SAS dental stomatološka ordinacija

5.0 | 3 ocena
Ulica: Požeška 80
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
SAS dental stomatološka ordinacija
Telefon: 011/
Mobilni: 065/

O nama

SAS DENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Tim profesionalnih stomatologa iz stomatološke ordinacije SAS Dental je u svakom trenutku spreman da Vam pomogne kada su Vaši problemi sa zubima u pitanju.

Znamo da su iznenadni bolovi zuba koji se javljaju u nezgodno vreme ponekad neizdrživi, zato smo mi uvek spremni, da Vam pružimo adekvatnu medicinsku pomoć, kako bi Vam ublažili bolove i adekvatnom terapijom rešili problem. Zato Vam stojimo na raspolaganju i kod nas ste uvek dobrodošli ako su Vam potrebne sledeće usluge:

Konzervativna stomatologija( popravljanje zuba, plombe, uklanjanje karijesa) usluge koje se baziraju na popravci zuba i lečenju zuba, izrada zubnih ispuna-plombi radi postizanja boljeg estetskog efekta.

Implantologija: Predstavlja estetsku i funkcionalnu proceduru koja ima za cilj da se nadoknadi izgubljeni zub. Želje i zahtevi pacijenata su sve veći, pa se mi trudimo da primenimo naše veliko znanje, kako bi različitim metodama implantologije, postigli što savršeniji izgled zuba i vilice kod pacijenata. Glavna prednost implantologije je što možemo tretirati samo jedan zub bez oštećenja i pomeranja susednih zuba.

Izbeljivanje zuba: Sama procedura izbeljivanja zuba ima za cilj postizanje lepšeg i blistavijeg osmeha. Ona se sastoji, pre svega od uklanjanja mekih i čvrstih naslaga na zubima, koje su nastale kao posledica konzumiranja kafe, cigareta i hrane. Pošto je važno da prvenstveno zubi budu zdravi, pa tek onda i vizuelno lepi, uklanjanje naslaga sa zuba je najvažniji proces prilikom izbeljivanja. Nakon ovog postupka, sledi upotreba specijalnih gelova koji se koriste za izbeljivanje zuba, i oni su ti koji daju zubima belu boju. Kompletnom procedurom izbeljivanja mogućeje izbeliti zube za nekoliko nijansi, u zavisnosti od prirodne beline zuba. Nakon procedure zubi su belji i zdraviji, a u SAS Dental stomatološkoj ordinaciji koristimo samo najkvalitetniji materijal kada je izbeljivanje zuba i ostale procedure lečenja i popravke zuba u pitanju.

Oralna hirurgija: Oralnom hirurgijom bavimo se već dugi niz godina sa puno uspeha. Pacijent u toku intervencije pod lokalnom anestezijom bude podvrgnut zahvatima koji se tiču vađenja zuba kod kojih je onemogućen rast, zuba koji su u potpunosti zahvaćeni karijesom i još nekoliko drugih zahvata. U oralnu hirurgiju spadaju zahvati i procedure, kao što su spašavanje korena zuba, kako bi se sprečilo vađenje zuba, korekcije u samom sastavu zuba i ugradnja implanta.

Ortodoncija: Uz pomoć specjilanih stomatoloških tehnika i najsavremenijeg materijala ispravljamo položaj i raspored zuba u cilju celokupnog lepšeg estetskog izgleda vilice i zuba. Cilj ortodoncje nije sasmo estetski izgled već i pravilan položaj i zagrižaj, kako bi svi zubi trpeli isti pritisak prilikom žvakanja, i samim tim bi se manjekvarili ilomili.

Protetika: Protetika može biti fiksna i mobilna. Preciznom dijagnostikom kod pacijenta možemo odrediti koja vrsta protetike je adekvatna u njegovom slučaju. Protetikom možemo da nadomestimo svaki zub koji nedostaje ili delove zuba koji su iz raznih razloga oštećeni.

Paradontologija:
Naš tim stručnih stomatologa ostvario je značajne rezultate u lečenju paredentoloških problema, kao što je spašavanje u potpunosti oštećenog zuba u poslednjem trenutku . Mnogi naši pacijenti su nam posebno zahvalni što danas imaju zdrave i lepe zube i što smo uspeli da ih očuvamo zdravim i očuvamo njihovu estetiku

U svom radu primenjujemo samo najkvalitetnije materijale kojima se postiže trajnost i efikasnost samog lečenja zuba i vilice.

Za naše pacijente spremili smo super popuste u okviru porodičnog paketa, gde imate 10% popusta na sve stomatološke usluge svih članova porodice.

Radno vreme se određuje prema zakazanim terminima, a svakog dana možete zakazati svoj pregled u periodu od 9 do 21h.

Adresa: Požeška 80, Čukarica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Una dent stomatoloska ordinacija, Mira Popare 34, Čukarica, Beograd
  Belville Dental stomatološka ordinacija, Jurija Gagarina 14n, lok 2 (objekat Đurđevak), Novi Beograd, Beograd
  Stomatološka Ordinacija Lena V, Trgovačka 26, Čukarica, Beograd
  Dr Predrag Kostic stomatoloska ordinacija, Jurija Gagarina 55, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Dental concept plus stomatološka ordinacija, Poručnika Spasića i Mašare 2, Čukarica, Beograd
  Stomatološka ordinacija AESTHETIC DENT, Ace Joksimovića 62, Čukarica, Beograd
  Stomatološka ordinacija Eurodent, Republička 4, Čukarica, Beograd
  Dr Biserka Šaranović Banković stomatološka ordinacija, Trgovačka 16a, TC Mondo, Čukarica, Beograd
  Dedentika stomatološka ordinacija, Ratka Mitrovića 75d, Čukarica, Beograd
  Stomatološka ordinacija LEKO-DENT, Mladenovačka 1, ( u blizini frizerske akademije Šobota ), Čukarica, Beograd