Helix Dent - Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju

4.3 | 9 ocena
Ulica: Gandijeva 106v/11
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Helix Dent - Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.stomatolognovibeograd.rs

O nama

Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent" nalazi se u Gandijevoj ulici broj 106V / 11, na Novom Beogradu. U veoma ugodnoj atmosferi našeg stomatološkog centra, tim profesionalnih stomatologa veoma ogdovorno brine se o zdravlju i lepoti Vaših zuba.

Individualnim i ljubaznim pristupom svakom našem pacijentu možemo da omogućimo kompletnu estetsku i rekonstruktivnu stomatološku uslugu. Iskustvo i znanje koje imamo u svom poslu, pruža nam mogućnost da Vam obezbedimo kompletnu stomatološku zaštitu na najvišem nivou.

Domen naših usluga obuhvata:

 • ortodonciju
 • protetiku
 • dentalnu implantologiju
 • oralnu hirurgiju
 • dečiju stomatologiju
 • estetsku stomatologiju
 • paradentologiju
 • konzervativnu stomatologiju i endodonciju

Od ključne je važnosti da pravilno vodite računa o čistoći i higijeni Vaših usta i zuba. Zdravi zubi, preduslov su lepog i blistavog osmeha. Prepoznatljivi i rado prihvaćeni u društvu bićete svakako, ukoliko bez straha pokažete svoj osmeh u svakoj prilici.

Razumevanjem potreba naših pacijenata, stomatolozi centra za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent", potrudiće se da se osetite prijatno dok boravite kod nas. Budući da naš tim sačinjavaju najbolji stomatolozi Vojnomedicinske Akademije, isti svojim znanjem i umećem spremno pristupaju svakom izazovu postavljenom pred njih.

Praćenjem svetskih trendova i primenom savremenih materijala, metoda i opreme, po veoma pristupačnim cenama omogućićemo Vam da imate zdrave zube i prelep osmeh. Za kratvo vreme neprivlačni zubi, koji kvare Vaš izgled, postaće Vaša davna prošlost.

Činjenica je da veliki broj ljudi odlaže posetu stomatologu isključivo zbog straha od potencijalnog bolnog iskustva koje su možda doživeli. Intervencije u našem centru "Helix dent" su apsolutno bezbolne, što znači da nećete iskusiti ni najniži stepen boli. Pre svake intervencije dobijate adekvatnu anesteziju, i bitka za Vaš lep osmeh može da počne.

Svojim pacijentima omogućavamo zakazivanje tretmana i van našeg radnog vremena, ukoliko zbog posla ili nekih drugih obaveza nisu u mogućnosti da nas drugačije posete. Blagovremeno, na svakih 6 meseci, obaveštavamo Vas o besplatnim stomatološkim pregledima u našem centru.

Ukoliko se radi o hitnim slučajevima, naš ste prioritet! Bez zakazivanja!

Jednom mesečno, centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent", na akciju stavlja neku od svojih stomatoloških usluga.

Sigurni u korektnost naših usluga, dajemo Vam 100% garanciju na naš rad, jer nam je od neizmernog značaja da naš centar napustite zadovoljni izgledom Vaših zuba.

Protetika, ortodoncija, dentalna implantologija, oralna hirurgija, dečija i estetska stomatologija, paradontologija, konzervativna stomatologija i endodoncija. Sve na jednom mestu.

Kod nas ste uvek dobrodošli. Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent" Novi Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stomatoloska ordinacija Dragana, Vojvođanska 15/3, Novi Beograd, Beograd
  Belle Dent - stomatoloska ordinacija, Gandijeva 114a/2, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Stomatoloska ordinacija Milbo-Dent, Nehruova 51/ lok 56, Novi Beograd, Beograd
  Stomatoloska ordinacija Jovanic, Nehruova 93, blok 63, Novi Beograd, Beograd
  Dentas stomatološka ordinacija, Jurija Gagarina 164 a, 1.sprat stan 14, Novi Beograd, Beograd
  Dr Predrag Kostic stomatoloska ordinacija, Jurija Gagarina 55, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Stomatoloska ordinacija Milena Grbovic, Vojvodjanska 113, lok.6, Novi Beograd, Beograd
  Dental Milošević, Dušana Vukasovića 61, lokal 1, Novi Beograd, Beograd
  VIGOR DENT Stomatološka ordinacija, Jurija Gagarina 81, lok 18, ( iza Kineskog tržnog centra ), Novi Beograd, Beograd
  Smile In Dental stomatološka ordinacija, Jurija Gagarina 29d, Novi Beograd, Beograd