Izaberite neki od gimnastičkih klubova gde možete pogledati ponudu za SPORTSKE ROĐENDANE

Laser War

LaserWar je nova naprednija verzija LaserTaga. Potpuno bezbolna, zabavna sa originalnim replikama oružja koju možete igrati bilo gde u Novom Sadu.
Pročitaj više

Sportski rođendani Amplituda

Primorska 3

Proslavite rođendan o kojem će zaista da se priča, na jedinstven i originalan način, jer dobra zabava je zagarantovana svima koji se odluče da svoj ili rođendan svog deteta provedu u trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Sportski rođendani Igraonica Amplituda

Primorska 3

Fantastična i jedinstvena zabava namenjena svim uzrastima, ali kojoj se deca najviše raduju, dostupna Vam je u Novom Sadu u Trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Kids Club 021

Branka Bajića 9ž

Igraonica i rođendaonica za vaše i naše najmlađe od 1 do 11 godina.
Pročitaj više

Sportski rođendani Jupi Jee

Janka Čmelika 5

Namenski uređen, besprekorno čist i prostran prostor za proslave dečijih rođendana, koji je obezbedio i kutak za roditelje, naći ćete u Novom Sadu, u ulici Janka Čmelika 5. Kod nas je sve prilagođeno dečijoj radosti i vašem uživanju.

Zabavni Park Starli Rodjendaonica

Bulevar Vojvode Stepe 56

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli.

Zabavni Park Starli Dečija Igraonica

Bulevar Vojvode Stepe 56

Zabavni park Starli postoji od 2009. godine na Novom naselju u Novom Sadu i čini ga tim posvećenih ljudi - pedagoga i vaspitača.

Caffe igraonica Jungle mania

Bulevar Patrijaha Pavla 14c

Obradujte Vaše dete najuzbudljivijom proslavom rođendana u predivnom ambijentu igraonice i rođendaonice Junglemania u Novom Sadu. Ono po čemu se naša igraonica izdvaja jesu stručni animatori i maštovito osmišljen program koji ima za cilj da ...

Idi na vrh strane