Individualni treninzi Milan Vujasin

  • 6
5.0 | 2 ocena

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim...
Pročitaj više

Oslobodjenja 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, nije biti licni trener ni malo naivna stvar. Ipak je tu u pitanju jedna velika odgovornost.
Milen Jovanovic
On svakako ima svoje prednosti i svoje mane.
Lea Stankovic
Po mnogo cemu je on i vise nego odlicno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
Sto se ovog trenera tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan.
Simona Vucinic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice licnog trenera, kvalitet treba da bude veoma vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Uvek bi pre licno pre izbor nekog licnog trenera trazila da vidim njegove reference.
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog treninga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Todor Markovic
Koliko se meni samo cini, licni trener je odlicno resenje. Akos e bas za njega opredelite sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Mislim da je u svakom slucaju licni trener idealno resenje za pocetnike. Treba samo od pocetka da imate dovoljno novca pa da to se podmirite.
Janko Zivanovic
Jeste da je licni trener i vise nego skup ali je zato potrebno da znate da je on nesto od cega mozete samo da profitirate, posebno ako nemate dovoljno pozitivnog motiva da vezbate.
Nikolina Pantelic
Ako se vec odlucite da vezbate u teretani, a pri tome ste potpuni pocetnik, onda je definitivno najbolje resenje da se po tom pitanju obratite nekom strucnom i proverenom licu u koje mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Po pitanju licnog trenera, nemate sta da brinete. Pun je grad onih koji su visoko obrazovani a koji nemaj stalan posao.
Jana Stankovic
Ako vam je vec potreban kvalitetan licni trener, onda bi idealno resenje bilo da posetite teretanu Toms Fit i da se bas u njoj uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Ukoliko smatrate da vam je potreban licni trener onda je definitivno najbolje resenje za vas da iznajmite posto se visestruko isplati da ga imate.
Ivan Stojanovic
Uvek je bolje po vas ukoliko se jos na samom pocetku dobro raspitate kako se slucajno na kraju ne bi desilo da se pokajete. Morate da budete svesni da je u danasnje vreme puno instruktora i trenera koji su priuceni.
Marko Petrovic
Ukoliko ste tek poceli da se bavite posle duze pauze ili potpuno od pocetka sa odredjenom fizickom aktivnoscu, u svakom slucaju je idealno i najbolje resenje za vas kada biste pronasli nekog licnog trenra u kojeg biste moglid a imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Po meni je licni trener isto sto i personalni trener. U tom smislu licni trener je veoma znacajankako biste imali nekog ko moze vas rad, odnosno trening konstantno da nadgleda kako se ne biste povredili.