Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sportski rođendani
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sportski rođendani

Sportski rođendani su postali pravi hit, novina koja je veoma lako našla svoje pristalice. To nije klasična proslava, već način da vaše dete na zdrav i kreativan način, uz aktivno druženje, takmičenje i igru, obeleži svoj veliki dan.

 

 

Na primer, sportski rođendani mogu biti organizovani u košarkaškom balonu, koji može biti odvojen prozorima od kafića, i na taj način roditelji uživaju u posluženju, pri čemu sve vreme imaju uvid u ludu zabavu koja je organizovana za njihovu decu.

Šta obuhvata proslava sportskog rođendana?

Možda vas je zaintrigirala ovakva ideja proslave, jer imate dete koje je u uzrastu osnovne škole i koje poseduje timski i takmičarski duh. Kada odaberete ovu vrstu zabave, u uslugu će biti uključeno korišćenje spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora objekta, upotreba sportskih rekvizita uz poseban zabavno rekreativni program, pri čemu se sportske rekreativne dečije igre odvijaju uz nadzor rekreatora – animatora. 

Svakako, pošto je ovo svojevrsno takmičenje, za učesnike su obezbeđene adekvatne nagrade. 

Roditelji često žele da ni o čemu ne razmišljaju, već da celokupnu organizaciju prepuste profesionalnom timu, što bi značilo korišćenje kompletne usluge. U tome i jeste smisao proslave rođendana – vaša deca i vi treba da uživate i da se zabavite, a neko drugi da se pobrine za sve.  

To bi značilo da vi imate samo jednu obavezu, a to je da pozovete goste. Sve ostalo je na organizatorima, oni će pribaviti piće, hranu, animatore i uslugu. Pri tome čak ne morate razmišljati ni o kupovini pozivnica, jer ćete i njih odabrati iz bogate ponude. 

Sportski rođendani – iskustva

Rođendan može trajati dva sata, uz prisustvo dva trenera. Pri tome, ovakva vrsta proslave pruža deci razvijanje kolektivizma, jačanje sportskog i takmičarskog duha, i usmerava decu na kvalitetno i lepo navijanje. Sve se to odvija uz lepo osmišljene i umerene fizičke aktivnosti, dok je smisao u tome da slavljenik i svi gosti budu aktivni učesnici u proslavi rođendana, i da se lepo zabave kroz sportske igre. 

 

 

Da biste bili sigurni da će sve proteći u najboljem redu, potrebno je da znate da su za održavanje rođendana zaduženi licencirani treneri koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i pri organizovanju sportskih manifestacija i takmičenja. 

Teme sportskih rođendana

Možda imate dečaka ili devojčicu koji vole tenis, odbojku, košarku ili fudbal? To bi značilo da temu sportskog rođendana bira vaše dete, a to da li će sama zabava i takmičenje biti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, najpre zavisi od vremenskih prilika. Kada je topliji period u godini, za roditelje je obezbeđena letnja bašta, tako da mogu aktivno pratiti učešće svoje dece u sportskim igrama i zabavi. 

Poznato je da fizičke aktivnosti, kada su pravilno osmišljene, stvaraju osećaj zadovoljstva, razonode i opuštanja, što je veoma važno za zdravo odrastanje dece. Da biste svoje dete obradovali na način na koji svakako ne očekuje, rezervišite proslavu sportskog rođendana, što sve možete učiniti lično ili putem telefona. 

Sportski rođendani – cena:

U ponudi se nalaze različiti paketi, čija cena varira od broja dece u grupi, kao i od toga da li se sportski rođendan organizuje radnim danom ili vikendom. Tako se cena kreće od 400 do 500 dinara po detetu, ili od 40 do 50 evra, što zavisi od toga da li u grupi ima manje ili više od 20-oro dece. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

15.09.2018
Snezana Aleksic
Sportski rodjendani su zaista nesto vise nego sto je posebno. Ipak je nesto novo kod nas sto tek treba da zazivi ali mu definitivno treba pokloniti poverenje.
25.04.2017
Ivana Petrovic
Ovo je jedna od boljih ideja koje sam u poslednjih nekoliko godina cuo.
18.04.2017
Petar Jankulovski
Samo treba da znate da su sportski rodjendani nesto sto je manje vise svima potrebno kako pre tako i kasnije. Druge stvari po meni onda i nisu bas toliko vazne.
12.04.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se tice sportskih rodjendana oni su nesto sot vam pre ili kasnije ne gine kao organizacija.
31.03.2017
Stojance Ristovski
kako god da okrenete, ovi rodjendani su nesto sto je veoma tesko ali i zahtevno.
28.03.2017
Milen Jovanovic
Po meni su u svakom slucaju ovo rodjendani koji moraju dosta da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Filip Milutinovic
Po meni su oni zaista i vise nego dobro resenje. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.
13.03.2017
Ivana Petrovic
kako god da okrenete, oni su nesto kreativnije sto postoji u danasnje vreme.
27.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Oni su po meni zaista odlicna stvar za jedno normalno animiranje dece.
22.02.2017
Marina Zivkovic
Samo mogu da kazem da je i vise nego bitno kome u tom pogledu pokazujete svoje puno poverenje.
08.02.2017
Todor Markovic
Licno mislim da je ovo ubedljivo najbolji nacin da nekome proslavite rodjendan.
03.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, sportski rodjendani su ipak nesto najbolje sto moze da postoji. To me ipak ako tako nekako gledamo bas nesto posebno ni ne cudi.
30.01.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih rodjendana samo treba da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
11.01.2017
Lea Stankovic
Sportski rodjendani su ipak odlicna foru koje su se ljudi setili. Ako, deca i treba da budu bas onako fizicki aktivna.
06.01.2017
Simona Vucinic
Ovo je po meni fenomenalna ideja da se deca oslobode viska energije a pri tome ce biti i pod strucnim nadzorom nekog lica.
19.12.2016
Marta Dencevic
Dobro je samo dok jos uvek ima dece koja su voljna i zeljna da se igraju kada je neciji rodjendan. To se naravno odnosi i na razlicite sportske rodjendane.
05.12.2016
Petar Jankovic
U potpunosti podravam ovaj nacin slavljenja rodjendana, sve dok su deca naravno aktivna i sklonjena sa ulice.
01.12.2016
Ivan Stojanovic
Naravno da deca treba da zive zdravo, dobro je dok jos ima roditelja koji razmisljaju na taj nacin.
30.11.2016
Marko Petrovic
Naravno da sva deca treba da slave sportske rodjendane i da zive jedan zdrav nacin zivota.
18.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Zaista jedno od najboljih mesta po pitanju sportskih rodjendana je gimnasticki klub Dif posto verovali ili ne tamo cak i pruzaju takvu jednu vrstu usluge.
16.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju sportskih rodjendana, ubedljivo je najbolje resenje da posetite rodjendaonicu kao sto je primera radi JUHU. To je zaista mesto u koje mozete da definitivno imate sigurnost po pitanju cuvanja dece i njjihove sigurnosti.
15.11.2016
Jana Stankovic
Sportski rodjendani su ipak nesto sto veoma kvalitetno moze da se proslavi u igraonici Arean No1
31.10.2016
Biljana Brankovic
Sportski rodjendani su zaista nesto vise nego sto je posebno. Ipak je nesto novo kod nas sto tek treba da zazivi ali mu definitivno treba pokloniti poverenje.
25.10.2016
Dusan Markovic
Skoro sam svoje dete vodio na takav jedan rodjendan i mogu reci da sam se i vise nego odusevio. Smatram da deca svakako treba da provode vreme u igri i druzenju.