O nama - SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija


Stomatološka ordinacija SP Dent je specijalistička ordinacija iz oblasti implantologije i oralne hirurgije. Pored ovih specijalističkih usluga, u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu naše novootvorene ordinacije, dostupne su i usluge opšteg tipa stomatologije za odrasle i decu.

Osnivač ordinacije SP Dent je dr Slaviša Petković koji poseduje više od 13 godina iskustva u radu kao specijalista oralne hirurgije. Sa ciljem da pacijentima pruži najviši kvalitet usluge, dr Petković se konstantno usavršava u skladu sa aktuelnim trendovima u stomatologiji. Takođe, redovni je učesnik stomatoloških simpozijuma u zemlji i inostranstvu.

SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija nudi Vam sledeće usluge:

Specijalistička stomatološka ordinacija SP DENT pruža sve vrste oralno-hiruških intervencija, profesionalno i kvalitetno. Ordinacija je usko specijalizovana za sledeće intervencije: vađenje zuba, komplikovano vađenje zuba, apikotomija, cistektomija, impakcija, parodontalne hiruške intervencije, ugradnja implantata.

Prilikom pregleda i intervencija, praktikuje se individualni pristup svakom pacijentu, sa željom da se osećaju opušteno, bez straha i nelagodnosti. Primenom savremene opreme i materijala, naš stručni kadar rešiće sve nevolje koje se tiču zdravlja Vaših zuba, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluge.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-19h
subota od 10-14h

SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija, Tuzlanska 29b, Rakovica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija,
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija Rakovica,
  • stomatološka ordinacija u Rakovici,
  • SP DENT Beograd,
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija radno vreme