O nama - KREATIVNA RADIONICA VIJUGANJE

Ukoliko želite da Vaše dete kreativno provodi svoje slobodno vreme, razvija maštu, obogati svoj rečnik i nauči kako da jasno izrazi svoje misli i ideje, kreativna radionica Vijuganje je pravo rešenje. Naši članovi mogu da postanu svi klinci i klinceze predškolskog i školskog uzrasta koji žele da samostalno istražuju, otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju.

Kreativna radionica Vijuganje nastala je po jedinstvenoj ideji Ljupke Mirković Dubajić, diplomiranog grafičkog dizajnera i diplomiranog filologa opšte lingvistike, sa licencom Montesori udruženja Srbije i sertifikatom NTC obrazovnog sistema. Nakon dugog niza godina volontiranja i humanitarnog rada, došla je na ideju da svoja znanja, iskustva i maštanja podeli sa onima koje mašta najviše krasi, sa decom.

Vijuganje predstavlja klub za druženje i povezivanje dece. U našem kreativnom kutku dostupni su sledeći pažljivo osmišljeni projekti:

-Likovne radionice – tehnike (crtanje, slikanje, modelovanje, konstruisanje,...), materijali (papir, drvo, glina, staklo...,), pribori za rad (olovka, četkica, grafit, flomasteri, bojice, tempere, akrilne boje, boje za tekstil,...).

-Konstruktorske radionice – ideje postaju stvarnost – tehnike (crtanje skice, merenje, isecanje, modelovanje, konstruisanje, uklapanje,...) i pribori za rad (olovka, četkica, alat za rezbarenje, igla, pištolj za plastiku, čekić,...). Koristimo papir, karton, drvo, žicu, tkaninu, plastiku, vunicu, glinu.

-Jezičke radionice – neguje se govor i pravilno izražavanje na srpskom i engleskom jeziku. Izmišljamo svoj jezik, smišljamo priče, crtamo stripove, slušamo muziku, izmišljamo pesmice.

-Sportske aktivnosti – na zatvorenom i na otvorenom (boravak u prirodi, šetnje, izleti, poligoni) odvijaju se bez rekvizita ili sa rekvizitima (trčanje, skakanje, penjanje, igre sa loptom, traka za hodanje, puštanje zmajeva,...)

-Tematske rođendane – svako dete je posebno, naročito na svoj divan dan. Pravimo posebnu priču za svako dete i spram nje organizujemo aktivnosti. Rezultat je nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti i prepričava.

Kombinacijom raznovrsnih sadržaja, kreativna radionica Vijuganje ima za cilj da kod dece probudi kreativnost, podstakne apstraktno mišljenje i logiku, unapredi veštine i sposobnosti svakog mališana. Pored intelektualnog razvoja, podjednaku pažnju posvećujemo fizičkom i motoričkom razvoju kroz različite sportske aktivnosti.

Za realizaciju ovog jedinstvenog projekta angažovani su vrhunski stručnjaci, umetnici i drugi entuzijasti koji nesebično prenose svoja znanja na mlađe naraštaje. Trajanje radionica je u proseku 2-3 sata, a praktikuje se rad u malim grupama, tako da je svakom mališanu posvećena maksimalna pažnja.

Kreativna radionica Vijuganje ostvarila je uspešnu saradnju sa drugim sličnim radionicama, školama i kulturno-obrazovnim institucijama. Takođe, uzeli smo učešće i na brojnim dečijim festivalima i konkursima.

GDE i KAD se održava Vijuganje:

- Bulevar Zorana Đinđića 84 (kod Novog Merkatora)
ponedeljak 18.30-20.00

- Bulevar Zorana Đinđića 166 (kod Studenjaka)
četvrtak 18.30-20.00

Marketing ĆOŠE
Ponedeljak-petak od 9.00-17.00
Vespučijeva 22, Novi Beograd


Facebook: vijuganje

Instagram: @vijuganje

Dođite da zajedno razmrdamo vijuge!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija Igraonica Vijuganje
  • Vijuganje Dečija Igraonica,
  • Dečija Igraonica Vijuganje Novi Beograd,
  • Vijuganje Beograd,
  • Dečija Igraonica na Novom Beogradu,
  • Dečija Igraonica Vijuganje radno vreme