Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Stojance Ristovski
Kako stvari stoje po svemu sudeci, nije on bio ni malo naivan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
Perosnalni trener je u svakom slucaju nesto sto ce vam pre ili kasnije sigurno zatrebati.
Milen Jovanovic
Po meni je ovaj trener odlicna stvar od koje ne postoji nista bolje.
Lea Stankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se personalnog trenera tice, kvalitet moze da bude i vise nego vazan. Sve drugo je daleko manje vazno.
Filip Milutinovic
Licno mislim da je sto se tice ovog trenera, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Simona Vucinic
Ne mozemop da sve znamo u zivotu. Bas iz tog razloga nekada treba i struka da se konsultuje. Zbog toga personalni trener uvek zlata vredi.
Mihajlo Nastasovic
Potpuno se slazem sa tim da je personalni trener odlicno resenje ali je koliko mi se samo cini veoma vaznoda ga dobro platite i ponekad castite.
Marta Dencevic
Koliko je samo meni poznato, perosnalni trener je odlicno resenje ali je osnovni problem u tome sto personalni trener mora i da se plati a to nije ni malo jeftino.
Todor Markovic
Ukoliko ste totalni amater i pocetnik, veoma je vazno da znate da je ipak personalni trener nesto sto vam je i vise nego potrebno.
Ljubinka Sreckovic
Ako vec planirate da pocnete da vezbate u teretani, onda je personalni trener ipak nesto sto vam je u svakom slucaju potrebno.
Janko Zivanovic
Personalni trener je ipak u danasnje vreme nesto u sta mozete da imate puno poverenje. On poseduje dovoljno znanja i strucnosti da vas vodi tamo gde je to potrebno.
Nikolina Pantelic
Kada vec pricamo o nekom kvalitetnom personalnom treneru, ubedljivo je najbolje resenje da posetite pro Efect i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Jana Stankovic
Personalni trener je ipak zaista nesto posebno. Pre svega je to covek u kojeg mozete da imate puno poverenje da cete u potpunosti dobiti trening koji u potpunosti odgovara vasim potrebama.
Petar Jankovic
Puno je u danasnje vreme razlicitih personalnih trenera ali je istovremeno i velii problem da se dodje do nekog ko je bas kvalitetan. U svakom slucaju, u svakog svog personalnog trenera treba da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da posetite nekog proverenog profesionalnog trenra, trebad a znate da je to u svakom slucaju trener u kojeg mozete da imate puno poverenje. Pre svega, to mora biti majsor svog zanata i posla.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da pocnete sa radom po pitanju fizicke aktivnosti a nista bas sigurno sta jevasem telu potrebno ili niste sigurni na koji nacin se neka vezba rpavilno izvodi, onda je u svakom slucaju potrebno da svoje poverenje ukazete nekom profesionalnom treneru. U proseku on mora da se plati oko 50 eura mesecno.
Biljana Brankovic
Licni, odnosno personalni trener sigurno za odredjen broj ljudi moze da bude dobro resenje. Pre svega, to se odnosi na one ljude koji na neki nacin kubure sa koncentracijom i manjkom volje. Takodje, to se odnosi i na one ljude koji nemaju previse iskustva sa bavljenjem sportom.