Dodaj firmu

Mršavljenje PROFEX

4.5 | 24 ocena
Član 12 godina

Svedoci smo vremena u kome su personalni (individualni) treninzi postali dostupni svima koji žele brzo da izgube kilograme. Postavlja se pitanje, da li su i koliko takvi programi pre svega zdravi i efikasni? U PROFEX Akademiji se individualni pristup ne prepušta slučaju, niti se išta radi stihijski ili „po šablonu“ - svaka osoba prvo prolazi kroz detaljne dijagnostičke biomehaničke analize, koji služe za utvrđivanje trenutnog fizičkog i telesnog statusa, a na osnovu kojih se onda prave individualni programi vežbanja i ishrane.
Zahvaljujući ovakvom pristupu i konceptu rada, klijenti PROFEX Akademije mogu za svega nekoliko meseci da izgube i po 20-30 kilograma viška masnog tkiva i tečnosti, bez ikakvih štetnih efekata po zdravlje. Sa druge strane, veliki broj klijenata koji su bili kardio-vaskularni pacijenti, ili pak oni sa različitim metaboličkim poremećajima su upravo zahvaljujući ovakvim programima prestali sa uzimanjem lekova i terapija.
Koncept rada počiva na naučnim osnovama, a jedinstvne metode i vežbe koje se koriste je u našu praksu uveo profesor Duško Ilić, redovni profesor Biomehanike i Motorne kontrole na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja univerziteta u Beogradu. Ispravnost programa obezbeđena je uključenošću i još 2 doktora nauka u naše procese, čime se faktori rizika u rapidnim telesnim promenama svode na minimum kroz stalne kontrole, dijagnostiku i promene trenažnih sadržaja.
Više o našim programima pročitajte na našem veb sajtu.

Kategorija: Fitnes klubovi Beograd
Podkategorija: Personalni trener Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 046664
Firma: Mršavljenje PROFEX
Website: profexacademy.com
Idi na vrh strane