Gimnasticki klub Pobednik - Brace Jerkovic

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - GIMNASTIČKI KLUB POBEDNIK VOŽDOVAC


Gimnastički klub Pobednik osnovan je 2005. godine sa sedištem u “Petoj beogradskoj gimnaziji”, ali se nalazi na 8 lokacija u Beogradu. Sa željom da što većem broju dece u prestonici omogućimo da treniraju sportsku gimnastiku, naša vrata otvorili smo i za mališane iz naselja Braća Jerković.

Termini:

http://www.gimnastika.rs/lokacije-i-termini/termini-treninga.php

Treneri:

Prof Vladica Djordjević
Prof Mladjan Milojković

Zbog modernog načina života i dugočasovnog sedenja ispred računara ili televizora, svako treće dete u Beogradu pati od nekog oblika deformiteta kičme ili koštano-zglobnog deformiteta.
Kako bi Vaše dete ojačalo muskulaturu i razvilo svoje mentalne sposobnosti, pravi sport za Vašeg mališana je gimnastika.

Ovaj sport je preporučljiv za mališane od najranijeg doba, pre svega, zbog činjenice da uz pomoć gimnastike deca dobijaju mogućnost da pravilo rastu i razvijaju se u spretne i snažne mlade ljude.
Sportska gimnastika predstavlja jednu od najpoznatijih i najrasprostranjenijih sportskih disciplina kada je gimnastika u pitanju.

Ovaj bazni sport pomaže deci da savršeno savladaju kordinaciju pokreta, isprave svoje držanje i snagom svog tela prkose gravitaciji.
Bavljenje sportskom gimnastikom omogućuje nesmetano bavljenje bilo kojim sportom u kasnijoj životnoj dobi.

Osnovna podela gimnastike je na mušku i žensku kategoriju, u kojima se takmičenja odvijaju u više disciplina.
Među ženske discipline gimnastike ubrajaju se: preskok, greda, parter i dvovisinski razboj.
U postorijama GK Pobednik dečacima je omogućeno da vežbaju na: vratilu, razboju, parteru, konju za preskok i sa hvataljkama, krugovima.

Prostorije našeg kluba opremljene su najsavremenijom opremom, dok tim stručnih trenera, iako praktikuje rad u grupama, svakom našem članu posvećuje posebnu pažnju.
Ukoliko tražite idealan sport za Vaše dete, nećete napraviti grešku ukoliko se opredelite za gimnastiku.
Ovaj bazni sport doprinosi sprečavanju brojnih deformiteta kod dece, poput ravnih tabana, krive kičme i bolova u zglobovima, uzrokovanih dugotrajnim sedenjem.

Vrata gimnastičkog kluba Pobednik na Voždovcu otvorena su za sve mališane, koji žele da svoje prve gimnastičke korake naprave u prijatnom i druželjubivom okruženju i steknu neraskidiva prijateljstva za ceo život.

Sve informacije o terminima treninga i rada našeg kluba možete dobiti na telefone:
065/ 855 52 22

063/ 855 52 22

Pružite Vašem detetu priliku da stekne zdrave životne navike!

Gimnastički klub Pobednik, OŠ “Đuro Daničić”, Meštrovićeva 19, Voždovac

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018 11:03
Slobodan Jovicic

S obzirom da se gimnasticarski klub POBEDNIK prostire na osam lokacija u gradu,sada ce se malisani u naselju Braca Jerkovic sigurno oduseviti jer se nedavno otvorio i tu. Sada mozete uzivati u vrhunskoj gimnastici za koju su zasluzni odlicni treneri!

12.07.2016 11:04
Ilija Radovic

Sve preporuke.Ovaj bazni sport pomaze deci da savrseno savladaju kordinaciju pokreta,isprave svoje drzanje i snagom svog tela prkose gravitaciji.Bavljenje sportskom gimnastikom omogucuje nesmetano bavljenje bilo kojim sportom u kasnijoj zivotnoj dobi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Gimnasticki klub Pobednik - Brace Jerkovic
  • Gimnasticki klub Pobednik Brace Jerkovic,
  • Gimnasticki klub Pobednik Brace Jerkovic radno vreme