Foto studio Bata

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - FOTO STUDIO BATAFoto studio Bata osnovan je davne 1989. godine i predstavlja poznato ime u oblasti fotografije. U početku osnovna delatnost našeg studija bile su klasične fotografske usluge, kao što su izrada fotografija, prodaja foto opreme i pratećeg pribora, fotografisanje za dokumenta.

Prateći savremene trendove, foto studio Bata je danas prerastao u savremeni multimedijalni foto i video studio, čije su glavne delatnosti visokokvalitetna digitalna fotografija, digitalno video snimanje venčanja i drugih svečanosti, ali usluge kao što su: fotokopiranje, koričenje, štampanje, plastifikacija.

Kako bismo Vam omogućili da u Vašim fotografijama uživate i mnogo godina unazad, izrada fotografija se vrši na vrhunskom fotopapiru marke Kodak koji se odlikuje vernom reprodukcijom boja i odličnom postojanošću. Nudimo Vam mogućnost izrade kolor, digitalnih i crno-belih fotografija svih formata, analognom i digitalnom tehnikom. Takođe, vršimo izradu panoramskih fotografija na širinama 152mm i 305mm, do maksimalne dužine 914mm.

Osim izrade fotografija, studio Bata nudi Vam i druge usluge:

 • -mašinsko i ručno razvijanje filmova širine 110, 120, 135, APS
 • -fotografisanje za dokumenta
 • -studijsko fotografisanje
 • -skeniranje fotografija
 • -digitalna montaža fotografija
 • -izrada vizit karti, zahvalnica i pozivnica za venčanja i druge prilike
 • -prodaja foto opreme i pratećeg pribora
 • -foto i video snimanja raznih događaja
 • -digitalna štampa
 • -izrada i distribucija foto poklona: kalendari, šolje, puzzle

Savršen način da zabeležite najlepše momente u Vašem životu je profesionalno snimanje i fotografisanje Vašeg venčanja, krštenja, rođendana ili neke druge svečanosti. Naši profesionalni kamermani zabeležiće svaki važan trenutak u krugu Vaše porodice i prijatelja, koristeći najsavremeniju video opremu proizvođača Sony.

Snimamo kamerama visoke rezolucije HD i HDV u širokom (wide) režimu 16:9 i 4:3. Montiran materijal isporučujemo na DVD ili Blue ray medijima. U slučaju slabe osvetljenosti koristi se dodatna rasveta. Takođe, nudimo mogućnost studijskog i terenskog fotografisanja, sa profesionalnom rasvetom. Naši nenametljivi fotografi se trude da svaki događaj bude poseban i drugačiji od ostalih.

Foto studio Bata svojim klijentima nudi i crno-belo i kolor fotokopiranje na različitim papirima i materijalima: običan ili papir u boji, karton, mat ili sjajni kunzdruk, paus papir, sjajna i mat termo folija, nalepnice za CD. Sve vrste fotokopiranja radimo na “Ricoh” i “KonikaMinolta” digitalnim mašinama poslednje generacije, u rezoluciji od 1200dpi. Ovakva vrsta kopiranja pruža vrhunski kvalitet otiska koji je uverljiviji čak i od originala.

Ukoliko Vam je potrebna izrada vizit karti, ID kartica, jelovnika, cenovnika, brošura, kataloga, kalendara i drugih stvari, nudimo usluge digitalne štampe. U zavisnosti od obima posla, proces izrade može biti gotov za samo nekoliko minuta. Takođe, nudimo i usluge plastifikacije i koričenja dokumenata.

Foto studio Bata nalazi se na dve lokacije u gradu:

-Prvomajska 2c, Zemun
Radno vreme: ponedeljak – subota od 08-21h
nedelja od 10-15h

-Maksima Brankovića 3, Batajnica
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 09-14h

Iskustva i preporuke posetilaca

21.11.2016 08:37
Borislav Milic

KOd njih se izrada fotografija vrsi na vrhunskom fotopapiru marke Kodak koji se odlikuje vernom reprodukcijom boja i odlicnom postojanoscu.Sve preporuke,najpovoljniji su u gradu i za veoma kratko vreme izradjuju vase slike,kalendare i printove na raznim predmetima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Foto radnje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Foto studio Bata
 • Foto studio Bata,
 • Foto studio Bata radno vreme,
 • Foto studio Bata kontakt telefon