Dodaj firmu

Individualni treninzi PROFEX

5.0 | 13 ocena
Član 12 godina

Veliki broj različitih uputstava koji se mogu naći na internetu, a koji se vezuju za proces treninga za mršaljvenje, odnosno gubljenje telesne mase na račun viška masnog tkiva i viška tečnosti, mogu ne samo zbuniti potencijalnog vežbača, već ga često i obeshrabriti da sa vežbanjem započne. Da li treba praktikovati tzv. vežbe snage, ili trening izdržljivosti? Da li treba koristiti trčanje ili hodanje ili je najbolje voziti bicikl? Da li se može sve uraditi vežbanjem ili je potrebna i promena u ishrani? Mnogo je različitih pitanja na koja se daju raznovrsni i često oprečni odgovori.
U našoj Akademiji rade stručnjaci sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, kao i treneri sa višedecenijskim iskustvom rada u programima za redukciju telesne mase, odnosno sa ovim problemom se suočavamo već više od 25 godina. Proces mršavljenja se u našoj ustanovi odvija po vrlo preciznom režimu koji je dokazan u praksi, a naš način rada je zaštićen u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije kao intelektualno delo i svojina profesora Duška Ilića.
Svaka osoba prvo prolazi kroz detaljnu dijagnostiku u našoj biomehaničkoj laboratoriji (višesatna meranja sa ciljem utvrđivanja trentunog telesnog statusa). Po okončanju ovog procesa organizuju se razgovori gde se svi prikupljeni rezultati detaljno objašnjavaju i interpretiraju, a nakon toga prave ciljevi u radu. Koliko će se u vežbanju koristiti tzv.aerobni trening (trening za razvoj izdržljivosti koji dominantno podstiče redukciju telesnih masnoća), koliko će se i koje vežbe snage raditi, kako će se ishrana tome prilagoditi, koje procedure oporavka ćemo koristiti, su pitanja na koja naš tim priprema odgovore i pravi samo za vas najefikasniji sistem treninga i vežbanja. Drugim rečima, trening predstavlja individui prilagođen splet procedura - aerobnih vežbi, vežbi u parteru sa opterećenjem, ishrane i hidratacije, procedura oporavka, a sve se određuje nakon dijagnostike.
Za svega mesec dana, naši klijenti gube i više od 10% telesne mase ukoliko se pridržavaju naših uputstava. Više o našim programima možete pročitati na našem vebsajtu.

Kategorija: Individualni trening Beograd
Podkategorija: Personalni trener Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 046704
Firma: Individualni treninzi PROFEX
Website: profexacademy.com
Idi na vrh strane