Adresa: Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Beograd
Adresa: Balkanska 14
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 368
Beograd
Adresa: Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup LG telefona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup LG telefona

“LG, Life's Good" – kaže slogan poznatog proizvođača. Život stvarno jeste lep i dobar uz fenomenalne modele LG mobilnih telefona. Uvek možete izabrati takav telefon koji ispunjava sve vaše zahteve u softverskom i hardverskom smislu. 
 
 
Možete birati LG telefone koje pokreće operativni sistem Android, zatim aparate sa najboljim kamerama, prednjim i zadnjim, ukratko rečeno – svi mobilni telefoni kompanije LG poseduju funkcije uz pomoć kojih možete da prilagodite sebi iskustvo korišćenja aparata. Drugim rečima kazano – izaberite za sebe idealan LG telefon!

Polovni LG telefoni

Možda vam je LG telefon prešao iz stanja „novo“ u stanje „polovno“, time što je malo oštećen, u smislu, vaše dete ga je ispustilo na beton? Ili, ste jednostavno, prosuli šolju kafe preko njega za radnim stolom? Nezgode takve i slične, dešavaju se svakoga dana.
Iz tih razloga, javlja se potreba za otkupom LG telefona, a sa druge strane, za kupovinom polovnih aparata te kompanije.
Izaberite prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, ali tako da one iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo, kao i mnogo hiljada zadovoljnih mušterija. 
Od čega sve zavisi cena otkupa LG telefona? Razloga ima dosta, a jedan je da prodavnica treba da ima veliki promet i dobar plasman. Svakoj stranci se pristupa sa maksimalnom pažnjom, dok za stalne mušterije, odobravaju se i određene pogodnosti.

Otkup LG

Svi mi koji dajemo telefon u otkup, očekujemo da što više zaradimo, i to je normalno. Koliko ćemo profitirati od svog LG-a zavisi od nekoliko faktora, kao što su: starost vašeg aparata, stanje u kome se nalazi, kao i to koliko je model LG telefona koga nudite, popularan trenutno na tržištu.
 
 
Ukoliko imate modele LG telefona kao što su LG Spirit 4G, LG G3, LG Leon LTE, LG Nexus 5X i slično možete se nadati ceni od 10 do 20 posto ispod tržišne vrednosti, ako vam je LG nov, pod garancijom, očuvan, sa originalnim punjačem.
Kod otkupa LG telefona, prodavnice postavljaju i još neke uslove, kao što su da najradije otkupljuju telefone koji su stari do dve godine, da uglavnom budu u ispravnom stanju, a za telefone čija tržišna vrednost ne prelazi 20 do 30 evra, neće biti ponuđen otkup.

Zamena LG telefona

Uvek možete da se odlučite da zamenite vaš stari LG za novi aparat, uz određenu doplatu. Postoji i obrnuta situacija, recimo – imate super nov LG, ali vam nije potreban, pa ga možete zameniti za jeftiniji, ali tada će prodavnica isplatiti vama razliku u ceni, po dogovoru.

Otkup LG telefona - iskustva

Ceo posao se  završava jednostavno i sigurno, novac ili telefon dobijate odmah, potrebno je samo da imate garanciju za aparat, kao i svoju ličnu ispravu, pasoš ili ličnu kartu, odnosno, dokument koji poseduje vašu fotografiju.
Bolji telefon u džepu, ili više para u istom – svaka varijanta je poželjna!

Otkup LG telefona – cena:

U zavisnosti od karakteristika vašeg telefona, koje su navedene u našem tekstu, kao otkupnu cenu možete dobiti od 50 do 490 evra, shodno modelu aparata koji posedujete.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Vioer mo meni dalje najbolje cene kada je otkup lg telefona u pitanju. Vrlo su profesionalni u svom poslu i gledaju maksimalno da vam izadju u susrer.
Vojo Nikolic
koliko novca nudite za lg g3 d855 iz oglasa,link je https://www.kupujemprodajem.com/hitno-lg-g3-d855-16gb-49846323-oglas.htm?filter_id= unapred hvala na odgovoru
Milen Jovanovic
U svakom slucaju nisu ovi telefoni ni malo skupi i tu po meni nista posebno ne treba da brinete. Druge stvari sigurno nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda mogle da budu. Sto se daljih cena tice, sigurno cete pre ili kasnije doci do nekog kvaliteta.
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da se svi LG telefoni, moraju platiti na jedan poseban nacin. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju ovi telefoni moraju da se lepo plate kako god da okrenete.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih polovnih telefona postoji nesto bolje. Sve je to ipak po meni samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Po meni tesko da od njih moze da postoji nesto bolje.
Simona Vucinic
Stvar je u tome da otkup ovih telefona uvek treba da se malo vise plati.
Todor Markovic
Po meni je sto se jih tice, kvalitet nesto sto ima svoku posebnu cenu.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, LG su zaista i vise nego dobri telefoni, od njih nema zaisat nista bolje sto se tice kvaliteta.
Janko Zivanovic
Bas sam skoro nesto gledao cene za LG telefone, koliko mi se samo cini osnovni je problme u tome sto moze veoma brzo da im padne cena.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice ovih telefona, ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, ne isplati vam se da prodajete LG telefon. Pre svega, tesko da mozete da postignete neku cenu a drugo, to su zaista i vise nego kvalitetni telefoni.
Ivan Stojanovic
Po pitanju LG telefona, samo treba da se odlucite za kvalitet i u tom pogledu se onda sigurno necete pokajati.
Jana Stankovic
Jedne od najkvalitetnijih cena za LG telefone, mozete da pronadjete u radnji koja se zove Balkan Fun. Ona postoji i uspesno posluje vec poslednjih nekoliko godina.
Biljana Brankovic
LG teleofni su zaista telefoni u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da na kvalitetan ancin uradite otkup Lg telefona onda je definitivno najbolje resnjee za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje. To vam kazem da vam se slucajnu ne bi deliso, kao jednom meni, da mi neko uvali telefon koji je skinut sa mreze.
Dusan Markovic
LG telefoni su telefoni odlicnog kvaliteta. Ukoliko odlucite da prodate svoj LG telefon, prijatelj jedan mi je preoporucio radnju koja se zove Matrix i u okju mozete imati puno poverenje, posto kazu da imaju jedne od najpovoljnijih cena u Beogradu.
Petar Jankovic
Licno imam jedan LG telefon, cak mogu reci i nesto stariji model ali ga zato nikada ne bih prodao. To je takav jedan kvalitet izrade, otpornost i trajnost da se to ne moze opisati.