Dentiva stomatološka ordinacija

5.0 | 9 ocena
Ulica: Vajara Živojina Lukića 3, Bežanijska kosa
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Dentiva stomatološka ordinacija
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.dentiva.rs

O nama

DENTIVA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija “Dentiva” brine o oralnom zdravlju svih članova Vaše porodice, pružajući kompletne stomatološke usluge na jednom mestu. Sa željom da Vaš osmeh učinimo čarobnim, okupili smo tim vrhunskih stručnjaka svih oblasti savremene stomatologije koji se trudi da svaka Vaša poseta našoj ordinaciji bude prijatno iskustvo.

Na čelu stručnog tima ordinacije Dentiva je dr Ivana Dragić, specijalista ortopedije vilica koja poseduje veliki broj sertifikata i priznanja iz oblasti ortodoncije, kao i višegodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta.

Stomatološka ordinacija “Dentiva” nudi Vam usluge iz sledećih oblasti:

U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno, bez straha i nelagodnosti. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, sve vrste stomatoloških usluga obavljamo brzo i profesionalno, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluge. Poseban naglasak u našem radu stavljamo na obrazovanje pacijenata o značaju prevencije i redovnih pregleda kako bi očuvali optimalno zdravlje svojih zuba.

Specijalnost ordinacije Dentiva je ortodoncija, oblast stomatologije koja se bavi prevencijom i lečenjem nepravilnosti rasta i razvoja vilica i zuba. Cilj ortodontske terapije je da se korekcijom položaja zuba i kontrolom rasta vilice postigne zdravstvena, ali i estetska harmonija lica i vilica. U terapiji se mogu koristiti pokretni ili fiksni ortodonski aparati.

Novina u ponudi naše ordinacije su invisalign folije koje se sve više praktikuju umesto fiksnih ortodonskih aparata. Reč je o providnim, mobilnim folijama koje se menjaju na 2-3 nedelje i podjednako efikasno ispravljaju Vaše zube do željene pozicije i izgleda. Zahvaljujući činjenici da nema žica i bravica, folije su odlično rešenje za odrasle osobe, a i vreme provedeno u stomatološkoj stolici je znatno skraćeno. Unutar folija se može staviti i gel za izbeljivanje zuba, što pored savršenog zubnog niza, omogućava i blistavo bele zube.

Sa željom da što većem broju pacijenata omogućimo da uživaju u savršenom osmehu, pregled i konsultacije u ordinaciji Dentiva su BESPLATNE. Takođe, nudimo različite mogućnosti plaćanja: gotovina, platne kartice (VISA, MAESTRO, MASTER, DINA), čekovi građana ili na rate putem administrativne zabrane.

Ne maštajte više o savršenom osmehu, posetite stomatološku ordinaciju Dentiva i prepustite nama brigu o zdravlju Vaših zuba!

Radno vreme:
Ponedeljak, sreda, četvrtak od 11-19h
Utorak i petak od 08-16h

Posetite našu Facebook stranicu:

Dentiva stomatološka ordinacija, Vajara Živojina Lukića 3, u blizini hrama Sv. Vasilija Ostroškog, Bežanijska kosa, Beograd.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Inman aparat
37.000
2. Retencioni aparat
6.000
3. Invisalign folija
12.000
4. Fiksni aparat-samoligirajuce estetske bravice(po vilici)
123.000
5. Fiksni aparat-samoligirajuce bravice(po vilici)
96.000
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  19.05.2020 11:26

  Dobar stomatolog na Bezaniji

  Firme u blizini

  Stomatoloska ordinacija Dragana, Vojvođanska 15/3, Novi Beograd, Beograd
  Stomatološka ordinacija Dental Care, Omladinskih brigada 62/I/4, Blok 38, Novi Beograd, Beograd
  Specijalistička stomatološka ordinacija Top Dentist, Partizanske avijacije 25, lok.12, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Helix Dent - Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju, Gandijeva 106v/11, Novi Beograd, Beograd
  Stomatoloska ordinacija Jovanic, Nehruova 93, blok 63, Novi Beograd, Beograd
  Stomatoloska Ordinacija Dr Milisic, Ismeta Mujezinovića 22, Novi Beograd, Beograd
  Belgradent stomatološka ordinacija, Pariske Komune 41/5, Novi Beograd, Beograd
  Kolović Dent stomatološka ordinacija, Tošin bunar 123/1, Novi Beograd, Beograd
  Stomatološka ordinacija Duka Dent, Bulevar Zorana Đinđića 106/5, Novi Beograd, Beograd
  Smile In Dental stomatološka ordinacija, Jurija Gagarina 29d, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane