Sportski rodjendani Pobednik

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Sportski rodjendani Pobednik
Mobilni: 065/
www.sportskirodjendan.rs

O nama

Obradujte Vašeg mališana jedinstvenom i zanimljivom proslavom rođendana koja je tako različita od svega što su Vaši dečaci i devojčice do sada imali priliku da probaju. Sportski rođendani Pobednik predstavljaju sasvim nov i neobičan koncept proslave najlepšeg dana sa drugarima, uz aktivno druženje, igru i takmičenje.

Deca imaju urođenu potrebu za kretanjem i igrom, tako da im vrlo brzo dosade klasične proslave rođendana koje se organizuju u igraonicama. Proslava rođendana u gimnastičkom centru Pobednik kombinuje sve ono što mališani vole: kretanje, takmičenje, izazov, učenje i zabavu, kroz pažljivo osmišljene programe koji su prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Gimnastički centar Pobednik nalazi se u hali 4 Beogradskog sajma i predstavlja najmoderniji centar te vrste u Beogradu. Na prostoru od 1.500 kvadrata nalaze se profesionalne sprave za gimnastiku, trambolining i akrobatiku koje su namenjene kako takmičarima i reprezentativcima, tako i u rekreativne svrhe.

Fizička aktivnost je veoma važna u procesu pravilnog rasta i razvoja dece predškolskog i školskog uzrasta, ne samo u fizičkom, već i u intelektualnom razvoju. Glavni cilj sportskog rođendana je da mališani budu aktivni učesnici u proslavi i da na zdrav i kreativan način, koji je podjednako zabavan kako deci tako i roditeljima, jačaju sportski i takmičarski duh.

Sportski rođendani Pobednik su vođeni od strane profesionalnih trenera, sa dugogodišnjim iskustvom, koji vode računa o bezbednosti mališana i uče ih pravilnom izvođenju vežbi. Kroz jedinstvene poligone spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke vežbe, deca vežbaju koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru.

Takođe, organizujemo raznovrsna sportska takmičenja kroz koja mališani uče šta znači biti deo tima, nadmetati se, koristiti veštinu i snagu, a sve to kroz igru i zabavu. Nešto stariji rođendanci imaju priliku da uživaju u čarima skakanja na trambolini, uz budno oko naših trenera koji će im davati smernice za pravilno izvođenje vežbi na njoj.

U cenu rođendana uključen je zakup prostora na 2-3 sata, dok posluženje i tortu donose roditelji sami u dogovoru sa organizatorima. Za članove gimnastičkog kluba Pobednik obezbeđen je dodatni popust na cenu proslave rođendana. Takođe, svim gostima na raspolaganju je besplatan parking prostor.

Spremili smo i poseban poklon za slavljenika, 50% popusta na članarinu za mesec dana treniranja u klubu Pobednik!

Za sve dodatne informacije o terminima za proslavu rođendana i cenama možete nas kontaktirati na broj telefona:

065/8-555-222
063/8-555-222

Sportski rođendani Pobednik – zagarantovana zabava za sve, bez obzira na uzrast!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Mladenovic
  04.05.2018 01:59

  Obradujte vaseg mlisana jedinstvenom i zanimljivom proslavom rodjendana koja je tako razlicitija od svega sto su vasi decaci i devojcice do sad imali prilike da probaju. Sportski rodjendani Pobednik predstavljaju sasvim nov i neobican koncept proslave najlepseg dana sa drugarima,uz aktivno igranje druzenje i takmicenje.Deci je uvek najzanimljiviji momenat kad se krecu,takmice umorni su vise od standardnih rodjendana.Bicete prezadovoljni!

  Firme u blizini

  Rodjendaonica Tigar, Mali Kalemegdan 8, Stari grad, Beograd
  Rodjendaonica EXTRA DAR - MAR, Nikolaja Gogolja 4, Čukarica, Beograd
  RODJENDAONICA I DISKOTEKA JUHU, Bulevar Zorana Đinđica 94, Novi Beograd, Beograd
  Sweet & Salty rođendaonica, Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd, Beograd
  Arena No1 proslava rodjendana, Zatvoreni teren: Bulevar Oslobođenja 71a, Auto-komanda; Otvoreni teren: Ada Ciganlija (pored golf terena), Voždovac, Beograd
  Rođendaonica Sovica, Žička 19a, Vračar, Beograd
  Rođendaonica Euforija, Gandijeva 106b, Novi Beograd, Beograd
  Koko Land Igraonica i Rođendaonica, Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat, Novi Beograd, Beograd
  Proslava rodjendana MMR escape rooms, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd
  Rodjendaonica MLG, Vojvode Stepe 238, Voždovac, Beograd