Dodaj firmu

Dental Innovation stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za digitalnu protetiku i usluge Invisalign i CAD/Cam krunice i druge usluge
Pročitaj više

Neznanog Junaka 37
Savski venac, Beograd

Bella concept stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

Nova i savremena stomatološka ordinacija koja nudi sve vsrte stomatoloških usluga, od preventivne, konzervativne, estetske stomatologije i stomatologije za celu porodicu na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica folije za ispravljanje zuba

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Winner Smile stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

Stomatološka ordinacija Winner Smile Beograd pruža vodeće stomatološke usluge i tretmane, s posebnim fokusom na protetske radove i sve popularniju estetsku stomatologiju. Nudimo i anti-aging tretmane poput botoxa i mezoterapije, pod stručnim...
Pročitaj više

Strumička 7, stan 2
Vračar, Beograd

Dentina Mi stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

U stomatološkoj ordinaciji u Mladenovcu možete zakazati usluge iz domena protetike, estetike, ortodoncije, oralne hirurgije
Pročitaj više

Vuka Karadžića 34
Mladenovac, Beograd

Ledent stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

Stomatološka ordinacija na Ledinama, pruža usluge iz domena protetike, oralne hirurgije, estetske stomatologije, parodontologije i drugih
Pročitaj više

Surčinska 241
Novi Beograd, Beograd

Kuveljić stomatološka ordinacija folije za ispravljanje zuba

Porodična stomatološka ordinacija u Beogradu. Dečja stomatologija, protetika, lečenje i prevencija za sve članove porodice.
Pročitaj više

Peđe Milosavljevića 20
Novi Beograd, Beograd

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Philia Dental

Stomatološka ordinacija nalazi se na Voždovcu. Pružaju kompletne usluge iz domena protetike, terapije karijesa, endodoncije i drugih oblasti.
Pročitaj više

Generala Rašića 3, lokal Р5
Voždovac, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Dr Jovana Dedović

Opšta stomatološka ordinacija na Novom Beogradu, pruža Vam najsavremenije usluge iz oblasti stomatologije. Kod nas možete zakazati sve usluge iz domena parodontologije, implantologije, protetike, dečje stomatologije, oralne hirurgije, estets...
Pročitaj više

Uroša Martinovića 18, A blok
Novi Beograd, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Barjaktarević stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 32
Vračar, Beograd

Dentix Smile Studio

Dentix Smile Studio nalazi se na Voždovcu. Pruža sve stomatološke usluge, od protetike, do ugradnje implanta, oralne hirurgije, estetike i drugih.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 8
Voždovac, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Smile In Dental

Smile In Dental je porodična stomatološka ordinacija koja nudi niz stomatoloških ordinacija za Vaš najlepši osmeh kao i saradnju sa brojnim specijalistima iz različičitih oblasti za pružanje kompletnih stomatoloških usluga.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 29d
Novi Beograd, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Apostoloski Dental Centar

Stomatološki centar Apostoloski nalazi se na Novom Beogradu, a poznati specijalista stomatologije I njegov stručni tim pomoći će Vam da ponovo vratite osmeh na lice i rešite se strahova od stomatloških intervencija
Pročitaj više

Gramšijeva 1a/18
Novi Beograd, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Dr Nela Hanić

Stomatološka ordinacija Dr Nela Hanić nalazi se u Ovči, u ulici Žarka Zrenjanina 4 i nudi Vam sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 4, Ovča
Borča, Beograd

Stomatološka ordinacija AESTHETIC DENT

Stomatološka ordinacija AESTHETIC DENT nalazi se u vlasništvu dr Žarka Kolundžije, autora patenta sa međunarodnim priznanjem Arca 2011. U ordinaciji koja uspešno posluje od 2006. godine dostupna je kompletna usluga iz svih grana stomatolog...
Pročitaj više

Ace Joksimovića 62
Čukarica, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Stomatološki centar Jovšić

Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. ...
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53v, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Folije za ispravljanje zuba Dr Branislava Smiljković

Očuvajte lepotu Vašeg osmeha, uz visokoprofesionalne stomatološke usluge koje Vas očekuju u ordinaciji Dr Branislava Smiljković. Iza nas je više od 25 godina iskustva rada u različitim oblastima stomatologije, uz primenu najsavremenijih dija...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 92, lok17
Novi Beograd, Beograd

Folije za ispravljanje zuba DS DENT

U savremeno opremljenoj stomatološkoj ordinaciji DS dent na Vračaru, dočekaće Vas ljubazna dr Svetlana Lisičić koja je učini da Vaši zubi budu zdravi, a osmeh blistav.
Pročitaj više

Šumatovačka 132B
Vračar, Beograd

Dr Marija Živković stomatološka ordinacija

Rešite svaki problem sa zubima brzo, bezbolno i efikasno, posetite stomatološku ordinaciju Dr Marija Živković. U našem radu nema kompromisa i nerešivih slučajeva, a upotreba savremene opreme i kvalitetnih materijala garantuje visok standard ...
Pročitaj više

Bratstva i Jedinstva 78a
Borča, Beograd

Kako se koriste i cemu sluze folije za ispravljanje zuba? Svako želi da ima lep i blistav osmeh, a to bi značilo, zdrave i pravilno raspoređene zube. Ukoliko zubni niz nije pravilan, i nemate usklađen zagrižaj, to dalje može značiti da će se javiti određeni problemi i da životni vek vaših zuba može biti skraćen. 

Kao što vidimo, ne radi se samo o estetici, već i o prevenciji i zdravlju zuba, a da bismo postigli da naši zubi imaju pravilan raspored, koriste se folije za ispravljanje zuba. 

Zubni alajneri

Izgubiti i samo jedan zub veoma je loše, a ako vam nedostaje više u nizu, tada ravnoteža vilice može biti sasvim poremećena. Da biste sprečili ovaj ružan scenario, potrebno je da na vreme povedete računa o ispravljanju zuba. 

Svi znamo da funkciju korigovanja zubnog niza vrše fiksne proteze, međutim, u poslednje vreme, sve veću ulogu u tom zadatku dobijaju zubni alajneri ili folije. 

Folije za ispravku zuba

Možda se pitate, u čemu je prednost folija u odnosu na klasične proteze? Reč je o takozvanim, nevidljivim folijama, koje su zbog te svoje osobine estetski mnogo prihvatljivije. Druga prednost je u tome, što su zubni alajneri komforniji za nošenje, a treća da za kraći vremenski period mogu da postignu isti efekat.

Ispravljanje zuba uz pomoć folije

Verovatno ste viđali mnoge ljude koji imaju raštrkane, krive, nagnute, rotirane, zgusnute, preklopljene ili na bilo koji drugi način nepravilno raspoređene zube. U svim tim slučajevima, nošenje folije za ispravljanje zuba može biti od velike pomoći, to jest, njihov osnovni zadatak je da poprave i dovedu u red, ono što je prirodi promaklo.

Još jedan naziv za zubne alajnere je i nevidljiva fiksna proteza. Klasične, fiksne proteze imaju bravice, lukove i elastične gumice, dok folije poseduju plastične, providne alajnere. Zahvaljujući njima, one dovode zube u pravilan položaj, a pri tome neće narušiti estetiku vašeg osmeha, jer se veoma malo primećuju.

Folije za ispravljanje zuba – iskustva

Zbog toga što su malo primetne, pacijenti se sve više odlučuju za folije, kako bi dobili savršen osmeh. One su izrađene od providne, tanke plastike, i nalaze se preko zuba. Folije produkuju blage sile, koje pomeraju vaše zube i to od 0.25 do 0.3 mm. Možda vam ovo deluje kao minimalno pomeranje, ali bi trebalo imati u vidu da sile koje deluju na zube moraju da budu minimalne, da bi se očuvalo njihovo zdravlje.

Pošto počnete da nosite foliju, imaćete osećaj da ona ne prijanja jednako na sve zube i osećaćete blagi pritisak. Kako prođe prvih mesec dana da nosite zubni alajner, primetićete da je taj pritisak skoro sasvim nestao, a vi sve lakše stavljate foliju na zube. 

Nakon toga, uzimate novu foliju, i pomeranje se nastavlja, sve dok se ne stigne do idealnog položaja zuba, koji je određen na početku terapije. 

Folije za ispravljanje zuba cena

Koliko ćete platiti za nošenje folija za ispravljanje zuba, zavisi od rezultata analize kao i plana vaše terapije. Ukoliko je potrebna manja korekcija, prosečna cena je od 200 do 250 evra, za jednu vilicu; za lakše slučajeve, od 760 do 800 evra za obe vilice; srednje teški slučajevi, u proseku oko 1500 evra obe vilice i teški slučajevi, u proseku oko 2000 evra za obe vilice, gde proces nošenja folija traje oko devet meseci. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate stomatološke ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane