Sportski rodjendani Pobednik

  • 12
5.00 | 1 ocena

O nama - SPORTSKI ROĐENDANI POBEDNIK

Obradujte Vašeg mališana jedinstvenom i zanimljivom proslavom rođendana koja je tako različita od svega što su Vaši dečaci i devojčice do sada imali priliku da probaju. Sportski rođendani Pobednik predstavljaju sasvim nov i neobičan koncept proslave najlepšeg dana sa drugarima, uz aktivno druženje, igru i takmičenje.

Deca imaju urođenu potrebu za kretanjem i igrom, tako da im vrlo brzo dosade klasične proslave rođendana koje se organizuju u igraonicama. Proslava rođendana u gimnastičkom centru Pobednik kombinuje sve ono što mališani vole: kretanje, takmičenje, izazov, učenje i zabavu, kroz pažljivo osmišljene programe koji su prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Gimnastički centar Pobednik nalazi se u hali 4 Beogradskog sajma i predstavlja najmoderniji centar te vrste u Beogradu. Na prostoru od 1.500 kvadrata nalaze se profesionalne sprave za gimnastiku, trambolining i akrobatiku koje su namenjene kako takmičarima i reprezentativcima, tako i u rekreativne svrhe.

Fizička aktivnost je veoma važna u procesu pravilnog rasta i razvoja dece predškolskog i školskog uzrasta, ne samo u fizičkom, već i u intelektualnom razvoju. Glavni cilj sportskog rođendana je da mališani budu aktivni učesnici u proslavi i da na zdrav i kreativan način, koji je podjednako zabavan kako deci tako i roditeljima, jačaju sportski i takmičarski duh.

Sportski rođendani Pobednik su vođeni od strane profesionalnih trenera, sa dugogodišnjim iskustvom, koji vode računa o bezbednosti mališana i uče ih pravilnom izvođenju vežbi. Kroz jedinstvene poligone spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke vežbe, deca vežbaju koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru.

Takođe, organizujemo raznovrsna sportska takmičenja kroz koja mališani uče šta znači biti deo tima, nadmetati se, koristiti veštinu i snagu, a sve to kroz igru i zabavu. Nešto stariji rođendanci imaju priliku da uživaju u čarima skakanja na trambolini, uz budno oko naših trenera koji će im davati smernice za pravilno izvođenje vežbi na njoj.

U cenu rođendana uključen je zakup prostora na 2-3 sata, dok posluženje i tortu donose roditelji sami u dogovoru sa organizatorima. Za članove gimnastičkog kluba Pobednik obezbeđen je dodatni popust na cenu proslave rođendana. Takođe, svim gostima na raspolaganju je besplatan parking prostor.

Spremili smo i poseban poklon za slavljenika, 50% popusta na članarinu za mesec dana treniranja u klubu Pobednik!

Za sve dodatne informacije o terminima za proslavu rođendana i cenama možete nas kontaktirati na broj telefona:

065/8-555-222
063/8-555-222

Sportski rođendani Pobednik – zagarantovana zabava za sve, bez obzira na uzrast!

Iskustva i preporuke posetilaca

04.05.2018 01:59
Marija Mladenovic

Obradujte vaseg mlisana jedinstvenom i zanimljivom proslavom rodjendana koja je tako razlicitija od svega sto su vasi decaci i devojcice do sad imali prilike da probaju. Sportski rodjendani Pobednik predstavljaju sasvim nov i neobican koncept proslave najlepseg dana sa drugarima,uz aktivno igranje druzenje i takmicenje.Deci je uvek najzanimljiviji momenat kad se krecu,takmice umorni su vise od standardnih rodjendana.Bicete prezadovoljni!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sportski rodjendani Pobednik
  • sportski rodjendani pobednik,
  • sportski rodjendani pobednik radno vreme,
  • sportski rodjendani pobednik kontakt telefon,
  • sportski rodjendani,
  • sportski rodjendani beograd