O nama - UP DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Up Dent stomatološka ordinacija nudi Vam sve vrste stomatoloških usluga i stavlja osmeh na vaše lice o kojem ste dugo sanjali.

Stomatološke usluge pružamo pacijentima svih uzrasta, a u radu koristimo modernu opremu, najsavremenije materijale i najnovije tehnologije.

Up Dent stomatološka ordinacija je opremljena prema najvišim standardima, a iskustvo naših zaposlenih garancija su da će biti rešen svaki Vaš problem sa zubima.

Neke od naših usluga su:

Iskustvo, ekspertiza i saradnja sa najboljim stručnjacima iz oblasti endodoncije, protetike i implantologije, kao i udobna i prijatna atmosfera u našoj ordinaciji, učinili su nas referentnim mestom gde ćete ponovo dobiti ili obnoviti svoj blistavi osmeh!

Tim lekara Up Dent stomatološke ordinacije čine vrhunski stručnjaci koji posvećeno brinu o zdravlju i izgledu vaših zuba.

Svima nama je poznato koliko nedostatak jednog ili više zuba utiče ne samo na osmeh i izgled svake osobe, već i da otežava ishranu, govor, smanjuje samopouzdanje.

Ukoliko i Vi imate problem sa manjkom zuba Up Dent stomatološka ordinacija nudi Vam svoje usluge, jer krezubost ili potpuna bezubost danas su prošlost, kako zahvaljujući napretku tehnologije i materijala, tako i našim vrsnim stručnjacima u ovoj oblasti.

U zavisnosti od toga koliko vam zuba nedostaje, ali i kakvo je stanje preostalih zuba i potpornog aparata, možete dobiti fiksni ili mobilni protetski rad, kao i uslovno mobilni, tzv. hibridni rad (kombinacija fiksnog i mobilnog protetskog rada).

Kako je u današnje vreme estetika u prvom planu, a savremena protetika u potpunosti zadovoljava potrebe pacijenata, minimalno invazivni radovi kao i bezmetalni sistemi koji su naša specijalnost - dobijaju primat.

Nudimo vam vrhunsku uslugu. VAŠ OSMEH - NAŠ PONOS!

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: od 11 do 18h
Subota i nedelja po potrebi

Up Dent stomatološka ordinacija
Adresa: Batutova 1/2, Zvezdara, Beograd
Email: info@updent.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Up Dent Stomatološka ordinacija
  • Up Dent,
  • Up Dent Stomatološka ordinacija Zvezdara,
  • Up Dent Beograd,
  • Stomatološke ordinacije na Zvezdari,
  • Stomatolog na Zvezdari,
  • Stomatološka ordinacija Up Dent radno vreme