Foto video studio FVS

  • 4
5.00 | 3 ocena

O nama - FOTO VIDEO STUDIO FVS


Foto video studio "FVS" iz Beograda, nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića broj 41a. Opseg naših usluga obuhvata profesionalno snimanje i fotografisanje najrazličitijih događaja. Sa ciljem da ovekovečite i sačuvate od zaborava Vama važne trenutke, naše poslovanje usmerili smo ka realizaciji tih zamisli i stvaranju slika i snimaka za pamćenje.

Asortiman naših usluga obuhvata:

FOTOGRAFISANJE

Veštom oku neće promaći razlika između dobre i loše fotografije, međutim ne morate da budete profesionalac da biste i sami primetili da se fotografije načinjene od strane profesionalnih fotografa znatno razlikuju od amaterskih. Dobra fotografija podrazumeva nekoliko parametara koji moraju postojati kako bi ista verno prenela stvari koje su uslikane. Upotrebom Nikon foto aparata, naši profesionalni fotografi oduševiće Vas svojom sposobnošću "hvatanja" momenta i pretvaranja istog u Vašu večnu uspomenu.

"FVS" nudi Vam usluge fotografisanja rođendana, krštenja, venčanja i drugih vidova slavlja po Vašem izboru. Svojim dugogodišnjim iskustvom, u mogućnosti smo da zabeležimo najbolje trenutke Vama bitnih događaja u njihovom najlepšem svetlu. Profesionalni fotograf, kvalitet slika i ljubazan odnos sa klijentima ono je što nas izdvaja od konkurencije.

SNIMANJE KAMEROM

Snimanje venčanja, krštenja, rođendana i drugih slavlja profesionalnom HD opremom, omogućavaju Vam da ovekovečite Vama važne trenutke. Profesionalno snimanje najsavremenijom tehnologijom garantuje Vam najviši kvalitet slike i zvuka. "FVS" iza sebe ima profesionalni tim koji je uvek spreman da odgovori na zahteve svih naših klijenata sa željom da budu u potpunosti zadovoljni našom uslugom. Ukoliko želite možemo izvršiti i sinhrono snimanje koje direktno projektuje sliku na LED TV ekrane ili projektor.

Po završetku snimanja venčanja, krštenja ili rođendana, tim naših montažera, obaviće svoj deo posla i dati snimljenom materijalu određene finese za finalni izgled.

IZNAJMLJIVANJE OPREME

Ukoliko želite da se lično upustite u avanturu snimanja ili fotografisanja naš foto video studio Vam stoji na raspolaganju. Nudimo Vam kompletnu opremu za snimanje, fotografisanje i ozvučenje koja podrazumeva iznajmljivanje: HD video kamera, audio opreme, projektora i opreme za simultano prevođenje. Pored opreme pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja i prostora za snimanje i fotografisanje, sa Vašom ili našom opremom.
Novina u našoj ponudi je iznajmljivanje LCD, LED i plazama ekrana, kao i nosača za iste

STUDIJSKO FOTOGRAFISANJE

"FVS" u Beogradu nudi Vam svoje usluge profesionalnog studijskog fotografisanja u izuzetno prijatnom ambijentu. Usluge profesionalnog fotografa u našem studiju odnose se na modne fotografije, izradu Book-ova ili slikanja proizvoda Vaše firme za izradu reklamnog materijala, kampanja za preduzeća, kao i snimanja i postprodukcije muzičkih spotova. Tim mladih entuzijasta, svojom kreativnošću i umećem prezentovanja učiniće da na nov način doživite pojam studijskog fotorafisanja.

IZRADU KNJIGE SA VENČANJA

Vaše drage uspomene u vidu fotografija, sakupljene i savršeno sačuvane od zaborava u knjizi za venčanja koju mi budemo kreirali za Vas učiniće da zauvek pamtite taj dan. Od mnoštva fotografija koje smo napravili na Vašem venčanju, odabraćemo one koje se Vama najviše dopadaju i na veoma kreativan način učiniti da u Vašem foto albumu sa venčanja govore najlepše o Vama.

Izrada foto book-ova moguća je pored venčanja i za druge prilike poput dečijeg rođendana ili iznenađenja koje želite da poklonite dragoj osobi.

IZRADU FOTOGRAFIJA

Metoda izrade fotografija primenom savremene tehnologije digitalne štampe direktno utiče na kvalitet i trajnost slika. "FVS" u Beogradu u mogućnosti je da izradi fotografije različitih dimenzija po Vašoj želji na mat ili sjajnom papiru. Standardna izrada fotografija je za veličine 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm, 20x30cm i 25x38cm. Na Vaš zahtev u mogućnosti smo da izradimo i fotografije većih dimenzija.

Jedinstvena mogućnost u Beogradu je slanje Vaših fotografija našem "FVS" putem emaila, i preuzimanje istih lično ili dostavom kurirske službe na Vašu kućnu adresu.

Najpovoljnije fotografisanje i snimanje rođendana, venčanja, krštenja i drugih prilika od strane profesionalnih fotografa, nudi Vam foto video studo "FVS" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2017 02:27
Sandra Marinkovic

Ukoliko zelite da se licno upustite u avanturu snimanja ili fotografisanja njihov foto video studio vam stoji na raspolaganju.Nude vam kompletnu opremu za snimanje, fotografisanje i ozvucenje koja podrazumeva iznajmljivanje,hd video kamera,audio opreme.

24.03.2017 11:07
Kosta Savic

Metoda izrade fotografija primenom savremene tehnologije digitalne stampe direktno utice na kvalitet i trajnost slika.Fvs u Beogradu u mogucnosti je da izradi fotografije razlicitih dimenzija po vasoj zelji na mat ili sjajnom papiru.

21.11.2016 08:53
Andrija Atanaskovic

Ako zelite da vase fotografije budu savrsenog kvaliteta i najbolje rezolucije obavezno ih posetite.Angazujem ih stalno za snimanje decijih rodjendana i imam samo reci hvale jer su pravi profesionalci i obracaju paznju na svaki detalj.

11.06.2016 08:30
Milos Bozovic

FVS nudi vam usluge fotografisanja rodjendana,krstenja,vencanja i drugih vidova slavlja po vašem izboru.Svojim dugogodisnjim iskustvom,u mogucnosti su da zabeleze najbolje trenutke vama bitnih dogadjaja u njihovom najlepsem svetlu.Sve pohvale za dogovor oko cene.

27.12.2013 11:46
Dubravka

Postovani, Na Vasem sajtu videla sam da se bavite fotografijom i snimanjem raznih dogadjaja, a shodno tome me interesuje da li fotografisete i snimate decija krstenja i rodjendane? Nasa cerka slavi prvi rodjendan i krstimo je 05.01.2014. pa me interesuje da li ste tada slobodni i naravno koja bi bila cena Vaseg eventualnog angazmana (i za fotografisanje i za snimanje). Molila bih Vas za brzi odgovor. Hvala najlepse. S postovanjem, Dubravka Adamovic

30.12.2013 10:48
FVS

Pozdrav Dubravka, radimo fotografisanje i video rođendana i krštenja. Cena zavisi od mnogo činiliaca zato nas, pošto je nova godina, što pre pozovite na telefon 062 765 108 - Miodrag - FVS

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Foto studio
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Foto video studio FVS
  • foto video studio fvs,
  • foto video studio fvs beograd,
  • fvs foto video studio,
  • fvs