O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DRAGANA ARSIĆ

Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsić nudi Vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno i sigurno.

Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se ordinacija dr Dragana Arsić razlikuje od drugih. U komfornom, domaćinskom ambijentu naše ordinacije uvek će Vas prvo dočekati šolja čaja ili kafe, kao i topla ljudska reč, pa tek onda pregled i sama intervencija.

Naš stručni kadar rešiće sve Vaše nevolje koje se tiču zdravlja Vaših zuba, brzo i kvalitetno, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga. Pored pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji dr Dragana Arsić možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba.

Kako bi Vaš osmeh uvek bio blistav i zdrav, nudimo Vam usluge popravke i lečenja zuba. Svi tretmani su minimalno invazivni i apsolutno bezbedni, što kod naših pacijenata stvara visok nivo poverenja i sigurnosti.

Takođe, stomatološka ordinacija dr Dragana Arsić nudi Vam sve vrste usluga iz oblasti stomatološke protetike. Kako bi nadomestili postojeće nedostatke, nudimo izradu svih vrsta proteza, a pri radu koristimo vrhunsku bezmetalnu ili metalnu keramiku.

Zahvaljujući prijatnom okruženju i individualnom pristupu svakom pacijentu, kao i vrhunskom kvalitetu usluge, stekli smo poverenje velikog broja pacijenata koji nam se rado vraćaju ne samo na pregled ili intervenciju, nego i na šoljicu razgovora.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-12h i od 14h-20h

Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsić, 114 Nova 21a, Višnjica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.06.2019 03:07
Marko Miljanovic

Ja sam imao problema sa parodontozom, tj. stvaranjem džepova i povlačenjem desni... Plašio sam se da ću izgubiti neki zub ili više njih... Onda sam otišao na pregled u Stomatološku ordinaciju Dragana Arsić, koja mi je puno pomogla u toj borbi, pa sada ponovo imam lep osmeh, ali i vodim više računa i slušam savete koje sam dobio.

22.06.2016 10:01
Iva Markovic

Stomatoloska ordinacija dr Dragana Arsic nudi vam sve vrste usluga iz oblasti stomatoloske protetike.Kako bi nadomestili postojece nedostatke,nude izradu svih vrsta proteza,a pri radu koriste vrhunsku bezmetalnu ili metalnu keramiku.

18.07.2015 09:58
Ivana Pejcic

Nadam se da će raditi kao i do sada,kvalitetna i prijatna usluga!

15.07.2015 12:05
Igor Stevanovic

Stomatolog Dragana Arsic je stvarno najbolji stomatolog na Paliluli i sire!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija Dragana Arsić
  • Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsic,
  • Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsic radno vreme,
  • Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsic kontakt telefon,
  • Stomatološka ordinacija dr Dragana Arsic zakazivanje,
  • stomatolog Dragana Arsic,
  • Stomatolog Palilula,
  • Zubar Palilula