Belgradent stomatološka ordinacija

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - BELGRADENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Belgradent stomatološka ordinacija pruža sve vrste usluga iz oblasti opšte stomatologije, kao i sve vrste intervencija, od estetskih do hirurških. Već 5 godina unazad na istoj adresi na Novom Beogradu dočekuje Vas vrhunski tim stručnjaka koji po potrebi obuhvata gostujuće doktore različitih specijalnosti i profesore fakulteta.

Sa željom da kvalitetno i odgovorno brine o Vašem oralnom zdravlju, stručni tim ordinacije Belgradent se redovno usavršava i prati aktuelne trendove u stomatologiji. Svi pregledi u ordinaciji vrše se primenom savremene opreme, nakon čega pacijent dobija detaljno objašnjen predlog za rešenje njegovog problema u datom trenutku.

Belgradent stomatološka ordinacija nudi kompletne usluge na jednom mestu:


Adekvatno i pravilno izlečen zub predstavlja temelj za sve kasnije radove. Upravo iz tog razloga, u ordinaciji Belgradent Novi Beograd posebna pažnja je posvećena ovoj oblasti stomatologije. Individualnim pristupom i maksimalnom posvećenošću svakom pacijentu, naročito najmlađima, naš stručni tim nastoji da doprinese zdravlju i lepoti Vašeg osmeha.

Stomatološka ordinacija Belgradent je dostupna za sve hitne slučajeve van redovnog radnog vremena. Nezavisno od toga koliko je situacija urgentna, naš stručni tim je uvek spreman da pravovremeno i profesionalno reaguje, sa ciljem da Vas oslobodi neprijatnog bola.

Zato što znamo koliko su redovne kontrole bitne za savršeno zdravlje zuba, kontrolni pregledi u ordinaciji Belgradent su BESPLATNI.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 10-18h
Vikendom po potrebi za hitne slučajeve

Neophodno je prethodno zakazivanje termina

Pratite nas putem Facebook-a: belgradent

Belgradent stomatološka ordinacija, Pariske komune 41, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Belgradent stomatološka ordinacija
  • Belgradent,
  • Belgradent stomatološka ordinacija,
  • stomatološka ordinacija na Novom Beogradu,
  • Stomatolog na Novom Beogradu,
  • Belgradent Novi Beograd,
  • stomatološka ordinacija Belgradent radno vreme