Dečija Rodjendaonica Vijuganje

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vespučijeva 22
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Dečija Rodjendaonica Vijuganje
Mobilni: 064/
vijuganje.rs

O nama

KREATIVNA RADIONICA VIJUGANJE

Kreativna radionica Vijuganje okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta koja žele da razvijaju svoju maštu i kreativnost, praktično primene stečena znanja i realizuju svoj svet iz mašte. Kod nas sva deca imaju priliku da samostalno istražuju, otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i na taj način dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju.

Kreator ove jedinstvene radionice je Ljupka Mirković Dubajić, diplomirani grafički dizajner i diplomirani filolog opšte lingvistike, sa licencom Montesori udruženja Srbije i sertifikatom NTC obrazovnog sistema. Nakon dugog niza godina volontiranja i humanitarnog rada, došla je na ideju da svoja znanja, iskustva i maštanja podeli sa onima koje mašta najviše krasi, sa decom.

Vijuganje predstavlja klub za druženje i povezivanje dece. Sa ciljem da zadovoljimo dečiju radoznalost i interesovanja na pravi način, u našem programu nalaze se različite aktivnosti:

-Likovne radionice – tehnike (crtanje, slikanje, modelovanje, konstruisanje, ...), materijali (papir, drvo, glina, staklo..., ), pribori za rad (olovka, četkica, grafit, flomasteri, bojice, tempere, akrilne boje, boje za tekstil, ...).

-Konstruktorske radionice – ideje postaju stvarnost – tehnike (crtanje skice, merenje, isecanje, modelovanje, konstruisanje, uklapanje, ...) i pribori za rad (olovka, četkica, alat za rezbarenje, igla, pištolj za plastiku, čekić, ...). Koristimo papir, karton, drvo, žicu, tkaninu, plastiku, vunicu, glinu.

-Jezičke radionice – neguje se govor i pravilno izražavanje na srpskom i engleskom jeziku. Izmišljamo svoj jezik, smišljamo priče, crtamo stripove, slušamo muziku, izmišljamo pesmice.

-Sportske aktivnosti – na zatvorenom i na otvorenom (boravak u prirodi, šetnje, izleti, poligoni) odvijaju se bez rekvizita ili sa rekvizitima (trčanje, skakanje, penjanje, igre sa loptom, traka za hodanje, puštanje zmajeva, ...)

-Tematske rođendane – svako dete je posebno, naročito na svoj divan dan. Pravimo posebnu priču za svako dete i spram nje organizujemo aktivnosti. Rezultat je nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti i prepričava.

Trudimo se da svako dete podstaknemo da otkrije svoje sposobnosti i razvija veštine u pravcu koji želi: mislilac, konstruktor, istraživač, sportista, umetnik, naučnik... Na taj način dete gradi svoju ličnost, stiče samopoštovanje i uči se samostalnosti i odgovornosti. Pored intelektualnog razvoja, podjednaku pažnju posvećujemo fizičkom i motoričkom razvoju kroz različite sportske aktivnosti.

U rad sa decom su uključeni vrhunski stručnjaci, umetnici i drugi entuzijasti koji nesebično prenose svoja znanja na mlađe naraštaje. Trajanje radionica je u proseku 2-3 sata, a praktikuje se rad u malim grupama, tako da je svakom mališanu posvećena maksimalna pažnja.

Kreativna radionica Vijuganje ostvarila je uspešnu saradnju sa drugim sličnim radionicama, školama i kulturno-obrazovnim institucijama. Takođe, uzeli smo učešće i na brojnim dečijim festivalima i konkursima.

GDE i KAD se održava Vijuganje:

- Bulevar Zorana Đinđića 84 (kod Novog Merkatora)
ponedeljak 18.30-20.00

- Bulevar Zorana Đinđića 166 (kod Studenjaka)
četvrtak 18.30-20.00

Marketing ĆOŠE Ponedeljak-petak od 9.00-17.00Vespučijeva 22, Novi Beograd

Facebook:

Instagram:

Dođite da zajedno razmrdamo vijuge!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Rodjendaonica EXTRA DAR - MAR, Nikolaja Gogolja 4, Čukarica, Beograd
  Rodjendaonica Žabac Bowling Centar, Gradski Park 2 (Hala Pinki), Zemun, Beograd
  RODJENDAONICA I DISKOTEKA JUHU, Bulevar Zorana Đinđica 94, Novi Beograd, Beograd
  Sweet & Salty rođendaonica, Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd, Beograd
  Sportski rodjendani Pobednik, Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4, Savski venac, Beograd
  Rođendaonica Euforija, Gandijeva 106b, Novi Beograd, Beograd
  MI-MI Land rođendaonica i diskoteka, Vodovodska 175e, Žarkovo, Čukarica, Beograd
  Koko Land Igraonica i Rođendaonica, Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat, Novi Beograd, Beograd
  Proslava rodjendana MMR escape rooms, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd
  Laser Tag dečiji rođendani, Nehruova 51a, Novi Beograd, Beograd