Stomatološka ordinacija Family Dentist B

 • 6
5.00 | 11 ocena

O nama - FAMILY DENTIST B STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Family Dentist B stomatološka praksa poseduje savremeno opremljen prostor koncipiran u dve nezavisne ordinacije namenjene tretmanima svih vrsta stomatoloških obolenja.

Stomatološka ordinacija "Family Dentist B" uvek prati svetske trendove i trudi se da bude u korak sa vremenom i inovativnim tehnologijama. Najnoviji tehnološki dodatak naše ordinacije je Biolase Epic X laser poslednje generacije.

Biolase Epic X diodni laser je novi inovativni uredjaj koji ima novu softversku tehnologiju na tržištu. On nudi brz pristup, brzo izbeljivanje i izuzetnu prilagodljivost zajedno sa svojim karakteristikama kao što su režim za terapiju bola, poboljšane postavke za veću udobnost pacijenta.
Biolase Epic X je stvoren da bude najsvestraniji diodni laser na tržištu.
Osim toga, ovaj laser ima jedinstvenu mogucnost lecenja temporomandibularnog zgloba.
Karakteristike Biolase Epic X lasera:

Najbrže ordinacijsko izbeljivanje zuba

ComfortPulse™ tehnologija koja sprečava pregrejavanje – jedinstveno medju laserima na tržištu.
Tretman temprormandibularnog zgloba i terapija bola – jedinstveno medu laserima na tržištu
Novi diodni laser, EPIC X - BIOLASE, u svakodnevnoj upotrebi prilikom hirurških intervencija u: parodontološke, endodontske i estetske svrhe."

U svom delokrugu rada uključujemo polivalentnu stomatološku praksu i sve vrste specijalističkih intervencija:

 • ~preventivnu stomatologiju
 • ~dečiju stomatologiju
 • ~ortodonciju
 • ~konzervativu(plombiranje zuba)
 • ~endodontsko lečenje zuba
 • ~stomatološku protetiku
 • ~oralnu hirurgiju sa implantologijom
 • ~estetsku stomatologiju
 • ~antiejdzing program
 • ~parodontologiju
 • ~snimanje zuba i rentgen dijagnostiku


Pregledi ,kontrole i saveti ne ulaze u usluge koje se naplaćuju.Pri prvom pregledu vrši se procena troškova predstojecih tretmana.

Kratak opis delatnosti:

PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA-PROFILAKSA

Obuhvata obucavanje dece i odraslih pravilnom odrzavanju oralne higijene sto je preduslov u sprecavanju obolenja usta i zuba.Saveti u pogledu pravilne ishrane trudnica i dece.Rutinske kontrole se obavljaju najmanje dva puta u toku godine kao i rofesionalno uklanjanje mekih naslaga i zubnog kamenca. Odlazak kod stomatologa četiri puta u toku godine naročito kod osoba povećanog rizika za nastanak karijesa može se u potpunosti sprečiti pojava karijesa i napredovanje parodontopatije.

DEČJA STOMATOLOGIJA;

U našoj praksi zastupljena je upotreba materijala i lekova poslednje generacije u lečenju karijesa i njegovih komplikacija kod dece.

ORTODONCIJA-ORTOPEDIJA VILICA:

Rešavanje nepravilnosti zubnih nizova i vilica korišćenjem mobilnih i fiksnih aparata.

Mobilne aparate izradjujemo u raznim bojama što terapiju čini zanimljivom za decu.Fiksni aparati su dostupni u metalnoj formi kao i keramički i od safirnog stakla providni aparati koji vidljivost proteze svode na minimum.Poslednjih godina u upotrebi su i providne folije kojima se mogu resiti blaže nepravilnosti. Starosna granica u terapiji ortodontskim aparatima je značajno pomerena poslednjih godina što je direktan uzrok razvoja ove grane stomatologije.

ISPUNI(PLOMBE):

Koristimo kompozitne "bele" plombe američkog proizvodjaca 3M. Nudimo mogućnost izrade keramičkih plombi, inleja, onleja a po potrebi i klasicnih amalgamskih plombi.

ENDODONTSKO LEČENJE ZUBA (LEČENJE OBOLELIH KANALA KORENA):

Koristimo metode endodontskih tretmana koji su zastupljeni širom sveta.U tu svrhu posedujemo dijagnosticka sredstva i lekove najnovijih generacija.

STOMATOLOSKA PROTETIKA:

Usled nedostatka manjeg ili većeg broja zuba dolazi do oštećenja funkcije žvakanja. Kako bi nadomestili postojeće nedostatke koristimo sve postojeće metode restauracije: keramičke krune i mostove, parcijalne skeletirane proteze, kombinovane radove,totalne proteze,sve vrste klasičnih nadoknada, keramičke krune i mostove na leguri od zlata kao i bezmetalne krune i fasete.

ORALNA HIRURGIJA I IMPLANTOLOGIJA:

Zbrinjavanje svih obolenja vezanih za oralno hirurško zdravlje. Angažujemo priznate stručnjake na polju implantologije kao naše stalne saradnike.

ESTETSKA (KOZMETSKA) STOMATOLOGIJA:

Bezmetalne krune i mostovi daju zubima takav izgled da se tesko moze uočiti razlika u poredjenju sa prirodnim zubima.

Porcelanske fasete(veniri) predstavljaju tanke ljuspice od porcelana ,koje se postavljaju na prednju stranu zuba u cilju poboljsanja estetike zuba u slucaju kada su zubi promenjene boje ili osteceni.

Estetska stomatologija obuhvata i različite tehnike beljenja zuba.

Primena antiejdzing programa i upotreba filera upotpunjavaju estetske zahteve danasnjeg pacijenta.

PARODONTOLOGIJA I ORALNA MEDICINA:

Pružamo kauzalne i hirurške terapijske tretmane parodontopatije.
Vršimo izradu štitnika za zube, pogodnih kod kontaktnih sportova. Kao i terapijskih splintova koji se koriste u lečenju "bruksizma" - noćnog skripanja zubima.

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 03:20
Julija Miscevic
Stomatološka ordinacija Family Dentist B je odabrala moja porodica i svi barem jednom godišnje, odlazimo na rutinske kontrole, iako imamo zdrave zube. Želimo da proverimo da li je i dalje sve u redu. Usluge su sa povoljnim cenama, a osoblje ordinacije je veoma stručno i ljubazno. Sve preporuke od porodice Miščević iz Beograda!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija Family Dentist B
 • stomatoloska ordinacija family dentist B,
 • stomatološka ordinacija family dentist B radno vreme,
 • estetska stomatologija novi beograd,
 • antiejdzing u stomatologiji,
 • lecenje parodontoze novi beograd,
 • snimanje zuba i rentgen dijagnostika