Stomatološka ordinacija AdenT

 • 6
5.00 | 11 ocena

O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADENTStomatološka ordinacija AdenT nalazi se u širem centru starog Beograda, na Vračaru u ulici Mutapova 13. Do nas možete doći trolejbusima br.: 19, 21, 22 i 29; autobusom br 83, ili laganom šetnjom od Hrama Svetog Save u trajanju od 7 do 10 minuta. Ukoliko dolazite iz inostranstva u mogućnosti smo da vam obezbedimo smeštaj u prenoćištu ''Garni Hotel Allegra'' (+38111 2415600 ili +38165 2415600), koji se nalazi na svega 50 metara od ordinacije, ili u bilo kom drugom hotelu u Beogradu, po vašem izboru. Radno vreme ordinacije: radnim danom od 12 do 20 časa.


Ordinacija AdenT osnovana je 2003 godine, vodjena osnovnom idejom Prof dr Aleksandra Todorovića: ''Naša jedina i najbolja preporuka su zadovoljni pacijenti''. Danas, naša stomatološka ordinacija predstavlja centar estetske i kompjuterizovane stomatologije u kojoj se visoke tehnologije, udružene sa znanjem i iskustvom lekara, nalaze u službi zdravlja naših pacijenata.


Vrhunska oprema, različite metode kompjuterizovane izrade krunica i mostova, jednoseansna izrada keramičkih nadoknada CEREC AC metodom (www.sirona.com), digitalna rentgen dijagnostika, kompjuterizovano planiranje navigacione ugradnje implantata, kompjuterizovano određivanje boje zuba, intraoralna kamera, instrumentalno određivanje dužine kanala korena zuba, kao i mnoge druge olakšavaju dijagnostiku, ubrzavaju rad i podižu kvalitet zubnih nadoknada.


Tim lekara i saradnika ordinacije AdenT su:
Prof. Dr Aleksandar Todorovic specijalista stomatološke protetike,diplomirao na Stomatološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Redovni professor Stomatološke protetike i Implantologije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Dr Božidar Todorović diplomirao na Stomatološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu

Dr Branka Trifković, specijalista stomatološke protetike, diplomirala na Stomatološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. asistent sa doktoratom na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Dr Dragica Manojlović, specijalista bolesti zuba i endodoncije, diplomirala na Stomatološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. asistent sa doktoratom na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta u Beogradu.


Prema potrebi obezbeđujemo vrhunske stručne konsultante iz svih drugih stomatoloških oblasti.


USLUGE koje pruža ordinacija AdenT su iz svih oblasti stomatologije:

Stomatološke protetike,
Oralne hirurgije,
Implantologije,
Estetske stomatologije,
Konzervative i endodoncije,
Oboljenja temporomandibularnog zgloba,
Ortopedije vilice, Dečije i preventivne stomatologije...


Zubotehničke laboratorije sa kojima saradjujemo su:
Zlatko Čoleski, zubotehnička laboratorija Čoleski
Nenad Mandić , www.nmdentallab.co.rs
Mila Simonović, www.wisilm.com


Dentalni implanti koji se koriste u ordinaciji AdenT pripadaju grupi najkvalitetnijih svetskih sistema: Nobel Biocare: Brenemark, Nobel Active i Nobel Replace ( www.nobelbiocere.com ), Straumann ( www.straumann.com ), AlphaBio (www.alpha-bio.com ), Bredent (www.bredent.com ), i uz upotrebu savremenih zamenika za kost i membrana (Bio-oss i Bio Guide, www.geistlich.com ) garantuju visoku uspešnost hirurških parodontalnih i implatoloških procedura.

Iskustva i komentari posetilaca

13.02.2020 12:56
Neregistrovan korisnik
Najbolja stomatoloska ordinacija na Vracaru.
07.06.2019 03:05
Jovana Ristić
Izabrala sam Stomatološku ordinaciju AdenT da bude moj partner u očuvanju lepog osmeha i nisam se nijednog trenutka pokajala. Stvarno su stručni, profesionalni, ljubazni i imaju cene koje su prihvatljive za svakoga. Zato sve preporuke za Stomatološku ordinaciju AdenT!
20.11.2016 02:39
Miodrag Vasiljevic
kada mogu doci na pregled i konsultacije. pozdrav miodrag
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija AdenT
 • AdenT Stomatološka ordinacija Vračar,
 • Stomatološka protetika,
 • Oralna hirurgija,
 • Implantologija,
 • Estetska stomatologija,
 • Kompjuterizovana stomatologija,
 • Oboljenja temporomandibularnog zgloba,
 • Ortopedije vilice,
 • Dečija stomatologija,
 • Preventivna stomatologija