O nama - SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija


Stomatološka ordinacija SP Dent je specijalistička ordinacija iz oblasti implantologije i oralne hirurgije. Pored ovih specijalističkih usluga, u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu naše novootvorene ordinacije, dostupne su i usluge opšteg tipa stomatologije za odrasle i decu.

Osnivač ordinacije SP Dent je dr Slaviša Petković koji poseduje više od 13 godina iskustva u radu kao specijalista oralne hirurgije. Sa ciljem da pacijentima pruži najviši kvalitet usluge, dr Petković se konstantno usavršava u skladu sa aktuelnim trendovima u stomatologiji. Takođe, redovni je učesnik stomatoloških simpozijuma u zemlji i inostranstvu.

SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija nudi Vam sledeće usluge:

Specijalistička stomatološka ordinacija SP DENT pruža sve vrste oralno-hiruških intervencija, profesionalno i kvalitetno. Ordinacija je usko specijalizovana za sledeće intervencije: vađenje zuba, komplikovano vađenje zuba, apikotomija, cistektomija, impakcija, parodontalne hiruške intervencije, ugradnja implantata.

Prilikom pregleda i intervencija, praktikuje se individualni pristup svakom pacijentu, sa željom da se osećaju opušteno, bez straha i nelagodnosti. Primenom savremene opreme i materijala, naš stručni kadar rešiće sve nevolje koje se tiču zdravlja Vaših zuba, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluge.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-19h
subota od 10-14h

SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija, Tuzlanska 29b, Rakovica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

17.03.2020 11:04
Neregistrovan korisnik

Sp Dent je 10+ kao i Doktor Petkovic i naravno svi zaposleni... Dafina Milutinovic

17.03.2020 01:01
Neregistrovan korisnik

Doktor Petkovic je nas, vrhunski strucnjak sa neznim rukama.. Hvala za sve sto ste ucinili za mene! Preporucujem sp Dent svima jer kaka pacien Preporucujem, to je najiskrenija reklama.. Dafina Milutinovic

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija,
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija Rakovica,
  • stomatološka ordinacija u Rakovici,
  • SP DENT Beograd,
  • SP DENT Specijalistička stomatološka ordinacija radno vreme