Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup iPhone
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup iPhone

Ko ne želi da ima dobar iPhone? Takav telefon požele i deca još u osnovnoj školi, jer to je stvar prestiža među drugarima. Neko više preferira Android kao operativni sistem, dok drugi više vole iOS, za koji znaju da kažu da je pravi „šminkerski softver“. 

 

 

Sa druge strane, korisnici ni ne mogu da se odluče između ova dva softvera, jer oba nude odlične performanse. Ukoliko koristite telefon čitavog dana, u smislu telefoniranja, a i u smislu Interneta, muzike i igrica, možete očekivati da vam baterija potraje i dan i po na vašem iPhone.

Polovni iPhone

Interesantno je kako vrlo lako nov telefon može preći u kategoriju polovnog telefona. Recimo, dovoljna je mala nepažnja i eto ogrebotine, koja vam sada „bode oči“. Zaista, iPhone je „slaba tačka“ svakom njegovom vlasniku, koji od istog očekuje perfekciju, u svakom smislu, pa tako i kada je reč o estetici.

iPhone može da padne, o beton ili o pločice, može mu naprsnuti ekran ili se oštetiti unutrašnji delovi...

Pošto je iPhone uvek sa nama, a mi smo uvek u akciji i pokretu, razne nezgode su moguće. Možda vi sada više ne želite svoj iPhone, i rado biste zaradili, tako što ćete ga ponuditi u otkup, prodavnicama koje se tim poslom bave. 

Na taj način omogućujete sebi dodatan novac, pri kupovini vašeg novog telefona.

Od čega zavisi koliko ćemo novca dobiti za polovni iPhone?

Na cenu koja će vam biti ponuđena, utiče više faktora. 

Najpre, u kakvom je stanju vaš telefon? Vi možete donete i sasvim novi iPhone, ali i polovan, on može biti ispravan, poluispravan ili sasvim neispravan.

 

 

Može biti star do dve godine, ali i više ili manje. Biće potrebno da donesete originalan iPhone punjač. 

Takođe, na cenu će uticati i to koliko je velika potražnja za vašim modelom iPhone u tom trenutku. Popularni su modeli Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5S...

Isplata će biti obavljena odmah, a bitno je da imate originalnu opremu, odnosno pravi punjač i garanciju, kao i lični dokument koji poseduje vašu sliku, poput lične karte ili pasoša. 

Otkupna cena će biti obično do osamdeset posto od tržišne vrednosti. Uvek se možete odlučiti i za zamenu, vaš telefon za neki drugi koji prodavnica ima u ponudi u tom momentu. 

Da vam novac ne bi skupljao prašinu, dajte vaš iPhone u otkup i lepo zaradite!

Otkup iPhone – cena:

Za vaš iPhone, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu, kao otkupnu cenu možete dobiti iznos od 150 do 880 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Andriajana Simic
Ako vas zanima otkup iphone telefona posetite Viper servis jer oni ce vam dati najbolju otkupnu cenu za vas iphone. Svima ga preporucujem.
29.08.2017
Marina Zivkovic
Samo treba da znate da su iPhone telefoni veoma nezgodni za otkup posebno ukoliko niste sigurno od koga tacno treba da ga otkupite. Sve drugo je koliko mi se cini jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
16.05.2017
Petar Jankulovski
Nikada ne bih prodao svoj iPhone sve dok se ne raspadne. Koristim iPhone 5s i mogu vam reci da sam zaista i vise nego zadovoljan.
28.04.2017
Jovana Milinkovic
Po pravilu bi trebalo da ovo budu veoma zahvalni telefoni od kojih ne postoji nista bolje.
18.04.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se tice ovih telefona pre ili kasnije sigurno treba da se odlucite za kvalitet. Ovo su za te pare zaista odlicni telefoni.
04.04.2017
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, ovo su zaisat i vise nego odlicni telefoni. Sve drugo je po meni samo jedno gubljenje vremena.
31.03.2017
Milen Jovanovic
Po meni je samo veoma bitno da svi ovi telefoni budu bas onako kvalitetni. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Simona Vucinic
Po meni su ovo odlicni telefoni u koje sigurno treba da imate puno poverenje.
16.03.2017
Filip Milutinovic
Cene su i dalje veoma povoljne sto je po meni potpuno obecavajuce.
27.02.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovo su odlcini mobilni telefoni. Sve drugo je sto se mene tice, daleko losije resenje.
08.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko je samo meni poznato, sto se tice ovih teleofna oni relativno dugo drze cenu.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, iPhone telefoni su odlicni telefoni. U to zaista ne treba nesto posebno da sumnjate.
12.01.2017
Todor Markovic
Cena najvise zavisi od toga koliko vam se zuri sa prodajom. Ukoliko planirate da malo vise ulozite, onda se sigurno pre ili kasnije necete pokajati.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju otkupa polovih tipa mobilnog telefona, situacije je generalno ok, posto za njima trenutno bas ima dovoljno potraznje.
06.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju otkupa iPhone telefona, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
18.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju otkupa iPhone mobilnih telofan, sva sreca pa se oni bas u danasnje vreme i traze. Zato treba da posetite BG Kraft i dobro se unapred raspitate oko cena.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Tesko da kod nas mozete da pronadjete neko strucno lice. Pre bi se moglo reci da je skoro svaki covek u danasnje vreme pokusava da zaradi neki dinar.
07.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko trazite neko pouzdano mesto na kojem mozete da uradite kvalitetnu prodaju polovni apple mobilnih telefona, ubedljivo je najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
07.09.2016
Ivan Stojanovic
Slobodno mozete da probate i Sky Line i sigurno se necete pokajati. E sad, samo da imaju u punudi to sto vam je potrebno i sigurno necete imati previse problema.
02.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da bi za neku dobru cetvorku mogao da uzmes vec nekih 250 eura. Naravno, potrebno je da ti je telefon dobro ocuvan. Pokusaj da ga prodas u radnji koja se bavi otkupom a koja se zove BG Kraft.
04.07.2016
Petar Jankovic
Moze li neko da mi preporuci pouzdnano mesto za otkup iPhone telefona. Ne pitam za sebe vec za prijatelja. Znam da cene ovim telefonima ne padaju previse. Koliko bi moglo da se uzme za dobro ocuvanu cetvorku?