Rakić Dentistry stomatološka ordinacija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Generala Štefanika 21/7, naselje Stepa Stepanović
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Rakić Dentistry stomatološka ordinacija
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.rakicdentistry.com

O nama

RAKIĆ DENTISTRY STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija Rakić Dentistry od 2007. godine uspešno vodi brigu o Vašem oralnom zdravlju, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme. Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga bezbolno, kvalitetno i povoljno. Pored stomatoloških usluga, nudimo i zubnu tehniku kojom se bavimo od 2000. godine.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i upotrebi najkvalitetnije opreme i materijala, uspešno rešavamo sve stomatološke probleme na jednom mestu i u najkraćem mogućem roku. Naš stručni tim lekara opšte stomatologije, kao i lekara specijalista, garantuje kvalitetnu uslugu i kontinuiranu posvećenost zdravlju svih članova porodice.

Rakić Dentistry stomatološka ordinacija nudi Vam sledeće usluge:

 • Preventivna stomatologija
 • Konzervativa
 • Parodontologija i oralna medicina
 • Ortopedija vilica (ortodoncija)
 • Stomatološka protetika
 • Oralna hirurgija
 • Implantologija
 • Izbeljivanje zuba
 • Estetska medicina

Iskren, prijateljski i strpljiv odnos sa pacijentima koji već dugi niz godina negujemo, kao i upotreba najsavremenije opreme i materijala, učiniće da svaka poseta ordinaciji Rakić Dentistry bude prijatno iskustvo, bez straha i nelagodnosti. U komfornom i moderno opremljenom ambijentu naše ordinacije prvo će Vas dočekati topla ljudska reč, pa tek onda pregled i sama intervencija.

Svi tretmani su minimalno invazivni i apsolutno bezbedni, što kod naših pacijenata stvara visok nivo poverenja i sigurnosti. Trajnom edukacijom i praćenjem trendova vezanih za materijale i opremu, nastojimo da nivo naših usluga u budućnosti podignemo na još viši nivo. Jer, Vaš zdrav osmeh je najvažniji i čini nas izuzetno srećnim.

Pored pregleda vrhunskih stručnjaka, u našoj ordinaciji možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj nezi Vaših usta i zuba. Specijalnu pažnju posvećujemo najmlađim pacijentima, kako bismo im od malih nogu ukazali na važnost brige o oralnom zdravlju.

Stomatološka ordinacija Rakić Dentistry nudi i usluge u oblasti dentalnog turizma koji postaje sve popularniji trend u Srbiji. Sve više pacijenata iz susednih evropskih zemalja prepoznaje kvalitet, stručnost i pouzdanost našeg rada, po izuzetno popularnim cenama. Takođe, našim pacijentima možemo da obezbedimo ugodan hotelski ili apartmanski smeštaj u neposrednoj blizini ordinacije.

Iako je naša osnovna delatnost zdravlje zuba, u okviru ordinacije Rakić Dentistry nudimo i usluge iz oblasti estetske medicine: voćne kiseline, hijaluronski fileri, mezoterapija..., koji efikasno uklanjaju tragove vremena sa Vašeg lica, vrata, predela oko i iznad očiju, dekoltea. U našem radu koristimo isključivo prirodne elemente koje organizam resorbuje, a tretman je potpuno bezbolan, uz blagu podkožnu reakciju dan ili dva. Svi ovi postupci se mogu ponoviti nakon 1-2 godine.

Rakić Dentistry stomatološka ordinacija u službi Vašeg zdravog i blistavog osmeha!


Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 11-19h

Rakić Dentistry stomatološka ordinacija, Generala Štefanika 21/7, naselje Stepa Stepanović, Voždovac, Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Specijalisticka stomatoloska ordinacija dr Tatjana Nikolic, Generala Štefanika 19, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Demident, Kostolačka 58, Voždovac, Beograd
  Luna dent Medaković stomatološka ordinacija, Veselina Čajkanovića 6, Zvezdara, Beograd
  Specijalistička stomatološka ordinacija dr Pap, Bilećka 20, Voždovac, Beograd
  Dr Veselinovic stomatoloska ordinacija, Vojvode Stepe 160, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Dr Todorović, Vojvode Vlahovića 1, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Srećan Zub, Bulevar JNA 4, Voždovac, Beograd
  Zubne proteze Živić, Ignjata Joba 65, Voždovac, Beograd
  Nadaždin stomatološka ordinacija, Jovana Berića 6, Zvezdara, Beograd
  Dentix Smile Studio, Vojvode Stepe 351, lokal 8, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane