Dr Branislava Smiljković stomatolog Beograd

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - DR BRANISLAVA SMILJKOVIĆ STOMATOLOG BEOGRAD


Stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljković poseduje više od 25 godina iskustva u pružanju svih vrsta stomatoloških usluga. Domen rada naše ordinacije obuhvata oblasti protetike, oralne implantologije, paradontologije, endodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije.

U moderno opremljenom ambijentu dočekaće Vas vrhunski tim stomatologa i konsultanta sa Stomatološkog fakulteta, koji se trude da pronađu najadekvatnije rešenje za svakog pacijenta. Naši zaposleni su redovni učesnici najznačajnijih kongresa i simpozijuma, tako da uvek idu u korak sa najnovijim trendovima u savremenoj stomatologiji.

Stomatoloska ordinacija Dr Branislava Smiljković nudi usluge iz sledećih oblasti:


Kako bi Vaš osmeh uvek bio blistav i beo, u radu se koriste najsavremeniji dijagnostički uređaji: RVG dijagnostika – savremena rendgen dijagnostika sa izuzetno malim zračenjem, kao i intraoralna kamera, pomoću koje i sami pacijenti mogu da prate rad stomatologa.

Uz niz novih tehničkih olakšica i dostignuća, posebno u oblasti endodoncije, popravka i lečenje zuba nikad nisu bili jednostavniji i prijatniji za pacijenta. Važno je naglasiti da se tom prilikom koriste materijali vrhunskog kvaliteta, renomiranih nemačkih, i američkih proizvođača.

Stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljković je specijalizovana za pružanje svih vrsta ortodonskih usluga primenom najsavremenijih sistema ortodonskih aparata koji omogućavaju komfornu, bezbolnu i kraću terapiju, pri čemu ispunjavaju visoke estetske standarde.

U našoj ordinaciji su dostupni i kompletni protetski radovi: bezmetalne krunice, veniri, fasete, parcijalne i akrilatne proteze, zubni mostovi, luminiri, metalokeramičke krune i mostovi, totalne proteze, vizil-parcijalne skeletirane proteze.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji kod beogradske Arene, stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljković je lako dostupna iz svih delova grada. Pored pregleda i intervencija, naš stručni i ljubazni tim pružiće Vam sve neophodne savete o pravilnom održanju oralne higijene kako bi sačuvali Vaš osmeh i zube zdravim.


Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 10-20h
Nedelja neradna

Dr Branislava Smiljković stomatolog Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 92, lokal 17, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

12.12.2012 11:52
mick rakic australija
molim vas dali radite proteza sa inplantima jer ja nemam zube koliko treba vremena i koliko bi kostalo hocu ceramicke zube najbolje unapred hvala
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dr Branislava Smiljković stomatolog Beograd
  • Dr Branislava Smiljković,
  • Stomatološka ordinacija Branislava Smiljković,
  • Dental office Branislava Smiljković,
  • Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu,
  • Dr Branislava Smiljković radno vreme