim cenama nego bilo gde u svetu. Iako imamo najpovoljnije cene, naši stručnjaci su odavno rame uz rame sa svetskim stomatolozima, čemu svedoči veliki broj poseta stranih državljana tokom cele godine.

Pored stomatoloških usluga Beograd i Srbija nude širok spektar kulturnih, istorijskih i turističkih zanimljivosti.

Kako umetničku inspiraciju pretvoriti u stvarnost?

Naš uzor je umetnik Leonardo da Vinči , koji je pokušao da stvori harmoniju lepote na licu, tako da se sve crte lica savršeno uklapaju i ističu jedna drugu. Lepota je za nas u proporciji ali i u oku posmatrača. Nastojimo da iz Vašeg lica izvučemo maksimum kroz estetske i funkcionalne tretmane koji će poboljšati izgled I zdravlje Vaših zuba, i biti u skladu sa ostatkom Vaše ličnosti, tako da se dobije prirodni efekat.

Vaš osmeh bi trebalo da bude vaš zaštitni znak. Uz pomoć njega komuniciramo i šaljemo pozitivne vibracije koje sun am uzvraćene i na kraju ta interakcija jača naše samopouzdanje i sliku koju imamo o sebi.

Zato je važno da verujete svom stomatologu i da mu poklonite poverenje za ono što Vam je najdragocenije a to je zdravlje!

Svoj posao shvatamo ozbiljno i zato možemo da damo garanciju za svaku uslugu koju pružamo:

Plombe – 1 godina

Proteze – 3 godine

Krunice – 5 godina

Implanti – 5 godina 100% od strane proizvodjača i ordinacije, nakon toga samo od proizvodjača (neograničena) a usluga ordinacije se naplaćuje

Naravno sve to važi ukoliko se pridržavaju naših saveta, preporuka i redovne kontrole.

USLUGE:

  • Naš tim je u mogućnosti da Vam pruži sve vrste stomatoloških usluga, od onih bazičnih i osnovnih, kao što su ugradnja implanta, plombi, krunica do filigranski delikatnih intervencija za koje je potrebno mnogo iskustva i znanja:
  • Potpuna rekonstrukcija usne duplje obuhvata niz pojedinačnih procedura koje u kombinaciji daju savršen izgled Vaših zuba u harmoničnom odnosu sa ostatkom Vašeg lica. Tu spadaju: ispuni od kompozitnih materijala, fasete i zubne krunice od keramike, protetske nadoknade (proteze), dentalni implantati
  • Estetska stomatologija: Uz pomoć savremenih tehnika oblikujte svoje zube i vilice tako da postignete najbolje efekte I lepotu vašeg lica.
  • Rekonstrukcija zuba: Uz pomoć različitih procedura poboljšajte funkciju svojih zuba.

Izaberite profesionalizam i individualni pristup na putu lepšeg i zdravijeg osmeha!

Radno vreme:

Ponedeljak: po dogovoru

Utorak: 12-20h

Sreda: 09-17h

Četvrtak: 12-20h

Petak: 12-20h

Subota: 11-15h

Iskustva i preporuke posetilaca

19.05.2020 13:49
Neregistrovan korisnik

Strucnost, ljubaznozt. Sve preporuke! Odlican tim!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apostoloski Dental Centar stomatološka ordinacija
  • Apostoloski Dental Centar stomatološka ordinacija,
  • Apostoloski Dental Centar stomatološka ordinacija Novi Beograd,
  • Apostoloski Dental Centar stomatološka ordinacija Beograd,
  • Apostoloski Dental Centar stomatološka ordinacija radno vreme