Arena Fun Factory dečija igraonica

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - DEČIJA IGRAONICA ARENA FUN FACTORY


Dečija igraonica Arena Fun Factory nudi Vam jedan potpuno drugačiji vid zabave i aktivnu, sportsku proslavu rođendana koja se dugo pamti i prepričava. U našoj jedinstvenoj fabrici zabave očekuju Vas raznovrsni sportski i zabavni sadržaji koji će oduševiti rođendance svih uzrasta.

Igraonica Arena Fun Factory nalazi se u sklopu sportskog kluba Arena No.1 koji je pre skoro jedne decenije osnovan od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života. Zahvaljujući multifunkcionalnom prostoru koji obuhvata 400 m2 moguće je paralelo organizovati dva rođendana. Pored toga, pružamo mogućnost organizacije različitih vrsta proslava za odrasle.

Ukoliko želite da Vašeg mališana obradujete fantastičnom i jedinstvenom proslavom rođendana, igraonica Arena Fun Factory je prava adresa za Vas. Raznovrsni sadržaji, kao što su: veštačka stena, paintball mete, laser tag, laser maze, streličarstvo i arkadne igre, garantuju najluđu zabavu.

Dok mališani uživaju u svojoj igri, roditelji se mogu opustiti u prijatnom i udobnom ambijentu našeg kafea. Za maksimalno uživanje na raspolaganju Vam je naše ljubazno i profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za sve sitnice, kako bi Vaša zabava protekla baš onako kako ste Vi zamislili.

Igraonica Arena Fun Factory nudi Vam različite rođendanske pakete u skladu sa uzrastom slavljenika i brojem gostiju. Iz naše ponude posebno izdvajamo All inclusive paket u okviru koga su Vam dostupni svi sportski sadržaji, neograničena ponuda hrane i pića, stručno osoblje koje će Vam pomoći oko igara, kao i profesionalne hostese koje brinu o bezbednosti mališana.

Na Vama je samo da pronađete idealnu kombinaciju zabave i sportskih dešavanja za nezaboravan doživljaj i druženje sa prijateljima. Sa ciljem da izađemo u susret što većem broju ljudi, igraonica Arena Fun Factory nudi brojne mesečne akcije, a prošlogodišnji slavljenik ima popust na ukupan iznos proslave rođendana.

Posetite Arena fabriku zabave i uverite se zašto su naši rođendani najzabavniji u gradu!

Dečija igraonica Arena Fun Factory, Stefana Prvovenčanog 28, na autoputu između Autokomande i izlaza na Dušanovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.06.2018 05:39
Dragoslava Pavlovic
Decija igraonica Arena Fun Factory nudi raznolik program za deciju igru.veštačka stena, paintball mete, laser tag, laser maze, streličarstvo, Sony Playstation i arkadne igre, garantuju najluđu zabavu. Deca stvarno uzivaju,svako dete u ovoj igraonici nadje nesto sto ga zanima i sto mu naravno drzi paznju. Tako da,zadovoljstvo je doci i dovesti dete da se na ovako lepom mestu razonodi.
29.04.2018 11:12
Nikola Gavrilovic
Decija igraonica ARENA FUN FACTORY nudi vam jedan sasvimdrugaciji vid zabave i aktivnu,sportsku proslavu rodjendana koji se dugo pamti i prepricava.Takodje vas ocekuje raznovrstan sportski i zabavni sadrzaj koji ce oduseviti slavljenike bilo kog uzrasta.Odlican odabir!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Arena Fun Factory dečija igraonica
  • Arena Fun Factory,
  • Arena Fun Factory dečija igraonica,
  • Arena Fun Factory dečija igraonica Voždovac,
  • dečija igraonica Voždovac,
  • dečija igraonica Arena Fun Factory,
  • dečija igraonica Arena Fun Factory Voždovac,
  • dečije igraonice Beograd